sunnuntaina, heinäkuuta 18

Watercolour

Koska kuuma ilma vaivaa edelleen, niin eilen kavereiden kanssa päätettiin lähteä nesteyttämään itseämme baariin. Oli hauska ilta, vaikka porukkaa ei mitenkään erityisesti ollutkaan liikenteessä ja Lynissä oli _kuuma. Varsin loistava ilta päättyi siihen, et kaaduin portaissa ja sain muutamat mukavat ruhjeet käteen ja jalkaan - mut onneks ei käynyt pahemmin, vaikka voisin mä ehkä olla ihan tyytyväinen, jos käsi ei jomottais koko ajan.

Photobucket

Mekko - Spirit store
Kengät - H&M
Korut - Spirit store, Juicy couture, Guess, Transcore

Mun uusi rakkausmekkoni! Tuo mun piti esitellä teille, mutta koska siitä ei saa järkevää kuvaa muuten kuin päällä, niin otin nyt vasta kuvan siitä. Kun näin ton Spirit storen seinällä, niin mietin että mun on pakko saada se - ja kerrankin se oli ihan just täydellisen kokoinen joka puolelta! Yleensä tuon mallinen yläosa jää aina pieneksi rinnan kohdalta one size-vaatteissa, mutta tuossa se oli just eikä melkein sopiva! Aamen sille joka tajusi, että joillakin naisilla on myös rinnat.

Photobucket

Photobucket

Hehs, ignooratkaa hirvittävä juurikasvu, pitäis värjätä, mutten ole saanut aikaiseksi. (Kuten myös ehkä leikata, edellisestä kerrasta on mitä... Vuosi kun olin kampaajalla?) Naama näyttää ihan valkoiselta jostain syystä, vaikka oon ruskettunut ihan hullusti kun oon ollut tallilla. :DD

Keskiviikkona olis tarkoitus juhlia synttäreitäkin. Onneks oon töissä. :D Mut ostin itselleni jo synttärilahjatkin! Toinen on Guessin rannekello ja toinen Paul's Boutiquen laukku, jonka pitäisi tulla mulle ensi- tai seuraavalla viikolla. Sitä odotellessa!

♥ Maria

7 kommenttia :

Sanna kirjoitti...

Ihana toi mekko, aivan yli ihana!
Näin Kapphallis yhen hienon maximekon ja olin heti et kokeileen mut sit mun poikaystävä tyrmäs HETI koko ajatuksen :D:D ihana.

saku kirjoitti...

oh gosh sä näytät upealta nykyään! en tiiä ootko löytäny oman tyylisi vai aikuistunu vai mitä tämä on, mutta nykyään olen aina sillein "......*---*" kun nään näitä kuvia susta! keep going♥

viivi kirjoitti...

Oh, toi mekko pukee sua ihan tajuttoman hyvin! Ihana! Meikitkin on kivasti ja ja... hyvältä näyttää!

PS. Mistä PB:n laukkuja saa tilattua Suomeen? :O

Maria kirjoitti...

PB:n laukkuja saa tilattua ASOSilta. Siel oli nyt ainakin hyvät alennusmyynnit :)

Samispoon kirjoitti...

BEAUTIFUL, I love your lashes!

♥EMi♥ kirjoitti...

i like you lashes a lot and the dress is really pretty :D but sorry i cant read finish D: BUT love ur blog :D I hope see u in my blog !!
xoxo EMi

Jenni kirjoitti...

Oletpa kyllä ihana kaikkine rintoinesi ja kurveinesi <3 Ei en ole lepakko, vaan laiha ja kateellinen.