lauantaina, joulukuuta 26

☆ Competition vol. 2 ☆ / closed



100 uutta lukijaa ja yli 40 000 kävijää sitten edellisen arvonnan - okei, joidenkin silmissä se voi olla vähän, mutta mulle se on iso juttu. Olen edelleen niin hämmentynyt, että joku oikeasti jaksaa lukea tätä aktiivisesti ja kommentoida. Viime aikoina kommentit on olleet vielä erityisen ihania, joten päätin juhlia tätä järjestämällä toisen arvonnan!

Säännöt ovat samat kuin viimeksi: Jätä kommentti, joka sisältää nimimerkin ja sähköpostiosoitteen. Arvonta päättyy 11.1.2010 ja palkinnon kerron myös silloin - vinkkinä kuitenkin, että se tulee Japanista.

Kilpailukysymys kuuluu tällä kertaa näin: Mikä on mielestäsi paras juttu tässä blogissa? / Minkä vuoksi luet tätä?

Vastaus
Nimimerkki
Maili

♥ Maria

46 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Paras juttu tässä blogissa on selvästi omaperäisyys.
Tai siis ulkonäkö, jutut ja mikä parasta... sillä on niin mielenkiintoinen kirjoittaja ! :)
Nicki on chiayo ja ööh. noh siinähä se. Osoite löytyy nickistä painamalla.

Anna kirjoitti...

hah, aika hyvä kysymys, en ole itsekään varma. Jokin tässä vain iski välittömästi kun tähän törmäsin. tyylistäsi tykkään ja muutenkin vaikutat mielenkiintoiselta persoonalta~

♥anna

amr@netti.fi

Anonyymi kirjoitti...

Oho niin ja maili on siis tiny.miss@hotmail.com

ansku kirjoitti...

Parasta tässä blogissa on se, että sun tekstiäs on niiin kiva lukea:D kirjotat silleen tosi kivasti ja suloisesti:D ja ulkoasu, kuvat ja kaikki on vaan niin suloista:---) kiitos että jaksat blogata aktiivisesti!:D

ansku
aquafani@luukku.com

- kirjoitti...

Luen blogiasi siksi,koska pidän asioista joista kirjoitat, blogisi on kiinnostava ja kirjoitustyylisi mukava.

-naomi
salla.mikkonen@hotmail.com

emi kirjoitti...

mä pidän tästä blogista ehdottomasti sun tyylin takia, sulla on aina mun silmää miellyttäviä asuja ! ja sun grafiikka on nättiä joten sivuja on kiva katsoa muutenkin :--)

/ emmi
glitterparade@hotmail.com

mei kirjoitti...

Tykkään blogistas paljon koska sulla on ihana tyyli ja oot nätti. Sun ostokset ja jutut on aina kiinnostavia, ja kuvat mitä lisäilet on selkeitä ja hyvälaatuisia. Tää blogi on siis mielenkiintoinen ja siisti.
~Mei
~meipu@windowslive.com

Isabella kirjoitti...

Luen koska oot mukava ja koko blogi on oikeesti mielenkiintonen. Ja hyvää tekstiä :)

Mikiy/Isabella

Melsa kirjoitti...

luen tätä koska tykkään tyylistäsi ja omaperäisyydestäsi. Parasta on se, että laitat tänne aina erilaisia postauksia ettei kaikki ole aina sitä samaa kuin yleensä. Ja kirjoitustyylisi on kiva ja oot tosi nätti :3

Melsa kirjoitti...

ainii ja osote on chibi_usa95@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Parasta tässä blogissa on
~ aina iloinen postaamis tyyli
~ runsaat kuvat
~ tutoriaalit
~♥

aisu_94@hotmail.com

Sonja kirjoitti...

Luen blogiasi, koska se on omalla tavallansa omaperäinen ja kirjoitustyylisi on erittäin miellyttävä. Myös pukeutumisesi on hieman erilainen moniin muihin bloggaajiin verrattuina, joten asukuvia on jotenkin ... mielenkiintoisempi katsella !

Soina, soi.na[at]hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Parasta ehdottomasti on se, että päivität usein ja asiaa. Olen saanut moneen kysymykseeni kohteliaan vastauksen, ja ilmiselvästi tykkäät blogin pitämisestä. Et kirjoita myöskään liian vähän tai liian paljon - arvostan sitä paljon! Se on myös plussaa, ettet menetä hermojasi, kun ihmiset kysyy x20 peräkkäin samoja kysymyksiä, mutta olet silti sillä tavalla oma itsesi.

- Eiel
santtut@hotmail.com

j kirjoitti...

Luen blogias, koska sulla on aivan ihana ja mielenkiintonen tyyli, kirjotat hyvin, kuvat on hyvälaatusia ja blogin ulkoasukin miellyttää silmää. Kokonaisuutena siis mukava paketti, josta ei oikeen mitään valittamista löydy.

j

mustikkavene@hotmail.com

Juuli kirjoitti...

heey, siis parasta tässä sun blogissas on tekstit mitä kirjotat ja se miten kirjotat, ulkonäkö,ja jutut joist kirjotat ni kiinostaa mua myös joten tätä jaksaa aina lukee (: sun tyylis on kans hieno.. en enää edes muista kuinka kauan oon seurannu ja lukenu sun juttu mut kauan! varmaan melkee iha alust asti ;P juu, ja hyvää japanin matkaa :3

^^ ♥♥ Juuli
( Juliay@windowslive.com )

Salla kirjoitti...

Parasta on selkeys, kiinnostavat ja hyvät jutut sekä hieno ulkoasu!

Banaana_
ceeteri@hotmail.com

Vonne kirjoitti...

No alotetaan siitä että sun blogis on mielenkiintonen, mutta se mikä tekee sun blogista mielenkiintosen ja silleen on se kun mua kiinnostaa niin erilaiset asiat, ja sä olet niin erilainen ihminen niin se on tosi jännää lukea jonkun toisenlaisen ihmisen blogia ja seurata sen elämää joka on ihan erilainen kuin oma :D:D

sähköposti on Byouki@windowslive.com

jinakia kirjoitti...

Luen blogiasi, koska pidän sinun tyylistäsi. Tyttömäisyys ja naisellisuus kohtaavat siinä sopivassa suhteessa ja se on todella silmää miellyttävää. Kirjoitat myös mielenkiintoisia ja laadukkaita tekstejä, joita on hyvä ja myös piristävää lukea. Kuviesi laatu on erinomainen, joka vain lisää lukemisen mielekkyyttä.

Jinka
jinka-@hotmail.com

ida kirjoitti...

mä tykkään tosi paljon tän blogin ulkoasusta ! jotenkin tosi siisti ja söpö + sopii hyvin just tähän. siihen tietysti varmaan ekana kiinnitin huomita, kun tänne joskus eksyin. sitten innostaa kanssa kivat postaukset ja aiheet on mielenkiintosia :---)

/ pikku.mango@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Luen blogiasi, koska mulla itellä on ainakin vähän samantyylinen tyyli kuin sulla, joten täältä löytyy siksi paljon kiinnostavia juttuja. Ja aina täällä on jotain jännää 8---D kuvat on hyviä ja niitä on paljon, joten tykkään :) ja ulkoasusta plussaa vielä!!

Emmi
emska3@hotmail.com

brita kirjoitti...

Luen tätä blogia pitkälti siksi, että tää on vähän erityyppinen kuin muut blogit kai sen takia, että sulla on erilainen, tuollainen söpöilyhenkinen tyyli :D Japanihommat ei itsellä kiinnosta silleen. Blogissa on myös tosi kiva ulkoasu.

Sini kirjoitti...

Mä tykkään sun tyylistä ja mukavasta kirjoitustyylistä. Blogin värimaailma miellyttää kans mun silmää. Erottuu perusmassasta :)

Sini
sini-tuuli91@hotmail.com

joma kirjoitti...

Luen sun blogii koska sul on kaikkii ihania juttuja jota tuijottaa ja oot itekkin niin kaunis .__..ja päivität usein!

Jonna
jonna.taimela@jippii.fi

lily kirjoitti...

blogissa on parasta kaikki ihanat kuvat ja asut, blogias on aina kiva lukea ja vaikutat hauskalta tyypiltä, kiitos mahtavasta blogista, oon lukenut jo kauan, mun suosikkeja! *u*
t. lily
sirenwind@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Todellisuus on vastaukseni, kirjotat suoraa mitä ajattelet, muita mielistelemättä ja olet miä olet, et siis yritä olla jotakin trendin mukaista.
Metz
maunula.maria@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Runsaasti kuvia ja ne on tosi selkeitä ja nätisti muokattuja:-)

-ella

cottonchannel@hotmail.com

Hayley kirjoitti...

Aloin selailemaan sun vanhoja postauksia ja mietin miks mä pidän/luen sun blogias. Eka asia joka tekee muhun vaikutuksen sun blogissa, on se, että kirjoitat hyvin selkeää tekstiä ja ulkoasut ovat kauniin näköisiä ja vaihtelet niitä, hyvähyvähyvä!
Myös mut tekee iloiseksi nähdä mitä oot ostanut ja mikä tekee sut iloiseksi sillä hetkellä, mulle tulee hyvä mieli lukea blogia jonka kirjoittaja on hyvä asiassaan. Rakastan kynsitutojas ja odotan innolla Japani -postauksia! =)

hayleystyle@hotmail.com

sunny kirjoitti...

Paras juttu blogissa on sen 'erikoisuus' japanijuttuineen kaikkineen, vaikken yleensä niistä välitäkkääb.

-sanni
supervompatti@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Vastaus: Tykkän erityisesti tavasta jolla kirjotat, ja esittelet asiat joista kerrot. Et kirjota millään liian vakavalla tyylillä, mutta tarpeeksi asiallisella kuitenkin. : D Lisäksi aiheet on kiinnostavia. Itse en esimerkiksi tiennyt geelikynsistä paljoakaan ennenkuin kävin läpi ton sun tutoriaalin, mutta nyt tuota tekisi itsekin mieli kokeilla.
Kuvat, aina kun niitä on, ovat hyvälaatuisia. (Huonoja kuvia on ne huonolaatuisella kamerakännykällä äkkiä nappaistut tärähtäneet otokset)
Kaikenkaikkiaan tosi kiva blogi, jolta odottaisi vaikka joka päivä uutta postausta, vaikka tiedän kyllä että harvan kirjoittajan aika riittää blogin päivittämiseen joka ikinen päivä. :'D Jatkahan vain samaan malliin. Ainiin, sellainen kuvallinen step-by-step meikkituto olisi asiallinen. o/

Nimimerkki: Troublis
Maili: troublis@hotmail.com

anni kirjoitti...

Tuii arvonta! ♥ Nick näkyy ja maili anni.valtti@hotmail.com

anni kirjoitti...

haha oops se kysymykseen vastaaminen sit jäi, no täs tulee:
blogi miellyttää silmää ja sitä on kiva lukea. on nii ihana kattella kaikkia ihania juttuja mitä oot ostanu ja poraa sitä ku ittellä ei oo aina varaa kaikkeen sellaseen kivaan :D

Noradriel kirjoitti...

Luen sinun blogia, koska olen tuntenut tai oikeastaan "tunteminen" on väärä sana, enemmänkin tiennyt sinut vuodesta nakki ja peruna. On oikeasti hauskaa, että on joku johon on tutustunut toisessa foorumissaan ja lukee hänen blogiaan edelleen. ^_^

Kirjoitat koukuttavasti, saat minut kateudesta vihreäksi. Kaikki ihanat vaatteet. <3

Et yritä mielistellä lukijoita kuten liian moni "kuuluisa" bloggaaja. Olet omantien kulkija + tyylis on ihana.

Päivität suht tasaisesti, ei ole liian pitkiä taukoja, eikä liian lyhyitä postauksia. n__n

~ Noradriel

Noradriel @ yahoo.com

Alina kirjoitti...

sulla on kiva tyyli ja laadukkaita kuvia! :D

alina
fidoliina@hotmail.com

psykolokki kirjoitti...

mulla on blogis lukemiseen monta syytä\(´∀`)/ ekaks tietenkin se että vaikuttaa että kaikki on täydellistä ja upeaa; ulkonäkösi, huoneesi, vaatteesi, blogisi ulkonäkö.. blogin värit ja muokkaukset miellyttävät silmää. kirjoitat positiivisesti ja yhdistät myös hyvin tyttömäisen ja naisellisen tyylin. on vielä yksi asia mihin olen alusta alkaen kiinnittänyt huomiota ! silmälasisi! monet eivät pidä niitä, ottavat ne kuvista pois tai hankkivat piilarit. itsenikin pitäisi pitää laseja, mutta mielestäni ne eivät sovi minulle joka on taas aivan hölmöä silmieni kannalta. kannat lasejasi ja vielä näytät kauniilta niiden kanssa !(゚∀゚)
onnellista uuttavuotta~

annie
deadliving@suomi24.fi

EMMI-STINA kirjoitti...

Viimeinkin ryhdyin muuten lukijaksi. Olen tätä blogia kuitenkin pitänyt silmällä koko ajan ja lukenut kaikki postaukset, jotka tänne olet laittanut :)

Luen kuitenkin blogiasi sen takia, koska sulla on aivan ihana asenne, kun kirjoitat. Mitä nyt oon sua muutaman kerran tavannutkin, sä olet tosi pirteä ja se oikein huokuu näistä sun teksteistäsi. Sulla on muutenkin mielenkiintoisia juttuja, eivätkä tänne laittamasi jutut ole mitenkään tylsiä.

Tykkään myös siitä, kun laitat tänne nättejä kuvia, ja sen oikein huomaa, ettet väkinäisesti yritä tänne kirjoittaa tai vääntää jotain vain siksi, että julkaisisit lukijoiden iloksi. Tyylisi on muutenkin todella kiva, tykkään ! ( muistan vielä edellisen tyylisi, sekin sopi sulle tavattoman hyvin ! )

Mutta kaikenkaikkiaan, sulla on ihana persoona ja tykkään lukea näitä sun juttujasi täältä. Blogin ulkoasukin miellyttää, ihanat värit ja kaikki. Kokonaisuudessaan tätä on todella mukavaa lukea :)

♥ Emmi, akumu tai akumura, miten haluut.

akumuhell@hotmail.com, mutta sulla olikin mun meseni jo !

chou ♡ kirjoitti...

parasta tässä blogissa.... luen tätä siksi, koska kirjoitat selvästi, blogissasi on sopivasti kuvia ja muutenkin tämä on mukava blogi kaikilta osin.

fuwa
fuwafuwagirl-@hotmail.com

Alexandra kirjoitti...

: D Luen blogiasi, koska tykkään tyylistäsi tosi paljon :) sulla on myös omaperänen blogi! :)

Qamarel

like_passion@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Pidän sun tyylistäsi, ja päivität aktiivisesti! Sen lisäksi postauksesi ovat mielenkiintoista luettavaa, koska oon kiinnostunu samoista asioista kuin sä! :)
sweet_sweety_lol@hotmail.com

Tanja kirjoitti...

luen sun blogias koska osaat kirjottaa tollee kivasti ja mukaansa tempaavasti, lisäks sun tyylis on tosi kiva. :)

pallokalanen@gmail.com

Sanna kirjoitti...

Moi!
Lueskelen tätä blogia ehdottomasti sen takia, että tarinasi koskettavat joka kerta jollakin tavalla omaa elämääni. Entryt ovat mielenkiintoisia ja omaperäisi.

Pinkue
pinkuew@hotmail.com

Mira kirjoitti...

- Sulla on ihana tyyli
- Blogin ulkoasu miellyttää silmää
- Kirjotat mielenkiintosista asioista
- Kirjotustyylissäsi on jotain mikä miellyttää kovasti
- Vaikutat mukavalta ihmiseltä
- Uutta luettavaa tulee kiitettävän usein

Pistin tällasena listana kun ei lauseidenmuodostus oikein ottanut onnistuakseen :DD

Mira, mira@therapeutictypo.org

Maripon kirjoitti...

Tykkään sun blogista,koska päivittelet aika ahkerasti,pistät paljon kuvia ja kirjoitat juuri niistä jutuista,mistä oon itekki kiinnostunu.Ja sit pakko sanoo,et sulla on tosi kiva,sopivasti pirteä ja harmaasta massasta erottuva tyyli. ^-^

Maripon
maripon@windowslive.com

jenny kirjoitti...

Luen blogiasi, koska tykkään sun tyylistä ja mielenkiintosista postauksista. Vaikutat värikkäältä ja mukavalta persoonalta ja olet nätti.
Plussaa vielä upeat ja laadukkaat kuvat, mitä ei useimmista blogeista löydy. :D

- jenny
chunchun304@windowslive.com

Viivi kirjoitti...

parasta on sun persoonalliset vaatteet ja asusteet mitä ei ihan jokaisella nää 8) oon tässä koko yön (lue: 00:00-3:00)lukenu tätä blogia ja sain luettuu kaikki postaukset :D kiva tyyli sulla, pääset luettavien listalle!

vix
viivinaumanen@hotmail.com

IRE kirjoitti...

Oma arki piristyy kummasti kun lueskelee sun juttuja. Sun blogista saa lukea ihan lempparijuttuja (vaate-esittelyjä ja tutot!) joita ei muuten jaksaisi etsiä netistä. Sun kirjoitustyylissä on myös se jokin, joka kolahtaa. Onhan näitä muitakin tämän tyylisiä blogeja olemassa, mutta tässä on se jokin, joka on lähinnä minua itseäni.

IRE
iret-@hotmail.com

Rosa kirjoitti...

Arvontaa ! ♥ Joo mutta kysymykseen vastaus; luen blogias koska sitä on selvä lukea, hyviä aiheita, eikä siis liikaa samoja juttuja. Sit sulla on ihana vaatetyyli ja tää nyt on muutenkin aivan ihana blogi.

Juu nicki on Rosayo ★

Ja maili on roxupox@hotmail.com ♥