keskiviikkona, marraskuuta 3

Current favs

52 päivää jee! Kävin kääntymässä 109:n nettikaupassa ja Ghost of Harlemin nettikaupassa ja yllätyin, kun en oikeastaan löytänyt kummastakaan kuin muutaman "must have"-jutun. :D No, katsotaanko onko tilanne sama sitten enää, kun pääsen Japaniin... Vaikka mä en ole koskaan erityisemmin viihtynyt 109:ssä, suosin enemmän Sunshine Citya. 109:ssä shoppailusta ahdistavan tekee lähinnä se meteli, kaipaan zenläistä hiljaisuutta kun katson vaatteita, en korvat ja tärykalvot rikkovaa teknoa taustalla. :(

Photobucket

Etenkin toi Gilfyn paita ja Ghost of Harlemin jutut on sellaisia, mitkä ajattelin käydä lunastamassa itselleni, jos mitään noista enää silloin on. Oon niin kauan etsinyt kivaa laukkua, missä olis niittejä ja toi on just perfect, eikä edes mikään järkyttävän kallis. Ainut miinus on, ettei tota saa kannettua käsivarrella, mutta... Se on muuten täydellinen!
Mulla on selvästi joku musta kausi meneillään, kun kaiken on oltava mustaa ja kaikessa on oltava niittejä, ketjuja tms. Oon paatunut, aina kun yritän jotain tyttömäisempää, niin jossain vaiheessa kyllästyn ja palaan siihen samaan vanhaan, minkä oon hyväksi todennut. Mutta toisaalta - ehkä se on just se mun oma tyyli, niin mitäpä sitä väkisin muuttamaan.

Meidän matkasuunnitelmat tosiaan muuttui hiukan ja kolmen sijaan meitä onkin Tokiossa neljä majailemassa, kun Ansku liittyi joukkoon mukaan. Ja majapaikkakin siirtyi Higashi-Nakanosta Asakusaan. Asutaan ihan kultaisen kakan naapurissa. :D
Viime vuonna tosiaan vietettiin Anskun kanssa se pari päivää, käytiin keikalla ja hengattiin meidän kämpillä ja hauskaa oli. Voidaan odottaa, mitä ne tulevat melkein kaksi viikkoa tuo tullessaan...
Ja 6.päivä, kun Ansku lähtee kotia kohti, niin me muut matkataan Osakaan. Ootan sitäkin ihan mielettömästi, koska viimeksi Osakan-reissu rajoittui tosiaan The United Killersiin ja sen jälkeiseen mäkkihengaukseen. Ja tuossakin tapauksessa tosiaan oltiin hereillä se melkeen 3 vuorokautta putkeen.

Olisko sit jo joulukuu? :D

Sen lisäksi mulla on yksi kysymys; Ajattelin, että voisin pistää pienimuotoisen shopping servicen pystyyn matkan ajaksi, jos joku olis kiinnostunut saamaan kamoja Japanista vähän halvemmalla kuin muuten sieltä tilaamalla. Eli siis periaate olis se, että voin tuoda pieniä kamoja, en mitään isoa ja painavaa. Ottaisin sen tuotteen hinnan + postarit Suomessa ja jonkun muutaman euron välityspalkkion itselle. Olisko kukaan kiinnostunut? Mietin jo viimeks reissuun lähtiessä tätä, mutta se vähän jäi sitten. :D

18 kommenttia :

Cecil kirjoitti...

Toi on hyvä idis toi service !! ^^ ite aijon ainakin kyllä käyttää tätä sun palvelua, haluisin muutaman iihan pikkusen jutun :)

JAN kirjoitti...

Miä oon ainakin kovin kiinnostunu tosta sun shopping service ajatuksesta! :D

Anonyymi kirjoitti...

Toimiiko tää sillee et annat mulle sun spostin ja sit kerron mitä haluisin? Ja onko lehdet/foxtailit/hiuspompulat liian isoi?

Maria kirjoitti...

Just tohon tyyliin! Mut teen tarkemman postauksen marraskuun lopussa asiasta et miten koko homma toimii. :3 Mut siis asusteet yms. on okei, lehtiä voin jotain tuoda, mut en montaa, koska ne painaa ihan hullusti. (nimim. liikakilot laukussa väheni kun otti kasan lehtiä pois. :DD)

Anonyymi kirjoitti...

tosi hyvä idea :)

Anna kirjoitti...

Muakin kiinnostais toi shoppingservice systeemi! Ois nimittäis kiva saada just jotain Cocolulun paitaa yms ^^ Tosi kiva et päätit vaivautua :)

さらまり kirjoitti...

Oh you have fabulous taste XD I love the skull shirt from CRYX but I have so many skull shirts now, I need to stop buying them haha.
The necklaces are really lovely too!

Anonyymi kirjoitti...

Paljonkos jewerichin/dollywinkin ripset on japanissa ?

Maria kirjoitti...

Hei hienoa et tää sai näin paljon kannatusta! :D
Mut siis Dolly Winkin ripset on esim. 1260yen (11,50€) ja Jewerichin 980yen (8,70€)

Mut teen tosiaan postauksen koko jutusta, esimerkkitavaroista ja hinnoista myöhemmin. Ei oo kiire vielä :D

Anonyymi kirjoitti...

Ok! :) pS: oot tosi ystävällinen tehdessäs tän,kiitos:) paljonko yks ihminen saa ostaa???

Maria kirjoitti...

Riippuu tietty vähän mitä ostaa :3 Et hintaraja tulee olemaan luultavasti jossain 5000yen eli about 45€. Ja just se, et mitään painavaa ja tilaavievää en suostu tuomaan kellekään muulle kuin itselleni. :D Mut just joku paita, korut, ripset, kosmetiikka, levyt yms. tällanen on sopivaa tuotavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ok :3 katoskun en nyt osaa päättää et ostanko paidan VAI ripset ja korun... Mut odottelen sitä lisäinfoa sitten loppuukuusta ^^<3

Yumiko kirjoitti...

shopping service olisi kyllä todella kiva juttu ^^ :) Olisin kiinnostunut tuollaisesta :DD

Anonyymi kirjoitti...

Shopping service ois kyl cool idea :D pistä vaa pystyyn! Ku suomesta löytyy huonosti noita foxtaileja :C

Anonyymi kirjoitti...

Toi shopping service kuulostais kivalta! :D Varsinkin jotain Swimmer-krääsää ja tällasta ois ihan kiva saada! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oot jotenkin paljon esimerkillisempi ja sivistyneempi bloggaaja kun Viivi. Ja sä mietit myös lukijoitas ja otat muut huomioon, etkä ainoastaan tuijota omaa napaas. Tollanen down to earth asenne on aina hyvä ! Ja oot ehdottomasti inspiraationa varmasti hyvin monelle lukijalles, ketä et oo varmaan koskaa nähny/kuullu, ainakin mulle!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olisin tosi kiinnostunut tästä, mutta niin näyttää olevan moni muukin, että ehkä en mahu mukaan ^^'

Oisin kuitenki ihan onnessani jos sellaisen hännän sieltä saisin :3 Oon metsästäny Suomesta jokapuolelt ja ei löydy ees kangaskaupasta turkisnauhaa :<

Muttas... Pitääkin olla täällä vikkelänä sitten marraskuun lopussa ;)

Kivoja muuten noi kollaasin vaatteet! (:

-Corbeau

mayra kirjoitti...

Kannatan tota shoppingserviseä täysillä :D Itse tulen takuuvarmasti käyttämään ko. palvelua mikäli semmoisen vain jaksat tehdä. Kannattaa myös miettiä, että millä perjaatteella maksetaan (etukäteen vai jälkikäteen) sun muut valmiiksi :)