tiistaina, elokuuta 31

Paint it black

Tääkin paketti tuli jo viime viikolla ja piilarit kai edellisellä, mutta en oo ehtinyt tai muistanut koskaan ottaa kuvia niistä. Tilasin siis Ichibankaolta taas vähän meikkejä varastoja täydentämään - kerrankin jopa kaikki tuli ihan tarpeeseen, kun sain edelliset käytettyä loppuun.

Photobucket

Canmaken syyskokoelmassa oli ihania luomivärejä ja just niissä väreissä, mistä tykkään. Oli vaikeaa valita erilaisten ruskeiden palettien välillä, mutta mun mielestä tää oli kuitenkin paras jokapäiväiseen käyttöön. Etenkin, kun käytän tuollaista kullanhohtoista beigeä melkein joka päivä. :D

Photobucket

Uus nudepuna sen kadonneen M.A.C:in tilalle! Hintalaatu-suhde on jopa parempi tässä kuin siinä paljon kalliimmassa punassa, kestää kauemmin ja väri levittyy nätisti.

Photobucket

KATE:n kulmakynä, jossa toisessa päässä on kynä ja toisessa tuollainen jännä tussijuttu, jolla otetaan pienestä säiliöstä väriä. En kehuis, että tää kyllä on mikään kovin kätevä. Jos olisin tiennyt, olis jäänyt ostamatta, mutta eiköhän tääkin käytettyä tule.

Photobucket

Uus poskipuna, jonka hintaa en jaksanut lähteä tarkistaa. Jotain 1000yen paikkeilla? No mut tuo väri on just ihana, sellainen kunnon babypinkki.

Photobucket

Viime viikolla kun oltiin Itiksessä Tiian kanssa, päädyin ostaa tuollaisen kännykkäkorun Cybershopista. En oikeesti ikinä löydä sieltä mitään mut tällä kertaa tuo sattui silmään. :D

PS. Lisäsin myyntipostaukseen vaatteita ja lisäsin myyntipäiviä perjantaihin asti.

maanantaina, elokuuta 30

I'll call your name again

Photobucket

Koska keikathan on matkan kohokohta, niin ei niitä sopinut tälläkään kertaa unohtaa - varsinkaan kun eteen tuli sellainen tilaisuus, jota ei voi missata. Suosikkibändin tour final, just sopivasti ennen uutta vuotta. Vaikka oon Sadien nähnyt kolmesti, niin en vielä kertaakaan niiden one mania. Kerta se on ensimmäinenkin ja ootan sitä ihan hurjasti! Etenkin nyt, kun Vidoll jää tauolle, enkä niitä pääse katsomaan enää. Harmittaa, oon edelleen vannoutunut Tero-fanityttö. Mutta ehkä vielä joskus!

Siihen asti odotan Sadien keikkaa! Onhan se hiukan eri asia kui muutaman biisin event live.

lauantaina, elokuuta 28

Baby you can have whatever you like

Toiset valittaa kun syksy tulee ja kylmät ilmat, mä taas olen ihan innoissani kun syksy tulee. Rakastan kerrospukeutumista, saappaita, takkeja, sukkahousuja ja huiveja, joita ei 30 asteen helteillä pahemmin voinut suosia.

Tämän syksyn ehdoton must-juttu on maihari. Onneks oon omani jo hankkinut sekä Cecil McBeen mustana, että H&M:n armeijanvihreänä - jälkimmäinen tosin saa odottaa talvea, se on ihan hullun paksu, vaikka meinasin et se olis ollut ihan syystakki. :D

Esimerkiksi Gilfyltä löytyi tänä syksynä tosi käytännöllisiä, yksinkertaisia ja kivannäköisiä vaatteita. Noista on helppo ottaa vähän visiota kun lähtee koluamaan Suomestakin vaatteita. Kerrankin niin! Koska oon ikäänkuin shoppailulakossa sen suhteen, ettei Japanista tilata kuin muuta Sadien uudet levyt ja ne mitä oon jo tilannut ja maksanut ennen kuin lähden sinne itse. Aikaa kun on alle neljä kuukautta ja rahaa pitäis ehkä alkaa keräilemään.

Photobucket

♥ Maihari
♥ Korkeavyötäröinen hame
♥ Nilkkurit
♥ Löysät saappaat

Photobucket
♥ Lyhyt takki
♥ Löysä yläosa
♥ Pussihelmainen hame

Photobucket


Sen lisäksi tän syksyn värimaailma ja asustevalikoima on huomattavasti kivampi kuin parina viime syksynä, jolloin on tuntunut ettei missään oikeasti ole mitään. PS. Nuo nilkkurit on ihan mahtavat - ja liian kalliit. :D

And as you can see, laitoin taas japsibrändien vaatteita myyntiin, kun keräilin kirppikselle menevää tavaraa ja lajittelin sellaiset tänne, mitä en sinne halua raahata. Ostakaa ne hyvään ja rakastavaan kotiin. ♥

♥ Maria

keskiviikkona, elokuuta 18

I'm your biggest fan

Ja jälleen kerran on aika muistuttaa osaa lapsukaisista siitä, ettei tätä blogia tarvitse lukea jos ei miellytä. Varsinkaan, kun suurin osa loukkaavista kommenteista on nykyään yhden kommentoijan kirjoittamia. On aivan turhaa kirjoittaa joka merkintään miten lihava, läski, ruma, aivoton, tyhmä ja horo olen, eikö vain? Jos mä jotain noista olenkin, niin se ei varmaankaan ole keltään muulta pois, right?

Sen lisäksi haluisin viel ottaa esiin sen, miten on melko turha tulla heittelemään tänne "Oot kokoa XL-vähintään." Ainakin tällä hetkellä kaikki omistamani vaatteet on kokoa 38/M ja ihan hyvin tuntuu päälle mahtuvan, ei mitään ongelmia. Se, minkä levyiset reidet tai käsivarret ihmisellä on ei kerro, mitä vaatekokoa hän käyttää. Jokainen meistä on eri mallinen ja ainakin henkilökohtaisesti oon ihan tyytyväinen kurveihini. Kaikki meistä ei ole 25" farkkuja käyttäviä rimppakinttuja, eikä ainakaan omasta mielestä asian tarvitsekaan olla niin. Vai onko se niin, että jos ihminen ei yli 20-vuotiaana näytä edelleen 15-vuotiaalta, on kyseessä jotenkin "huonompi" ihminen? Toisille ei vaan ole luotu niitä kilometrisääriä ja hoikkia käsivarsia, eikä kaikkien vartalomalli ole tikkusuora. Toisilla on kurvit, eikä ne katoa minnekään. Lantiota ei saa kavennettua, eikä ainakaan omalla kohdalla rintavarustustakaan pienennettyä yhtään minnekään.

Joten, jos jollakulla on jotain sanottavaa, sen voi sanoa suoraan. Ei tarvii olla naurettava ja lapsellinen ja jäädä anonyymin nimen taakse nettiin. Lisäksi se, että aina haukkuu ja löytää negatiiviset puolet kaikesta saa miettimään, onko taustalla oikeesti kateutta? Koska useammin kuin kerran ihmiset jotka eniten haukkuvat ja valittavat, ovat pohjimmiltaan itse epävarmoja.

Thanks.

You absolutely totally and fantastically rock my world

Hyvin menneet nämä alkuviikon vapaapäivät, kun oon ihan törkeässä flunssassa. Huomenna pääsee onneks töihin ja voi vaan toivoa, että tää tauti alkais pikku hiljaa helpottamaan. Ei ole kivaa istua kassalla yskimässä ja tukkoisena - ihan jo sen takia, ettei asiakkaat välttämättä hirveästi arvosta ja toiseksi sen takia, että mulla on huomenna 8,5 tunnin päivä.


Viime viikolla oltiin Johannan kanssa tallilla ja treenasin Aatulla hyppäämistä laukassa. Johanna jakso ottaa parit kuvat, joten tässä hiukan näitä. Ja taas kerran sanon sen, että on aivan turha tulla kitisemään mitä heppakuvat tekee täällä - tällä blogilla kun ei ole mitään tekemistä minkään muun kuin mun omien kiinnostuksenkohteiden kanssa.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

♥ Maria

lauantaina, elokuuta 14

Note to self... If you’re not their first choice, just walk away, it’s only going to hurt

On miljoona ja sata asiaa, joista voisi pitkästä aikaa blogata. Esim. toinen työpaikka, Japaninmatka jne. mutta aloitetaan nyt sit vaikka tästä nimittäin... Leikkasin hiukset! On siitä jo vähän aikaa, mut vihdoinkin sain kuvankin niistä. Omalla hassulla tavalla tykkään näistä niin paljon enemmän kuin pitkistä hiuksista, näissä ei ole väliä, vaikka ne tykkääkin taipuilla joka suuntaan. :D Ainut vain, että kuulemma näytän paljon nuoremmalta, hehs.

Photobucket

Mut eniveis, näytin tuolta kun eilen oltiin Tytin kanssa ulkona. Vanhana ja väsyneenä tosin lähdin ajoissa kotiin ja nukuin kunnon yöunet. Hauskaa kyllä oli - ainakin alkuun. Ja oli ihan virkistävää vaihtelua töiden ja hevostelun lomaan. Vaikka oon tallillakin viihtynyt viime aikoina paremmin kuin hyvin, kun Aatun kanssa ollaan hiottu hyppäämistä ja mä olen iloinnut siitä, miten hyvin se osaa hypätä - laukkaiskin vielä yhtä hyvin.

Photobucket

Ja mun uusi leluni! Rupesin etsimään uutta puhelinta, koska kukaan ei osannut sanoa, koska Sonyn puhelinta mahdollisesti pystyttäisiin toimittamaan. No - lopputuloksena hankin torstaina iPhonen ja pakkoa sanoa, etten kadu. Toi on aivan ihana, melkeen kuin minikokoinen tietokone olis koko ajan mukana. Ostin siihen sit kans Ed Hardyn kuoret, kun kiva myyjäpoika myi ne mulle puoleen hintaan puhelimen yhteydessä.

Photobucket

Pointtina ei oo mun vinot hampaat vaan uudet ripset. Tilasin Ichibankaolta vähän juttuja ja noi tarttui mukaan + Diamond lashin alaripset Popteenin verkkokaupasta. Lisäksi eilen sijoitin Lady Gagan huulipunaan, viimeinkin löytyi täydellinen cotton pink -nudesävy!

♥ Maria

perjantaina, elokuuta 6

tiistaina, elokuuta 3

Ask

Koska päivitystauko jatkuu edelleen - lähinnä siitä syystä ettei mulla ole mitään inspiraatiota/ halua bloggaamiseen - niin lähetelkää mulle kysymyksiä ajankuluksi. :D

Ultimate luxury @ formspring.me