lauantaina, elokuuta 14

Note to self... If you’re not their first choice, just walk away, it’s only going to hurt

On miljoona ja sata asiaa, joista voisi pitkästä aikaa blogata. Esim. toinen työpaikka, Japaninmatka jne. mutta aloitetaan nyt sit vaikka tästä nimittäin... Leikkasin hiukset! On siitä jo vähän aikaa, mut vihdoinkin sain kuvankin niistä. Omalla hassulla tavalla tykkään näistä niin paljon enemmän kuin pitkistä hiuksista, näissä ei ole väliä, vaikka ne tykkääkin taipuilla joka suuntaan. :D Ainut vain, että kuulemma näytän paljon nuoremmalta, hehs.

Photobucket

Mut eniveis, näytin tuolta kun eilen oltiin Tytin kanssa ulkona. Vanhana ja väsyneenä tosin lähdin ajoissa kotiin ja nukuin kunnon yöunet. Hauskaa kyllä oli - ainakin alkuun. Ja oli ihan virkistävää vaihtelua töiden ja hevostelun lomaan. Vaikka oon tallillakin viihtynyt viime aikoina paremmin kuin hyvin, kun Aatun kanssa ollaan hiottu hyppäämistä ja mä olen iloinnut siitä, miten hyvin se osaa hypätä - laukkaiskin vielä yhtä hyvin.

Photobucket

Ja mun uusi leluni! Rupesin etsimään uutta puhelinta, koska kukaan ei osannut sanoa, koska Sonyn puhelinta mahdollisesti pystyttäisiin toimittamaan. No - lopputuloksena hankin torstaina iPhonen ja pakkoa sanoa, etten kadu. Toi on aivan ihana, melkeen kuin minikokoinen tietokone olis koko ajan mukana. Ostin siihen sit kans Ed Hardyn kuoret, kun kiva myyjäpoika myi ne mulle puoleen hintaan puhelimen yhteydessä.

Photobucket

Pointtina ei oo mun vinot hampaat vaan uudet ripset. Tilasin Ichibankaolta vähän juttuja ja noi tarttui mukaan + Diamond lashin alaripset Popteenin verkkokaupasta. Lisäksi eilen sijoitin Lady Gagan huulipunaan, viimeinkin löytyi täydellinen cotton pink -nudesävy!

♥ Maria

12 kommenttia :

Sagu kirjoitti...

Oi kun oot ollut taas kauniina! <3

Melsa kirjoitti...

sun uudet hiukset ihanat :D sopii sulle tosi hyvin~

Kati kirjoitti...

Voi noi lyhyet hiukset sopii sulle älyttömän hyvin! Oot tosi sulosen näkönen! :)

Maria kirjoitti...

aww, kiitti ♥ hyvä et joku muukin pitää niistä :D

Anonyymi kirjoitti...

keikil on kans samas kohtaa blogii kaks niittii...

Samispoon kirjoitti...

Always beautiful!
I love your bottom lashes :D

RoLLe kirjoitti...

vitsi näytät vaik kui paljo samalta ku bändiaikoina :DD musta sulle sopiiki just tollaset vähä pörröset hiukset paljo paremmi ku pitkät!

Anonyymi kirjoitti...

laita kuvaa sun iphonesta:)

Marianne kirjoitti...

Onpas ruma tukka, paljon parempi oli se edellinen. Ootko sä lihonu? Ainakin toi tukka saa sut näyttämään siltä.

Maria kirjoitti...

No mielipiteensä kullakin mut mä tykkään näistä. koska kukaan ei oikeastaan edes tiedä millaiset mun omat hiukset oli kun käytin aina pidennyksiä. Ja itseasiassa en oo lihonut vaan laihtunut kesän aikana ::DD

Anonyymi kirjoitti...

Mielen kiintoinen leikkaus...
Tulee mieleen Japanilaisten nuorten "tyylikkäiden" miesten hiusmalli:)

Aika paljon saman tyylinen...
ku sulla oli joskus mustana:D

En tiedä sopiiko enää, mut mukaavaa jos itse pidät:)
Sehän on tärkeintä!

Maria kirjoitti...

No en mä tiiä... Hiukset on meinaan enemmän polkkatukka. :D Eikä ollenkaan niin kerrostetut ja lyhyet kuin gyaru-o tyylissä. Risan ja Kanakon hiukset on paljon lähempänä. :)