lauantaina, joulukuuta 11

To the top of the world

Anteeksi laiskasta päivitystahdista, viikko vaan hujahti jonnekin, eikä mulla ollut oikeastaan mitään päivitettävääkään. En sano, et vieläkään on, mutta päivitämpäs nyt silti.

Suurin helpotuksenaihe on ehdottomasti ollut lentoemäntien ja stuerttien lakon loppuminen. Ei tarvii enää mietti lentojen vaihtamista KLM'lle ja aikataulujen (ja rahoituksen) uudelleen miettimistä. Päästään lähtemään sillä koneella, millä pitikin ja toivotaan, että se jopa olis ajoissa.

Sattumalta myös löydettiin event, jossa Vidollin Tero on soittamassa rumpuja jossain sessiobändissä ja toki meidän oli pakko päästä sinne. Eli keikat tulee täyttämään kolme ekaa päivää - tai no, 28.pvä meillä on Sadien instore, 29.pvä niiden tour final ja 30.pvä toi event. Sen jälkeen - ja siinä välissä - sit pääsen shoppailemaan jee.

Kuvasaldo on ainakin yhtä heikko kuin päivitystahti. Pari kuvaa viime viikonlopulta ja yksi tältä viikonlopulta, kun eilen oltiin Tytin kanssa pari tuntia ulkona ja yhden jälkeen lähdettiin Hesen kautta kotiin nukkumaan. Ei ollut oikein partyfiilis.

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Eipä muuta, paitsi toki se, että shopping servicessä on edelleen tilaa. Huomenna viimeinen tilauspäivä, joten hophop!

5 kommenttia :

Claire kirjoitti...

Your hair looks fab like that! I love the volume and style :D

Anonyymi kirjoitti...

jep, huh että se lakko loppu! mullaki japaniin lähtö ylihuomenna ni ei ois kiva ollenkaan ollut sellaisen lakon jatkuminen :D

ja aivan upea sinun tukka!! punanen väri sopii hurjan hyvin ^^

Samispoon kirjoitti...

Love the red in your hair!

kendall kirjoitti...

OMG! I totally fell in love with you'r red highligts ! LOVE TEHM! And you're very beautyful btw ^^

Phony kirjoitti...

cute!