keskiviikkona, heinäkuuta 30

Tänään ei tule kuvia - ihan vain sen takia, että olen kamalan laiska, mutta jos joku on lukenut uusimman Ellen, niin saattaa tietää, mistä puhun. Mutta bermudashortsit, valkoinen pitkähihainen ja siinä mustavalkoisella printillä oleva löysä t-paita päällä, käänsin ne hihat vain sellaisiksi "pussittaviksi". Oikeastaan tosi rento ja mukava tyyli päällä, olisi kyllä hienompi, jos saisin vielä jostain sopivat kengät tähän... sellaiset mustat nilkkurit vaikka, jotka jo valmiiksi näyttää löysiltä.

Hatut ovat maailman kätevin keksintö. Kun on päivän hikoillut töissä ja vaikka on pessytkin hiukset, ei niitä aina jaksa laittaa. Jätin suosiolla kuontaloni sellaiseksi, kuin se suihkun jäljiltä oli ja vedin päähäni pimp-hatun. Tosin kustomoin sen ensin yhdellä ketjukoristeella, koska pelkästään musta hattu on törkeän tylsä.

Mistä löydän hyvät farkut? Tuntuu, että nykyään kaikki farkut tehdään pitäjalkaisille ja hoikille ihmisille, joilla on lanteet. Itse olen lyhyt, normaalikokoinen - joskin hyvin lattatakapuolinen - ja lyhyt, joten farkkuja ei ihan tosi löydy. Ja vihaan sitä, jos lahkeet menevät pahasti ryppyyn, koska jalkani näyttävät entistä lyhyemmiltä. Haluan jostain sopivat housut, vaikkakin lupasin itselleni, etten osta uusia ennen, kuin farkkukoko on tuuman verran pienempi. Sitä odotellessa siis!

Toinen must juttu, mikä pitäisi saada, on huivi. Uusi huivi! Joku hieno, missä kenties voisi olla jotain kilisevää ja hopealankaa.

En muuten pidä ihmisistä, jotka ovat myöhässä ja lopulta katkaisevat ajatukseni saapumalla kesken blogin päivittämisen. Nojoo, jatketaan myöhemmin.

tiistaina, heinäkuuta 29

Jonkinlainen yritys kuvata tämän päivän vaatetusta. Ignooratkaa pliis nuo jalat, ne vammaavat tänään normaalia rankemmin.
Kuitenkin:

- Paita/ JC
- Shortsit/ H&M
- Saappaat Lontoosta
- Laukku/ Bianco
- Vyö ja rannekoru on jotain randomeita

Tuli hiukan kiire lähtö tänään, joten totesin pukeutumisen olevan helpompaa, kun en etsi mitään, mikä on häviksissä. Löysin nuo ja ihan tyytyväinen olen.

Mutta niin, kävin taas vähän kierroksilla vaatekaupoissa ja pakko todeta, että syksyn muoti inspiroi mua huomattavasti enemmän kuin se, mitä tänä kesänä oli. Okei, tunikat oli jees, samoin lyhyet shortsit, mutta muuten olin aika pulassa etsiessäni vaatteita. Syksyllä on kuitenkin kivoja värejä ja väljiä yläosia, joista mä pidän. Löysin Gina Tricotilta yhden ihanan liiviasian ja mustan kangaspaidan, jossa on jokin rusetin tapainen viritys kaulassa. Molemmat on kivoja tummansinisten pillien kanssa - vielä kun vaan löytäisin sopivat sellaiset jostakin.

Sain kampaaja-ajankin varattua! Ja kyllä oli vaikeaa, en ees tajunnut, että kaikki päivät voi olla niin täyteen buukattuja. 12. elokuuta kuitenkin pääsin, otan värinpoiston ja värjään vaaleanruskeaksi. Heihei mustat hiukset, kyllä mä näissä jo vuoden viihdyinkin.

maanantaina, heinäkuuta 28

Ohjeet:
1) Vastaa kysymyksiin etsien vastaukset Googlen kuvahaun avulla
2) Valitse kuva kuvahaun ensimmäisiltä sivuilta

1) Ikäsi seuraavana syntymäpäivänäsi?
























20 ensi vuonna. Tuntuu siltä, että oikeasti lapsuus loppuu kesken, enkä välttämättä haluaisi täyttää 20. Vaikka on siinä kai etunsakin.

2) Minne haluaisit matkustaa?



Shibuya, Tokio. No, alle 5 kuukautta ja olen tuolla.

3) Lempipaikkasi?
Oma huone, oma sänky. Miljan olkkarin sohva. ♥

4) Lempitavarasi?



Sony Ericsson z610i, joka tosin on hajalla kuin mikä. Rakastan sitä silti.

5) Lempiruokasi?



Kreikkalainen salaatti on jumalattoman hyvää. Tosin niin on melkein kaikki salaatit.

6) Lempieläimesi?



Kissat on vain niin ihania. ♥

7) Lempivärisi?



Musta on aina musta.

8) Tämänhetkinen tunnetilasi?



9) Kulkuneuvosi?



Bussi.

10) Mitä teit viime lauantaina?
Olin Animeconissa.

11) Mitä teit viime sunnuntaina?


Linnanmäki ja sit kaikkea muutakin kyllä.

12) Keneltä näytät?
Kerron heti, kun tiedän.

perjantaina, heinäkuuta 25

Tosiaan, aloitetaanpa alusta. Blogin ideahan taitaa tällä hetkellä olla... ei ideaa? No ei, kai mä puhun tänne lähinnä siitä, mistä itse pidän ja mistä en. Siispä vaatteet ja musiikki.

Mitä sitten pitäisi tietää minusta? No, olen 19-vuotta maanantaina täyttänyt naisenalku ja ei, en ole käynyt kouluja. Takana 2 vuotta ammattikoulua, 1 vuosi iltalukiota. Syksyllä aloitan Raision lukiossa ihan normiopinnot ja ehkä saan sen kotsan joskus päähäni. Hope so, tähtään siihen. Tässä välillä kuitenkin olen tehnyt töitä Lindexillä, H&M'llä ja Daniscolla, joka ei sitten tosiaan liity mitenkään vaatteisiin. Ei siitä enempää.

Intohimoja mulla on monia, mutta vaatteet, kengät, laukut ja korut ovat jotakin, jonka vuoksi olen valmis vaikka kuolemaan. Tyyliähän mulla ei ole, vaan pistän päälle mitä sattuu - kunhan se tuntuu mukavalta, en halua kovin kärsiä ulkonäköni takia.
Mut suosikkivaatteita varmaan legginsit, pillifarkut, lirttipaidat, isot printti t-paidat ja löysät villatakit. Kireä alaosa ja löysä yläosa on joku, mistä tykkään. Siihen matalat korkkarit/ bootsit ja iso laukku niin bravo. Olen onnellinen.
Olen paatunut Vivienne -fani. Muuten en juurikaan brändejä seuraa, nappailen ideoita vähän sieltä täältä - Cosmo ja Elle tulee luettua kuukausittain. Plussana sitten seuraan aktiivisesti Tokyo Street style sivustoa. Olen uskomaton fani japanilaista katumuotia kohtaan, joka persoonallisuudellaan voitta Suomen 10-0. Mikä täällä olisi outoa, on siellä hemmetin tyylikästä.

Japanista päästiin siihen, että joo, tykkään j-rockista ymsyms. olen oikeastaan aika sekasikiö siinä suhteessa, että kuuntelen musiikkia mielen mukaan. Sama se, onko se Dir en greytä vai Rihannaa, kunhan kuulostaa kivalta. En dissaa mitään tyylin takia.

Mä pyrin tässä blogissa vähän esittelemään vaatekaappiani, uusia vaatteita, kenkiä etcetc. ja kertomaan vähän lisää, mistä pidän.

Jotain muuta? No, olen lähdössä Tokioon 27.joulukuuta, sitä odotellessa!