sunnuntaina, lokakuuta 17

Saturday to Sunday

Sori jälleen kerran pitkästä päivitystauosta, oon ollut kiireinen ja on ollut vähän juttuja, mitkä on vaatineet paljon aikaa - eikä oikein ole bloggaaminen huvittanutkaan. Mut kyllä tää tästä taas!

Viikkoa on piristänyt ainakin se, että saan kuun lopussa oikeasti hyvän tilin, mistä jää oikeasti ehkä pari euroa säästöönkin matkaa varten! Jes! Lähtöön kun on enää alle pari kuukautta ja oon ihan innoissani jo odottamassa, että pääsen pakkaamaan. Tykkään pakkaamisesta, outoa - eikö? Tosin oon siinä suhteessa myös melkeenpä neuroottisen tarkka ja tarkastan tavarat läpi luoja ties miten monta kertaa.

Kat on kotiutunut tosi hyvin tallille ja oon yrittänyt käydä siellä mahdollisimman paljon sitä paapomassa. Se on niin mun suloinen pikkumies. Aatustakin toki tykkäsin, mutta Kat on kyllä ollut niin totaalinen hurmuri. Otin viikolla vähän kuvia siitä, kun syyspäivät on olleet mitä hienoimpia.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eikö olekin suloinen? ♥ Oltiin eilen ekaa kertaa maastoilemassa ja toi oli kyllä persuksien alla melkein yhtä pommin varma kuin Aatu. Ei se säikkynyt juuri mitään, mutta se vauhti millä se eteenpäin menee onkin ihan toinen juttu. Harmittaa, kun just nyt on ollut niin paljon töitä. Syksyllä on ihana käydä maastoilemassa, etenkin tuolla missä Kat asustelee, kun maisemat on niin törkeän hienot ja sänkipellolle pääsee vielä laukkailemaan. Ja samalla ratsastaminen ja tallilla käyminen on olleet ainoat ajanvietteet, mitkä on saaneet ajatukset vähän muille urille välillä. Siellä ei vain pysty olemaan vihainen tai ärtynyt edes.


Photobucket

Muuten viikon kuvasaldo on tässä. Oon ollut tosi kämänen koko viikon, mutta perjantaina sit skarppasin ja lähdin Tytin kanssa syömään ja ulos. Meillä oli ihan huippukivaa ja seuraan liittyi vielä myöhemmin työkaveri kaverinsa kanssa. Oli aika... Erilainen perjantai kuin yleensä, ei ihan aina ole ollut sellasta settiä.

10 kommenttia :

Tasja kirjoitti...

aw you look lovely :)

Anonyymi kirjoitti...

you have such a cute face !
i like your eyes

Anonyymi kirjoitti...

oot niiiiin kaunis! ♥

Anonyymi kirjoitti...

eikä.. oot niin kaunis ! ja hevosekin. :)
miten hoidat hiukseesi?

Anonyymi kirjoitti...

You're so beautiful!

さらまり kirjoitti...

I love those photos of the horse, the scenery is so beautiful and autumn feeling^^/

You look so lovely as always, I love your makeup style!

puppe kirjoitti...

suloinen kat. siis hetkinen, myitkö Aatun? :o

Anonyymi kirjoitti...

hei ootko tulossa ainan ja yumin keikalle tsukiin? ja muuten mitä huulipunaa/kiiltoa käytät tai siis miten saat sun huulista tollain ihanan nudet? tossa vikassa kuvassa ^^

Maria kirjoitti...

Anonyymi, ihan perus värishampoo & hoitoaine ja sit viel hiuksiin jätettävä hoitoaine. :)

Puppe, se läksi takaisin omistajilleen, kun oli mulla vain ylläpidossa.

Anonyymi, en mä kyllä aio olla menossa, kun en kummastakaan mallista erityisemmin perusta. Ja muuteskin oon säästökuurilla et on Japanissa sit rahaa. ^^ pohjana käytän candy dollin sitä nudehuulijuttua, huulipunana joko canmaken tai macin nudepunaa ja kiiltona canmaken nudekiillon väriä strawberrywhip (tai joku tollanen)

Anonyymi kirjoitti...

Nättinä oltu liikenteessä<3