torstaina, heinäkuuta 15

Happy b-day to me!

Photobucket

Synttärilahja itselleni! Tai no pikemminkin uuden liittymän mukana tuleva puhelin. :D Kävin vaihtamassa numeroa ekaa kertaa varmaan kuuteen vuoteen, kun joku häirikkö alkoi soitella mulle ja totesin et parempi vaan hankkia uus numero. No, sit näin tuon puhelimen ja totesin, ettei mulla ole ikinä rahaa ostaa tuollaista... Kiva myyjäpoika sit onnistui jotenkin kummasti myymään sen mulle liittymän kanssa ja saan sit uuden hienon puhelimen myös, kun vanha puhelinhan on ainakin neljä kuukautta vanha.

8,1mp kamera, laajakaista, kosketusnäyttö ja slide-näppäimistö! Toi puhelin on niin unelma etten kestä. Ens viikolla saan sen käyttöönkin.

Olin tänään vähän shoppailemassa myös - tai oikeastaan ostamassa perusvaatteita, joita en sit ostanut, koska... No, näette lauantaina. Löysin maailman täydellisimmän vaatekappaleen Spirit storesta ja aion pistää sen lauantaina päälle kun mennään ulos Tytin kanssa. Samalla ne taitaa olla jonkinlaiset kahden hengen synttärikemut, koska ens keskiviikkona täytän 21 ja olen töissä - kuten koko loppu heinäkuun.

Oonko ainut, jota tuolla helteessä huhkiminen ei kamalasti hotsita? :D

♥ Maria

9 kommenttia :

criztinita kirjoitti...

Happy birthday! I wish you have a lovely day! <3

t, sama puhelin ollu 4v kirjoitti...

lol kannattaaki hankkia uus puhelin ku edellinen on huikeat 4 kk vanha ja toimii

Maria kirjoitti...

no, mun rahat ne on :D ja en koskaan tykännyt loppupeleissä tosta samsungin kosketusnäyttöpuhelimesta, minkä ostin. epäkätevä ku mikä.

Ljnda kirjoitti...

Ihana toi sony ericsson känä !
Mut joo Onnee (:

linni kirjoitti...

Voii onneksi olkoon :3 ♥ (Tälleen etukäteen koska en kuitenkaan muistais tulla sit oikeena päivänä enää onnittelemaan :<)

Toi puhelin näyttää niin hienolta ja kalliilta ja unelmalta :o

희s h o w kirjoitti...

Onnea! Ja todellakaan et oo ainut joka ei oikein tosta helteestä nauti...

Jasmin kirjoitti...

Ei jeesus kui ihana toi puhelin on! Katoin jo et onks toi joku mp3 vai mikä vekotin toi on :D

Samispoon kirjoitti...

HAPPY BIRTHDAY!!

Anonyymi kirjoitti...

Voin varoittaa että ton puhelimen kosketusnäyttö menee välillä pois päältä itsestään, mikä on aika rasittavaa kun joutuu aukasemaan puhelimen aina uudestaan että toimii.. :/
Nimim. kokemusta on