keskiviikkona, lokakuuta 20

And then we do it again

Koska oon kipeenä, niin ajattelin vähän esitellä juttuja mitä posti on tuonut mukanaan tällä viikolla. Sain Mukun paketin maanantaina ja eilen sit ebayn ja Ichibankaon jutut, mitä olin tilaillut.

Mut ihan ekana ne jutut, mitä Mukun paketissa oli. Parit ihanat vaatteet, sukkahousut ja sit Vidoll ja Sadie juttuja.

Photobucket

Photobucket

One spon ihana paita. Oon ettinyt tuollaista yhden ikuisuuden ja sit löysin ja vieläpä käyttämättömänä mbokista. Vasemmanpuoleinen röyhelöhame on kans One spon ja ostettu kans mbokista. Suosin kierrätystä, koskakohan oon viimeks tilannut vaatteen Japanista ihan jostain kaupasta? Toi toinen sifonkiasiahame on ZARAn Night collectionista. Mustia hameitahan ei voi koskaan olla kaapissa liikaa.

Photobucket

Pari ihan perus GT:n paitaa. Toi college, missä on punaista ja mustaa tekstiä, on aivan ihana. Tarvitsisin vaan mustan farkkuhameen kaveriksi... Miksei sellasta ole missään myynnissä silloin kun mä sellaista tarvitsen?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Apua, ei oo enää montaa viikkoa lähtöön! Ootan vaan, että marraskuu menis nopeasti ja kyllä se varmaan meneekin, kun on kaikenlaista kivaa tiedossa. Ens viikonloppuna on työporukalla Halloween-bileet ja marraskuun puolessa välissä on Hennan synttärit. Sen lisäks on runsaasti töitä tehtävänä, että olis muutama sentti rahaa viel sittenkin kun palaan Japanista kotiin.

♥ Maria

11 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

et viittis suomentaa, et _mistä_ oikee tilaat noi sun vaattees???

Anonyymi kirjoitti...

ah ihanat noi vasemmanpuoleiset ripset♥ sopii varmaan hyvin sulle :)

゜゚*☆*☆*゚ Ketsukie゜゚*☆ kirjoitti...

aa, niin ihana toi ekassa kuvassa oleva paita ;__;

Maria kirjoitti...

http://auok.auone.jp/ <- mbok, au one... siis periaatteessa vähän niinku joku ebay tms. tossa vaan tarvii shopping serviceä

taikis kirjoitti...

toi eka paita-asia... *---*♥ haluun kans jonkun tollasen!

chinsa kirjoitti...

kaikki nää ostokset näyttää ihanilta! etenkin tykkään noista koruista ja ripsistä, aah♥ *u*

Anonyymi kirjoitti...

Voi, One Spon paita ! ♥ Ota mahdollisimman pian joku koordinaatiokuva, jossa sulla on toi paita, sopii varmasti ihan loistavasti ! Ja toi Zaran hame on kyllä ihana, itekin tekis mieli jotain tuon tapasta..

Anonyymi kirjoitti...

en osaa tilata tuo sivun. onko muuta sivu jonka voisi tilata?

さらまり kirjoitti...

I love that skirt with the ruffle on it, sooo cute!! And the tshirts, they are cool too. Oh and the accessories XD You have a great taste!

Anonyymi kirjoitti...

Hei kun sinä tuolla Japanissa oot useampaan otteesseen niin mitä oot mieltä kannattaako lähtee mielummin talvella vai kesällä? Ja käykö siellä visa electron?

Maria kirjoitti...

Mä suosittelisin kevättä/ syksyä. Talvikin on ihan jees, mutta kesällä mua ei enää uudelleen saa lähtemään. Kuumuus ja kosteus on aivan kamalia. :D
Mut siis mä olen aina vaan nostanut kortilla rahaa, en maksanut. Electronilla saa ainakin nostettua rahaa.