maanantaina, tammikuuta 2

Sponsored post; LensVillage ( + Murua lashes)

Hyvää uutta vuotta kaikille ihan ensimmäisenä - ja kiitos niistä noin 300 lukijasta, jotka UL sai viime vuoden aikana. Oon tosi positiivisesti yllättynyt! ♥

Photobucket
Linkki
LensVillage ystävällisesti sponssasi mulle tuossa joulun alla yhden parin valitsemiani piilareita. Vaihtelun vuoksi valitsin siniset piilarit, jotka näytti mahdollisimman luonnollisilta - toisinsanoen tällaiset:

Photobucket

Natural 3tones Blue
Power Available : 0.00 to -10.00
Life Span : 1 Year
Diameter : 14.5mm
Origin : Korea

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tyyli ★★★★☆
Kuten jo piilareiden nimi lupaili, ovat nämä tosi luonnollisen näköiset silmissä! Ainut miinus tulee väristä, joka oli paljon tummempi kuin olisin halunnut - mutta kaikkea ei voi saada. Muuten piilareissa ei ole yksinkertaisesti mitään valitettavaa, joten ainakin jo luonnostaan sinisilmäisille voin suositella näitä.

Mukavuus ★★★★★
Tosi mukavat silmissä alusta asti, eivätkä kuivuneet sen ~10 tunnin aikana, jotka ne mulla oli silmissä. Pysyivät myös paikoillaan, eivätkä seikkailleet omille teilleen.

Suurentava vaikutus ★★★★☆
Vaikka piilareiden halkaisija on 14.5 mm, eivät ne juurikaan suurentaneet silmää. Mutta mikäli tavoittelee luonnollista lopputulosta, niin ehdottomasti just hyvät siihen tarkoitukseen.

Haluatko parin?
Klikkaa tästä

+

Photobucket

Muruan ripsistä pyydettiin previewiä tuossa jokin aika sitten, joten saatte sen samassa paketissa. Mulla on siis ripsistä malli Classical Eye, jotka mulla on noissa kuvissa. Ripsistä itsestään sen verran, että petyin itse siinä määrin, ettei nettisivun kuva vastannut juuri totuutta... Lisäksi ripset eivät ole niin laadukkaan tuntuiset, kuin mitä ne sillä hinnalla voisivat olla, minkä niistä joutuu pulittamaan.

2 kommenttia :

나니 kirjoitti...

AH! Love the lashes (and lenses of course) Never bought from LenseVillage before, but they seem to be moving ahead a lot : D

Unknown kirjoitti...

The lenses have a very good appearance, and the Murua lashes, Love them!