lauantaina, marraskuuta 20

Being beautiful has nothing to do with dress size

Vaikka eilen oli muuten superpaska päivä, niin illalla piristyin kun näin Tyttiä ja tajusin, että ehkä se maailmanloppu ei vielä tullutkaan, vaikka se hetken aikaa siltä tosiaan tuntuikin. (Ok, osittain se tuntuu edelleen siltä...)

Mut tosiaan oltiin eilen ulkona pitkästä aikaa ja oli ihan hauskaakin jopa. Parasta oli se ainainen ranttaaminen asioista ja ihmisistä, host heavenin selaaminen ja laittautuminen yhdessä. Silloin kun on oikeen paska fiilis, sen muistaa miksi hyvät ystävät on niin ihania. ♥

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tykkäsin mun eilisistä vaatteista, tukasta ja meikistä ihan hirveesti. Mulla oli oikeasti aika nätti olo, vaikka itse sanonkin. :D Ja asiasta päästäänkin siihen naurettavuuteen, mihin törmää ainakin Turun baareissa. Jos erotut massasta, kaikki katsoo sua kieroon ja tuijottaa sen näköisenöä, kuin ei olis ennen ihmistä nähnyt, mikä mun mielestä on aivan äärettömän typerää. On hienoa, että ihmiset uskaltaa olla oma itsensä. Toisaalta Suomen baarikulttuuri on muutenkin niin eeppinen ja suurinosa yökerhoissa käyvistä ihmisitä alkaa ottamaan päähän jossain vaiheessa iltaa. Tosi monella tuntuu unohtuvan se, että kaveriporukan kanssa voi olla hauskaa ilman a) totaalisia perseitä, b) naurettavaa sönköttämistä vieraille baaritiskillä.

♥ Maria

PS. Shopping servicessä on vielä tilaa kuudelle! :)

11 kommenttia :

hanna kirjoitti...

Tosi monella tuntuu unohtuvan se, että kaveriporukan kanssa voi olla hauskaa ilman a) totaalisia perseitä

tää on niin totta. mua ärsyttää aina kavereiden kommentit mun "selvinpäin baariin" iltoihi. aina kuuluu et "baariin mennään juomaan" aina silloin tekis niin teinisti mieli huudahtaa vaan daa/lol.

sitte toinen kans minkä oon huomannu baaris et miehet kuvittelee naisten menevän sinne vain saadakseen munaa. se on niin vittumaista, vaikka mäki meen baariin melkein avaruuspuvus. silti hirvee ehdottelu ja vinkuminen, sitte ku käskee painumaan jonnekki mis pippuri kasvaa niin haukutaan pystyyn. siks en käykää ikinä baareis, menee ilta siinä pilalle ku jotkut on niin vittumaisia.

Oona kirjoitti...

Oot tosi nätti tossa vikassa kuvassa! :)

Anonyymi kirjoitti...

oot niin kaunis. ♥

Anonyymi kirjoitti...

Ööö miten sä erotut massasta? Noissa kuvissa ainaki iha perus pulliaiselta näytät, nothing special there?
Ja jotkut ihmiset tuppaa olettavan että kaikki kyttää just niitä vaikkei asia niin välttämättä olisikaan :P

さらまり kirjoitti...

I agree, you hair makeup and outfit were all very lovely! I love the all black outfit!

Anonyymi kirjoitti...

Toiselle anonyymille: En usko että monella Matti Meikäläisellä on esim. circle lensit :')

Anonyymi kirjoitti...

oot nii nätti awww ! <3

Maria kirjoitti...

Ei circle lenssejä, pidennyksiä, tekoripsiä, punaista huulipunaa... Kaikki tällanen on perus "teinimestoissa" aika harvoin nähtyä. Sit ne söpöt teinit kihertää ja kuiskuttelee toisilleen ja mulkkaa suhteellisen epäkohteliaasti. :DD

Sunny kirjoitti...

Oot nätti<3

Mua ärsyttää kans toi mitä sanoit baareista. Oon luovuttanut muutenkin nyt baarien suhteen lähes kokonaan. Suomen baarikulttuuri on syvältä, plus joudut pulittamaan ihan liikaa jos tahdot nauttia muutaman juoman D8 Miksi sulla oli muuten huono päivä, anteeksi jos se luki jossain..

Anonyymi kirjoitti...

tulivaaan mieleen että kun kovasti myyt vaatteita niin tee vastapainoks vaikka semmonen postatus missä esittelet sun parhaimmata vaatteett/ kautta asukokonaisuudet?

Kada kirjoitti...

Jännä juttu et noinki isos kaupungis ku Turus on, toi ongelma et katotaan kieroo jos on yhtää erilainen... Miksei ihmisten vois antaa olla sellasii ku ne on, eikä puuttuu joka pikku erilaisuuteen?? Btw. Ihanat vaatteet ja meikit <3 :D