maanantaina, huhtikuuta 30

d.i.a & yumetenbo gets

Hauskaa vappua! Ainakin niille, jotka sitä juhlivat. Itse lagaan vain kotona ja lueskelin tenttiin tuossa pitkin päivää. Anatomiantentti (iik!) lähestyy uhkaavasti ja tappaa parhaillaan mun sosiaalista elämää.

Ajattelin kuitenki postata pari juttua, mitä oon ostellut - osa näkyikin jo edellisessä postauksessa, koska olin laiska enkä jaksanut tehdä tätä postausta aiemmin. Hups vaan ja silleen.

Photobucket

d.i.an takki mbokista 8000yen. Joo, olihan se kallis, mutta d.i.a on ja tää oli ihan iskemätön. Oon etsinyt beigeä takkia, mikä ei olis sellainen perustrenssi. Inhoan niitä ja niitä on Suomessa kaikki kaupat pullollaan joka ikinen kevät. Niitä ja mustia feikkinahkatakkeja ja farkkutakkeja. Ehkä pidä mistään noista. :D Joten tää oli ihan täydellinen löytö! 

Photobucket

d.i.an tunikapaita-asia mbokista myös. 1800yen, eli ihan mielettömän halpa, koska tääkin on ihan uusi!

Photobucket

d.i.an pitsibolero mbokista (kierrätys kannattaa! ostan suurimman osan japsivaatteista sieltä, suosittelen tutkimaan sen syövereitä, mikäli gyaru brändit kiinnostaa). 1800yen tämäkin. Ei ihan uusi, mutta ei paljon käytettykään ja sopii tosi hyvin mekkojen ja toppien kanssa, kun ei halua kulkea ihan käsivarret paljaina. 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sen lisäksi tilasin Yumetenbosta pari juttua tuossa jokin aika sitten ja sain paketin edellisviikolla vihdoin. Tuli taas todistettua, ettei ne koot ole ikinä samat, vaikka merkki oliskin. Noista "liiveistä" tilasin L koon ja olin ihan varma, että ne on liian pienet, koska japanilaisten rintavarustus nyt on... Noh, pienempi. Mutta tosiaan itse G-kuppia käyttävänä voin sanoa, että noi on ihan sopivat, kun ottaa ne hervottomat toppaukset pois. Ongelmaksi tulee vain ympärysmitta, joka 75 kokoa yleensä käyttävälle on ihan liian iso, ne ei pysy paikoillaan millään. Eli ei kuin kaventamaan... Kuitenkin oon tosi tyytyväinen, että ostin noi, koska on ihan hirveästi paitoja, joiden alta liivit näkyy ja ne perusrintsikat ei aina ole ne mitkään parhaimman näköiset eli silloin nuo on hyvä vaihtoehto.
Topin kanssa kävi kans niin, että se on ihan liian iso mulle muualta, paitsi rintojen kohdalta. No, joskus näinkin päin! Yleensä käy niin, että kaikki paidat jää rintojen kohdalta kiristämään.

Sen lisäksi tilasin tuollaisen ihan perustunikalirttiasian. Ostan aina vaan mustia vaatteita, joten ajattelin että punainen olis kivaa vaihtelua. Lisäksi mulla on jo niin hyvä asuidea tuohon, kunhan vaan saan mun uuden d.i.an vyön vapun jälkeen vihdoin...

Photobucket

Yksi kuva, joka sekin on viikon vanha, kun käväisin lounaalla äidin kanssa. Muutenkin mulla on tosi tummat silmänaluset ja nyt kun tenttiin lukeminen valvottaa, niin tuntuu ettei niitä saa millään meikilläkään enää piiloon... No, vuoden päästä sitten nukun varmaan koko kesän, kun koko koulu on ohi! Haha. :D

keskiviikkona, huhtikuuta 25

The city, bonfires & cigarettes

Heippa kaikille! En ees viiti puhua mitään pitkästä päivitystauosta, koulu vie niin älyttömästi aikaa tällä hetkellä, ettei juuri ole aikaa/halua päivittää blogia - eikä kyllä juuri asiaakaan. Parin viikon päästä on onneks kevään isoin tentti ohitse ja yks pienempi vain jäljellä ennen kesää.
Tarkoitus oli tosiaan, että kesällä lomailisin, mutta koska mun on pakko valmistua keväällä 2013 niin saan viettää vuoden iloisesti opiskelun parissa. Kiinnostaa esim. Ei yhtään, mutta ajattelen sen siltä kannalta, että vuoden päästä se on sit viimein ohi, vaikken enää ikinä opiskelis päivääkään.

Lauantaina näin kuitenkin pitkästä aikaa Beaa, oltiin Edisonissa istuskelemassa ja puhumassa sitä itseään kaikesta mahdollisesta. Koulu, työt, ihmiset yms. niinhän se aina menee.

Photobucket

Takki d.i.a
Paita Yumetenbo
Shortsit H&M
Kengät Lovelyfashion
Ketju diavlo

Photobucket

Photobucket 

Uusi paita ja takki! Oon yrittänyt oikeasti olla shoppailematta mitään ihmeellistä, mutta tarvitsin uuden takin kevääksi ja toi d.i.an takki löytyi mbokista uutena ja melko halvalla. Tai - d.i.an takiksi se oli halpa. :3

Photobucket

"Se" laukku Ginasta vanhan Mangon pikkulaukun tilalle, kun siitä viimein hajosi vetoketju. Mietin tosi pitkään että musta vai valkoinen, mutta sit totesin että kesään vasten valkoinen olis ehkä kivampi. Kauheen pienihän toi on, mutta sopii sinne just puhelin, pankkikortti ja tupakat. 

Photobucket

 Laukusta jäi sen verran jäljelle lahjakorttiin, et ostin vielä epämääräisen sulkaristiasiakorviksen. Ketju tosiaan lähti irti ekalla käyttökerralla. Mulle on käynyt nyt tosi monta kertaa niin että GT:n korvikset hajoaa parin käyttökerran jälkeen ja se harmittaa, koska ei ne kuitenkaan ihan ilmaisia ole... No, no can do.

Hauskaa loppuviikkoa kaikille!

tiistaina, huhtikuuta 17

Sponsored post: Born Pretty Store

Heippa kaikille ja hauskaa alkanutta viikkoa! Ilmeisesti pitäis olla kevät jo, mutta meilläpä satoikin lunta tänään. En arvosta.

Kuitenkin - Born Pretty Store otti muhun yhteyttä tuossa jokin aika sitten ja ystävällisesti tarjoutuivat sponssaamaan mulle juttuja! Sain valita, mistä haluaisin tehdä reviewin ja päätin napata ripset, koska niitähän ei koskaan voi olla liikaa.

Photobucket

Photobucket

#A-23
Material: High quality fibre
10 x Handmade Artifical Black False Eyelashes

Valitsin ihan perusripset, koska mulla ei sellaisia oikeastaan ole. Paketissa nää näyttää aika tuuheilta, mutta silmissä taas ne hiukan hukkuvat jonnekin, etenkin jos meikkiä on enemmän. Kevyemmän meikin kanssa taas varmasti tosi kivat! 
Itse sain saksia näistä pois melko reippaalla kädellä, koska ripsillä on leveyttä sen verran paljon.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lopputulos on mun mukavan luonnollinen ja ripset sekoittuu omien ripsien sekaan hyvin. Ainoa miinus tulee pituudesta, jota olisi saanut olla hiukan lisää. Nyt noita ripsiä ei edestä päin juuri edes näy - mutta kuten sanoin, arkikäyttöön ja kevyemmän meikin kanssa oikein kivat.

Laatu ripsissä on hyvä, ei kiillä kuvissa edes salaman kanssa. Liimaaminen oli helppoa, koska se liimanauha on tosi ohut ja läpinäkyvä. Ripset myös pysyivät hyvin menossa mukana, ei tarvinnut ruveta päivän mittaan korjailemaan, enkä oikeastaan edes huomannut koko ripsiä silmissä. Joidenkin ripsien kanssa kun on se ongelma, että ne kutittavat tai pistelevät silmänurkista eivätkä millään meinaa pysyä kiinni - näissä ei ollut mitään noista, onneksi! ♥

Photobucket

Photobucket

Eli jos hakusessa on halvat ja hyvät ripset, jotka sopii käytettäväksi arkenakin, niin suosittelen näitä ehdottomasti. Omasi saat tilattua tästä.

Käyttämällä bannerista löytyvää koodia, saat tilauksestasi 5% alennuksen, joten ei kun tilailemaan vaan kaikki! 


keskiviikkona, huhtikuuta 11

I have a lot of things on my mind

Heippa kaikille! Kuten otsikko kertoo, oon kuluttanut aivosolujani - anonyymien epäilyistä huolimatta jopa mulla on sellaisia - asioiden miettimiseen ja en oikeestaan tiedä oonko tullut paljon hullua hurskaammaksi siitä. :D Oon kuitenkin pikkuhiljaa kattellut asioita vähän sillä silmällä, mitä pitää ottaa huomioon jos/ kun muutan. Ei siitä sen enempää kuiteskaan vielä.

Lauantaina näin Tyttiä pitkästä aikaa. ♥ Syötiin kiinalaista ja mentiin Auraan istumaan hetkeksi, mutta lähdettiin sitten jo ajoissa kotiin, kun sunnuntaina kutsui lammaspaisti pääsiäisen kunniaksi. Lauantaina oli kuitenkin aika simppelit vaatteet päällä, lähinnä idea oli tuo sininen risti - ja yhteen hyvin sopiva hame! Ostin ton hameen ikuisuus sitten, mutta koskaan ei ollut oikeen mitään mihin se sopis.



Photobucket

Löysä paita Lip sevice
Toppi H&M
Hame G&T
Kengät Jeffrey Campbell
Koru MURUA
Laukku Mango

Photobucket

MARNI at H&M:n korvikset. Olin tosi pettynyt kun tajusin, että noi on _feikki_ korvikset. Ei siis reikiin tarkoitetut vaan sellaisilla klipsuilla kiinni. Arvatkaa pelkäänkö käyttää noita? Putoavat kuitenkin. Mietin pitkään että palauttaisin noi, mutta sitten en raaskinut. En sitten ehkä joudu vararikkoon sen 20 euron takia. Elän muutenkin yli varojeni. :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Shinjuku. ♥ 
+ 1 Kat. ♥

Photobucket

PS. Kiitos kaikille give awayhin osallistuneille! Teitä oli paljon ja oon siitä tosi iloinen. Voittajille on nyt mailattu. ♥

sunnuntaina, huhtikuuta 8

「Secrets」

Heippa kaikille pitkästä aikaa ja hyvää pääsiäistä! Oon tehnyt kaikkea muuta, paitsi blogannut tai istunut koneella viime aikoina, mutta otin itseäni niskasta kiinni nyt. Tyhmää, kun en vieläkään pysty pitkiä aikoja kirjoittamaan koneella ilman että käsi alkaa särkeä ja se on hiukan häirinnyt koulujuttujen tekemistä. Oon kuitenkin potkinut itseäni, koska haluan valmistua syksyyn 2013 mennessä yhdestä kivasta syystä, mitä en kuitenkaan kerro ennen kuin koko juttu on ihan varma! Kuitenkin on vielä ihan hirveesti juttuja, mitä pitää saada tehtyä ennen.

Olis ihan hirveesti juttuja, mistä pitäis blogata, mutta mä yritän nyt päästä takaisin aikatauluun niin pian kuin mahdollista. Mutta jos aloitetaan ihan vaikka muutamista jutuista, mitä oon hankkinut.

Photobucket

Uus laukku! Siitä parin postauksen takaisesta niittilaukusta hajosi se pitkä hihna melkein heti, joten uutta laukkua ostaessa katsoin että ne soljet olis vähän tukevammat. Tuntuu tyhmältä maksaa melkein 35€ laukusta, mikä hajos heti... Laitoin myyjälle meiliä asiasta, mutta katsotaan. Tää laukku oli kuitenkin oikea löytö, halpa, siihen nähden tosi hyvälaatuinen ja siinä on Union Jack. Oon halunnut ikuisuuden sellasta laukku - mustana, en väreillä - joten tää oli ihan paras. 3990 jeniä muistaakseni...? 

Photobucket

Koska d.i.alla ei ole ollut mitään kivoja kullanvärisiä vöitä nyt hetkeen, niin päätin että Diavlon ketju saa ajaa saman asian. Tää oli aivan ihana löytö, siinä on risti ja se on kultainen ja kimaltaa. :D 4500yen? En oikeesti muista hintoja. :D

Photobucket

Ghost of Harlemin kaulapanta-asia. Mietin pitkään et olisko se tutuHAn sittenkin kivampi, mutta päädyin ostamaan tän. Harmi vaan, että tuossa on kai nikkeliä, koska iho alkaa kutiamaan joka kerta ihan älyttömästi kun laitan tuon. Eikä siihen auta, vaikka se olis löysälläkin, eikä ottais ihoon kiinni niin paljon. Sääli. 3000yen. Vai 4000...

Photobucket

Photobucket

d.i.an neuletakki (kylpytakki, se näyttää siltä). Ainoa neuletakki mitä oli myynnissä, kaikki vaatteet on jo kevät ja kesävaatteita kaikkialla, eikä tää Suomen +4 astetta oikeen suosi vielä ihan mitään ohuita sifonkivirityksiä. d.i.an paidaksi tää oli tosi halpakin, 6000 jeniä! Oon maksanut edellisistä huppareista paljon enemmän!

Photobucket

Photobucket

d.i.an kauluspaita kesää odottelemaan. Mulla on niin hyvä asuidea tähän, mutta... kesää odotellessa? :D 7000yen, muistan jopa tämän, kun mietin ikuisuuden miten saan sen itselleni. 

Photobucket

Sadie x MIDAS Limited edition t-paita jee. Noita ihme kuvastoja mulle siunaantui hiukan useampikin... Sain myös sellasen ison Sadie x MIDAS julisteen kun ostin ihanan lirttitakin, mikä Tsurugilla on päällään. Fanityttö tuhlaa 20 000 jeniä vaatteisiin alta aikayksikön, kun sattui selaamaan tota katalogia. Hups. Midasin myyjät on muuten ihan huippuja! En kestä niitä. :D

Photobucket

EMODA spring mook ja söpö kangaskassi. ♥

Photobucket

Ripsiä Donkista. Miks Tokion Donkeissa on huonompi valikoima kuin Osakan isossa? Tyhmää. :( Löysin kuitenkin uudet suosikki alaripset. Noi Sakurinan alaripset on ihania! ♥

Photobucket

Hauskaa vapaata niille, kellä sitä vielä on huominen päivä!