keskiviikkona, lokakuuta 28

You said it to me

Vihdoinkin jaksoin ottaa kameran käteen ja kuvasin vähän ostoksia. Oon ollut niin väsynyt viime aikoina, ettei mitään järkeä. Äiti ja isä lupasivat viimein ostaa mulle kirkasvalolampun, kun sitä suositeltiin mun syysväsymykseen. Järjetön vuodenaika tämä, kun olen ihan poikki. En tykkää kyllä yhtään. D:

Jokatapauksessa mulle tuli paketti Japanista ja se sisälsi kaikkea kivaa ja kaivattua.



Mustat overknee bootsit niittikoroilla. Noi on ihanat, mutta hemmetin hankala pukea, kun varressa ei ole minkäänlaisia vetoketjuja ja se ei veny. Pitää ottaa kenkälusikka ja paljon aikaa avuksi aina, kun suunnittelee käyttöä. Lisäksi noi on vähän isot, mutta pohjalliset auttaa siihen onneksi.



Maailman ihanin villatakki. Toi menee niin täydellisesti wetlooking legginsien kanssa. Oon etsinyt tuollaista oikeasti ikuisuuden ja nyt sain sen!



Musta röyhelöhame ei ole tästä paketista vaan Koreasta saatu. Tuo hämmentävä lirpukehame sen sijaan on. En ole testannut sitä vielä, mutta saappaiden ja sukkahousujen kanssa se on varmaan aika kiva.



Mustat peruskorkkarit Nelly.comista. Noi on ihanat - ja liian suuret. :D Oikeasti, mun kengänkoko olisi joku 36½ varmaan.

Inhokkeja tai suosikkeja?


maanantaina, lokakuuta 26

Labels

Cocolulun farkut löysivät uuden omistajan, jee! Olen oikeasti niin kiitollinen, kun pääsen niistä eroon, ettei tosikaan. On typerää roikottaa kivoja housuja kaapissa, kun itse en niitä kuitenkaan enää pahemmin käytä.

Viikonloppu oli oikein mukava, Tytti oli meillä ja duunattiin mulle kynnet. Käväistiin myös Turun yössä, tosin väsyttiin vähän aikaisin - tai minä väsyin, syynä se, että olin ollut duunissa sitä ennen ja tunnetusti 5 tunnin yöunet, työpäivä ja sit baari siihen päälle... No, eipä mitään, uusiksi sitten kun olen virkeämpi.

Muutenkin päivärytmi sekosi jotenkin kellojen siirron myötä. :D En tiedä olenko ainut, mutta jotenkin vain päivät tuntuvat ihan tappavan pitkiltä. Kenties siihen vaikuttaa tuo pimeys ja 3 päivää kestänyt vesisadekin.

No, jotain piristävää silti. The United Killersin liput kolahtivat postiluukkuun. En voi uskoa, että näen Vidollin, Sadien ja lynch.in kahden kuukauden kuluttua. Hirvittää ja jännittää ihan kamalasti, että myöhästytään keikalta tms. kun siinä on pientä säätämistä junien kanssa. No - pessimistisyys nurkkaan, kyllä me nyt 9 tunnissa itsemme Naritan kentältä Osakaan hoidamme. :D Junamatkoihin kun ei kuitenkaan mene kuin se 3 tuntia ja kentältä ulos pääsemiseenkään ei koskaan ole mennyt tuntia pidempään. Ja Osakaan menee junia usein, onneksi.

Kuvasaldo on hiukan heikko, en ole kuvaillut mitään sitten viime viikonlopun, joten yrittäkää kestää naamaani, pliis.





torstaina, lokakuuta 22

☆ GENERATION



Ihan ekana iso kiitos! Oon todella hämmästynyt tuosta lukijamäärän noususta nyt, kun tekstien taso ei ole ollut mikään päätähuimaava. Itseasiassa se on ollut kaikkea muuta. Kiitos kuitenkin ihan hirveästi, piristää päivää kummasti nähdä, kuinka montaa ihmistä kuitenkin kiinnostaa lukea tätä.

Sitten siihen Tsukiconiin. Con itsessään oli omasta mielestäni aika fail, päivän fiiliksen saattaa nähdä kaikissa G*U:sta otetuissa ryhmäkuvissa. Meitä ei selvästi paljon innostanut siellä. Itselläni lässähti tukka siinä tuulessa ja palelemisessa, meikit unohtui matkasta, samoin lakka ja hiusharja - kokonaisuudessaan aika kaaottinen meininki. Tosin conin jälkeen oli ihan mukavaa mäkkärissä, bisneksiä hoitamassa ja dtm:ssä.



Paita - Shibuya 109
Hame - Koreasta
Kengät - Shibuya 109
Korut - Juicy Couture, Transcore

Ei jessus noita hinkkejä oikeasti, ne tuntuvat tunkevan joka kuvaan silleen, että niihin kiinnittää ensimmäisenä huomiota! Kamalan näköiset. En oikein arvosta taas. :D Lisäksi mun kynnet failasi niin pahasti, koska niille ei ehditty oikein tekemään mitään.












Tällä viikolla onkin mukavasti 6 päivää töitä. Lauantaina vika päivä jee! Voiton puolella ollaan! Lauantaina Tytti tulee meille laittamaan mun kynsiä ja illalla on tarkoituksena lähteä vähän radalle. Suunnitelmissa mm. Forte ja Vinokinon bileet Klubilla. Turun huima yöelämä kutsuu meitä. :D

Lisäksi 8.11. olisi tiedossa yksi kiva juttu G*U:n tyttöjen kanssa. Sitä odotellessa siis.


maanantaina, lokakuuta 19

Tunnustuksia


Kuva löytyy täältä

Haasteen saaneen täytyy toteuttaa nämä kohdat:
- Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
- Kopioi kuva ja liitä se blogiisi
- Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
- Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
- Anna tunnustus seitsemälle
- Linkitä nämä blogissasi
- Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

Kiitos, Juicy, tästä!

1. Stressaan ihan typeristä ja turhista asioista tosi helposti. Sen myös huomaa musta jos olen stressaantunut, koska tiuskin ja kiukuttelen silloin normaalia enemmän ja kuulemma mun puheeseen ilmestyy sellainen tietty aksentti. Vaikkei mun mielialoja muuten kovin helppoa lukea kuulemma olekaan, niin sen huomaa, jos olen kiukkuinen.

2. En vieläkään tiedä, mitä haluan tehdä "isona". Tiedän, että se liittyy jotenkin kauneudenhoitoalaan ja/tai asiakaspalveluun.

3. Kävin koko yläasteen tarkkailuluokkaa, koska olin niin pahis vielä silloin.

4. Peruskoulutukseltani olen autonasentaja.

5. Mikään ei ärsytä mua niin paljon kuin vastaus "En mä tiiä" asiaan, jonka pystyy selvittämään helposti.

6. Oon ihan koukussa pleikkarin autopeleihin. Need for speedit on ihan ykkösiä! Samoin Grand theft autot.

7. Oon hirvee päällepäsmäri.

Annan tunnustuksen näille blogeille:

Kati
Death breath.

Yumi
my glamorous SKY

Viivi
Cupcake Couture

Ida
SWEET PARADOX

Emmi
99% MATERIALIZM

Siru
♡SIRUのファッション♡

keikk
:: HauteKeikk ::

sunnuntaina, lokakuuta 18

Sä oot kyllä niin jostain ollessas tolla tuulella...

Otsikko kertoo enemmän kuin mikään muu. Tänä viikonloppuna en itse ollut oikein toimintakunnossa - väsytti, vitutti, särki ja muutenkin oli vähän... paska fiilis suoraan sanoen. Mut joo, pari kuvaa, sit meen takas nukkumaan ja kiroamaan sitä, etten jaksa ajaa enää yhtään metriä ens viikolla, kun nyt rullasin ees taas paskassa kelissä. Pari kuvaa ja huomenna lisää. Blogipäivitysten taso on korkea, kuten tässä on huomauteltukin, mutta oikeasti viime aikoina on ollut itsellä vähän raskasta ja se nyt näkyy tässä ihan suoraan.

Thnx to Pin, joka oli hovikuvaaja ja Elina, joka tökki mun hiuksia ammattilaisen ottein. Ja sille tytölle, jolta saatiin ruusut sekä yleensäkin kaikille, jotka jaksoi sen pari tuntia mua katsella. :D






keskiviikkona, lokakuuta 14

What a girl wants

Vitsit olen ollut ihan poikki pari päivää ja loppuviikosta tuskin helpottaa, kun on niin paljon tekemistä. Kuitenkin kivojakin juttuja on tapahtunut, kuten se, että saatiin liput The United Killersiin - toisinsanoen Vidollin, Sadien, lynch.in ja muutaman muun pikkubändin keikkaan. Lisäksi värjäsin hiukset ja tykkään näistä ihan kipeesti. ♥

Tosiaan, TUK on Osakassa 28.12. Samana päivänä siis kun laskeudutaan Japaniin. Ohjelma on suunnilleen tällainen:
27.12. klo 9:30 lento Ranskaan
Klo 13:30 Lento Ranskasta Japaniin
28.12. 9:05 Laskeutuminen Naritan kentälle
10-11:00 NEXillä Tokioon
13-14:00 välisenä aikana Shinkansenilla Osakaan
17:30 Big Catin ovet
18:00 Show time

Sit yön yli Osakassa jossain ja aamujunalla Tokioon. Tokiossa suoraan kämpälle, suihkuun ja nukkumaan. Kaksi päivää valvomista edessä! :D Varmaan voi olla pieni väsymys ehkä tms.



Uusi tukka. Aika kiva, vai mitä? Tää värin on nimeltään tummanvaalea, mut muistuttaa mun mielestä enemmän ruskeaa kuin vaaleaa. Tykkään kuitenkin ja pidennykset sopivat siihen hyvin.

lauantaina, lokakuuta 10

You're still beautiful to me

En tiedä kuinka moni on lukenut uutisotsikoista tulipalosta, joka tappoi Naantalissa viisi nuorta viime yönä. Se kuitenkin on vetänyt vähän fiiliksen matalaksi, kun tapahtui tuossa muutaman kadunvälin päässä ja bileissä oli myös omia tuttuja. Mitään kamalan syvällistä ei ole odotettavissa tännekään luultavasti hetkeen, ennen kuin tästä taas saadaan skarpattua. Kamala juttu, pakko sanoa. Eilen kun tulin kotiin baarista, niin katsoin kyllä uutisotsikoista tuon yöllä, mutten tajunnut silloin että kyseessä oli omia tuttuja - se selvisi vasta tänään aamulla.

Eniveis, aika vaisu viikonloppu tuli siis. Tytti tuli onneksi tänään mun seurakseni koko päiväksi, tehtiin mulle kynnet, puhuttiin paskaa ja tehtiin bisnes-ideoita (ties vaikka toteutuisivatkin).



Kirkkaat tipit, valkoista geeliä ja glitteriä kärjissä
Japanista ostettuja 3D rubber nail art-tarroja koristeina




keskiviikkona, lokakuuta 7

Girl you know that you need to stop

"Muutaman" päivän päivitystauko taas johtuen siitä, ettei mulla ole oikeasti mitään asiaa. Olen koko viikon 12-18 töissä ja koska työasu on kaikilla se sama mustat housut + suklaanruskea pitkähihainen ja essu, niin ette asukuviakaan saa. Lisäksi mä olen ollut aivan armottoman huonolla tuulella ja oma kone hajosi. Ei todellakaan mikään mun viikko. :D Ei senkään lisäksi, että shopping serviceni ei päässyt yksimielisyyteen kanssani (ok, minä en päässyt yksimielisyyteen). Tsukicon lähestyy uhkaavaa vauhtia ja mitä teen minä? En mitään, koska innostus lähteä sinne on aika nollassa ihan vain sen takia, ettei mulla ole mitään hienoja visioita, toisin kuin melkeinpä kaikilla circle-kavereilla.

Lisäksi koko Suomi vitutti mua alkuviikosta, kun etsin over knee bootseja. Löytyikö? Ei todellakaan. Joko ne loppuu outoon kohtaan tai näyttää sukilta/ Robin Hoodilta pöllityiltä ja mä en lämmennyt. Sit löysin Biancosta juuri _NE_ kengät, mutta kokoja oli vain 38-> ja olisi pitänyt olla 36-37. Edes se 160€:n hinta ei saanut mua kauhistumaan enää siinä vaiheessa. :D
Yksityiselämä on myös kokenut vähän kummia käänteitä täss, joten vitutus ei ainakaan ole vähentynyt niiden myötä. No, kyllä tämä tästä.

No, tilasin mä kuitenkin jotain kivaa itselleni tälläkin viikolla, näette tavarat kun ne joskus tulevat. Tytti tulee lauantaina hengailemaan kanssani ja tekemään mulle kynnet, joten ainakin se asia on hoidossa. Rakennekynnet. Onkin ollut ikävä niitä.


Onko kellekään muulle iskenyt hillitöntä syysahdistusta?

sunnuntaina, lokakuuta 4

☆ Brilliant



Paita - Shibuya 109
Wetlooking legginsit - Spirit store
Neule - JC
Kengät - Shibuya 109
Laukku - Gold's infinity
Korut - Transcore, Juicy couture

Parina päivänä olen vittuuntunut Cocoluluun oikein huolella, ei siinä muuten mitään, mutta on ärsyttävää maksaa paidasta 40€ ja todeta, että vaikka sen pesee käsin, lähtee siitä about kaikki värit ja housuista printit. Valitin asiasta jo kavereillekin, enkä onneksi ollut ainut, joka asian totesi. No - ehkä mä taas innostun kun pääsen yli kiukustani ja saan uusia vaatteita. (Toisinsanoen joulukuussa)

Multa löytyy edelleen vaatteita, joita ostin Japanista, mutten ole vieläkään käyttänyt oikeastaan kertaakaan. Hyvänä esimerkkinä tuo ihana raitapaita, jota ihailin.. Olisko ollut VENCEssä? Ostin, mutten ole pitänyt sitä ollenkaan, koska materiaali on jotenkin inhottavaa iholla. No, nyt kun kokeilin sitä legginsien ja korkkareiden kanssa, niin kivaltahan se näytti ja kun topin laittoi alle, niin ei se materiaalikaan häirinnyt. Hyvä ostos siis, tuota tulee varmasti käytettyä jatkossa enemmänkin. ♥

Mistä oikeasti huomaa, että matkakuume lähestyy? Mietin vain koko ajan, että mitä on pakko ostaa, nähdä, kuulla ja syödä. :D Keikkailua tulee tällä kertaa harrastettua ainakin The United Killers yhteiskeikan, Over the Edge 2009:n ja Nightmaren muodossa. Päästään käymään Nagoyassa ja Saitamassa silleen extempore.
Lisäksi vaateostokset suuntaan varmaan melkeinpä pelkästään nyt Liz Lisalle ja Cocolle + Gold'sin laukku. Mä olen todennut, että olen molemmilla aikaisemmilla kerroilla ostanut sellasia heräteostoksia, jotka on Japanissa näyttänyt kivoilta, mutta joilla en ole täällä keksinyt käyttöä. Ehkä nyt osaisin olla fiksumpi?

perjantaina, lokakuuta 2