perjantaina, elokuuta 26

Quick update

Heippa ja hauskaa viikonloppua kaikille! Mulla on vielä pari päivää töitä ennen kuin kesäloma alkaa, mutta viikon päästä oonkin jo Japanissa tähän aikaan. Ekana tuntui ettei se matka tule millään, sitten en oikeastaan odottanut sitä edes ja nyt pitäis lähteä jo torstaina matkaan. Apua. En oo ees miettinyt mitä tarviin mukaan. :D
Tuntuu et koko kesä hurahti vaan ohi töiden merkeissä ja viime viikot oon ollut super stressaantunut, väsynyt ja huonolla tuulella. Bloggaaminen ei ole oikein senkään takia mitenkään suuremmin innostanut.

Mut ajattelin postata yhden asukuvan - iPhone laatua <3 - ja hiukan kuvia viimein mun heposesta. Siitä on kyselty kuvia ja nyt, kun se on Naantalissa ja töiden jälkeen oon about asunut tallilla, niin oon jopa saanut otettua niitä kuvia. Eli jos heppatyttöily ei innosta, niin skippaa suosiolla.

Photobucket

Kokomusta asu, josta ei erota mihin vaate loppuu ja mistä seuraava alkaa. D.i.a'n vyö, Henkkamaukan shortsit ja Yumen uus lirttipaita-asia. Tykkäsin tosta asusta hirveesti. Oltiin juhlimassa mun synttäreitä uudemman kerran Tytin kanssa ja tällä kertaa oli jopa tosi hauskaa, mut aloin voida loppujen lopuks hiukan pahoin ja lähdettiin kotiin reilusti ennen pilkkua. Huomenna olis tarkoitus treffailla jälleen ja mennä ulos vielä ennen kuin oon pari viikkoa liesussa.


Siirsin mun hevosen tosiaan Naantaliin tuossa jokunen viikko sitten ja oon hengaillut sen jälkeen aika aktiivisesti tallilla. Tässä pari kuvaa, mitä oon napsinut puhelimella.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

lauantaina, elokuuta 13

Today's look & theme songs










Lisäksi hyvää seuraa ja testauksessa uutta valkkaria. Seuraavaksi suuntana baari. Hyvää viikonloppua!

perjantaina, elokuuta 12

Sponsored post; Lenscircle

Photobucket

Kääk, olin ajoittanut tän postauksen ilmestymään ja jostain syystä en ilmeisesti ollut osannut, koska sitä ei näemmä ole blogiin ilmestynyt. No, eipä hätä ole tämän näköinen, uusi yritys!
Eli lenscircle.com sponssasi mulle jokin aika sitten valitsemani piilarit. Valitsin Super Angel sarjasta harmaat linssit.

Photobucket

Photobucket

Diameter: 14.8mm
Base Curve Radius: 8.40 ~ 8.60mm
C.T: 0.04 ~ 0.13mm
Water Content: 38 ~ 42%
Using Cycle: One Year
Power Range: Plano (0.00) ~ -6.00
Manufacturer: Geo Medical Inc.

Piilarit tuli tosi nopeasti ja hyvin pakattuna. Koko juttu oli pakattu söpöön leopardi-kuvioiseen pussukkaan.

Photobucket

Photobucket

Tyyli/ style: ★★★★★
Ehdottomasti mun suosikkipiilarit! Sopivan kokoiset, suurentavat omaa silmää hiukan ja harmaa väri peittää täysin silmän oman värin. Kuitenkaan nää ei onnistu näyttämään liiaan epäluonnollisilta, eivätkä näytä silmissä liian tummilta. Joten ainakin sinisilmäisille voin suositella näitä!

Mukavuus/ comfort: ★★★★★
Lilluttelin näitä hyvän tovin nesteessä ennen kuin laitoin silmään, joten toki sekin saattoi vaikuttaa lopputulokseen, mutta alusta asti nämä oli tosi hyvät silmissä. Ekalla kerralla pidin näitä sen likemmäs 10 tuntia putkeen, eikä silmät tuntuneet kuivilta tai sattuneet/ ärtyneet.

Suurentava vaikutus/ enlarging effect: ★★★★★
Viisi tähteä tästäkin, koska mun makuun nämä suurentavat silmää just tarpeeksi, en tykkää juurikaan yli 15mm piilareista, joten tuo 14.8mm on aika optimaalinen koko siis.

Haluatko parin?
Klikkaa tästä!

Lisäksi tilauksen mukana saa piilarikotelon, sekä söpön eläinaiheisen piilarisetin.
Postarit on myös tosi edulliset - 7.50$
Ja tilaamalla kolmet piilarit tai enemmän, saat 15% alennuksen käyttämällä kassalla koodia 15OFF

keskiviikkona, elokuuta 10

Just can't get enough

Kuten varmaan päivitystahdista on huomannut, ei mua oikein ole kiinnostanut bloggailu viime aikoina kaikkien muiden kiireiden ohella, mutta yritän skarpata tässä taas. Etenkin kun kolmen viikon päästä alkaa reilun kahden viikon mittainen kesäloma ja pääsen vähän matkustelemaan taas.

Mitään sellaista ei ole edes tapahtunut, mistä olisi viitsinyt kirjoittaa, paitsi että siirsin mun hepan viimeinkin Naantaliin ja oon hengaillut sen jälkeen tallilla joka päivä useammankin tunnin. Koko hommassa tuntuu olevan paljon enemmän järkeä nyt, kun se on 40 kilsaa lähempänä kuin ennen. Jaksaa puuhaillakin jotain tallilla, kun ei kaikki aika mene edes takas ajamiseen töiden jälkeen... Innostuin jopa eilen käväisemään Vantaalla ja hankin uuden satulan viimeinkin vanhan tilalle.

Koska yritän säästää Japaniin mahdollisimman paljon rahaa, niin en oo juurikaan shoppaillut mitään ihmeellistä viime aikoina. Ainoat ostokset on olleet ne kamat, mitkä olin jo aiemmin ostanut, mutta sain nyt vasta maksettua postimaksut.

Photobucket

MiiAn iso lierihattu, jota ihastelin jo silloin kun sitä oli 109:ssä myynnissä. Nyt sain sen kuitenkin ihan uutena ja 1000 jeniä halvemmalla mbokista, joten voitte vaan arvata olinko iloinen. Ja kun moni muu vastaavanlainen hattu on ollut sellaista ihmeellistä kovaa materiaalia, niin toi on ihanaa puuvillaneulosta ja lieriä kiertää rautalanka, joten sen saa väännettyä just sellaseen asentoon kuin haluaa. Tykkään tosta niin paljon. Ei tarvitse edes miettiä hiustenlaittoa, kun iskee tuon vaan päähän. :D (lue: Musta on tullut laiska.)

Photobucket

Kiilakorkokengät Galstarista. Ostin noi oikeastaan nimpparilahjaksi itselleni heinäkuun alussa, mutta niissä oli toimitus vasta nyt. Ne on ihanan näköiset, mutta jalassa yhtä tuskaa, joten voi olla että jäävät aika vähälle käytölle. Sääli, oon hakenut tuollaisia kiilakorkkareita. Onneksi en maksanut noista niin paljon, että ihan hirveästi harmittais. Tai sitten vaan täytyy yrittää venyttää niitä ja hampaat irveessä kestää se hillitön kipu. Tyhmää kun korkkareista 36 on aavistuksen liian pieni aina ja 37 tippuu jalasta muutaman käyttökerran jälkeen.

Photobucket

Halpisripset mbokin kätköistä. Tarviin kipeästi uusia ripsiä ja nää näytti kivoilta (+ oli halvat, kun ostin ne samalta myyjältä kuin MiiAn hatun.) Nyt pitää keksiä vain, et mistä näitä saa lisää. :D

Ja nyt kiidän iltavuoroon töihin!

PS. Muistakaa Shopping Service, vielä mahtuu muutama mukaan!

maanantaina, elokuuta 1

Dear dear Tokyo

Kuten varmaan ootte huomanneet, on UL ollut hiukan kuollut viime viikon. Yksinkertaisesti oon ollut tosi väsynyt helle+työt -yhdistelmästä, joten motivaatio bloggaamiseen on ollut aika minimaalinen. Kesäloma onneks häämöttää ja tasan kuukauden päästä oonkin jo melkein Japanissa!
En oo edes odottanut mitenkään hirveästi koko matkaa, joten tuntuu hassulta, että se on niin pian. Koko kesä vaan hävis jonnekin, luultavasti just sen takia, etten pitänyt yhtään lomaa.

Keräilin tässä menneiltä reissuilta kuvia Japanista - toisinsanoen vuosilta 08-11 ja niiltä neljältä matkalta, jotka oon jo tehnyt. Oli itsekin ihan kiva etsiä arkistojen aarteita. :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bonuksena loppuun voitte verrata miten oon muuttunut kolmessa vuodessa. Ah, mikä baby face olin -08. :DD

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket