tiistaina, elokuuta 31

Paint it black

Tääkin paketti tuli jo viime viikolla ja piilarit kai edellisellä, mutta en oo ehtinyt tai muistanut koskaan ottaa kuvia niistä. Tilasin siis Ichibankaolta taas vähän meikkejä varastoja täydentämään - kerrankin jopa kaikki tuli ihan tarpeeseen, kun sain edelliset käytettyä loppuun.

Photobucket

Canmaken syyskokoelmassa oli ihania luomivärejä ja just niissä väreissä, mistä tykkään. Oli vaikeaa valita erilaisten ruskeiden palettien välillä, mutta mun mielestä tää oli kuitenkin paras jokapäiväiseen käyttöön. Etenkin, kun käytän tuollaista kullanhohtoista beigeä melkein joka päivä. :D

Photobucket

Uus nudepuna sen kadonneen M.A.C:in tilalle! Hintalaatu-suhde on jopa parempi tässä kuin siinä paljon kalliimmassa punassa, kestää kauemmin ja väri levittyy nätisti.

Photobucket

KATE:n kulmakynä, jossa toisessa päässä on kynä ja toisessa tuollainen jännä tussijuttu, jolla otetaan pienestä säiliöstä väriä. En kehuis, että tää kyllä on mikään kovin kätevä. Jos olisin tiennyt, olis jäänyt ostamatta, mutta eiköhän tääkin käytettyä tule.

Photobucket

Uus poskipuna, jonka hintaa en jaksanut lähteä tarkistaa. Jotain 1000yen paikkeilla? No mut tuo väri on just ihana, sellainen kunnon babypinkki.

Photobucket

Viime viikolla kun oltiin Itiksessä Tiian kanssa, päädyin ostaa tuollaisen kännykkäkorun Cybershopista. En oikeesti ikinä löydä sieltä mitään mut tällä kertaa tuo sattui silmään. :D

PS. Lisäsin myyntipostaukseen vaatteita ja lisäsin myyntipäiviä perjantaihin asti.

1 kommentti :

Samispoon kirjoitti...

The lipstick looks really cool and I like the bear too! :D