keskiviikkona, tammikuuta 26

Sponsored post; Mukuchu circle lenses

Photobucket

Natural series

POWER/PRESCRIPTION: 0.00 (Plano) to -10.00
LENS USAGE:
UP TO 1 YEAR

SHELF LIFE:
3 YEAR

MANUFACTURER / ORIGIN:
SOUTH KOREA

B.C.:
8.6mm

DIAMETER:
14.20mm

WATER CONTENT: 38%

Photobucket

Kun näin piilarit purkissa, ajattelin heti, että onpas ne vaaleat. Oon tottunut peittäviin piilareihin, joten suhtauduin hiukan epäilevästi näihin - mutta koska sarjan nimi on "Natural" ja kuvissa piilarit näyttivät kuitenkin kivoilta, niin halusin tietää miltä ne oikeastaan näyttäisi sinisissä silmissä. Omien silmien väri kun on sellainen, että se tuntuu näkyvän kaikista piilareista läpi.

Photobucket

Ja valitettavasti ne ei sitten omissa silmissä näyyäneet kovin ruskeilta vaan pikemminkin epämääräisen vihreiltä. Piilarit kyllä suurensivat silmää, mutta väri ei peittänyt omaa väriä juuri ollenkaan - joten mikäli haluaa vain suurentaa silmäänsä - piilarit kun ovat halkaisijaltaan 14.2mm -, kannattaa näistä tilata lähinnä omaa väriä olevat piilarit. Mikäli taas haluaa peittää oman värinsä, kannattaa suosia peittävämpiä piilareita.

Photobucket

Meikin kanssa piilarit kuitenkin ovat ihan mukiinmenevän näköiset. Tosi luonnolliset verrattuna mun normaaliin valintaan, mutta ihan kivat kuitenkin. Ei ihan mun tyyliset vain.

Photobucket

Photobucket

4 kommenttia :

Samispoon kirjoitti...

Lovely!!!
They look so natural on you :D

Anonyymi kirjoitti...

musta aivan älyttömän söpöt!!! tai siis oot erinäköinen kuin yleensä- ylisöpö!! suklainen !

Maria kirjoitti...

Yleensä ollaan sovittu aina jo edellisellä matkalla, et koska lähdetään taas, niin osataan säästää rahaa sen mukaan. :D Ei olla koskaan viel tehty kovin extempore-lähtöä :D

Coco kirjoitti...

Tosi kivat! ^--^ Oon itse miettiny piilareiden hankkimista jo aika kauan niin näitä tällasia ns. "arvioita" on tosi kiva lukea! ♥