keskiviikkona, elokuuta 10

Just can't get enough

Kuten varmaan päivitystahdista on huomannut, ei mua oikein ole kiinnostanut bloggailu viime aikoina kaikkien muiden kiireiden ohella, mutta yritän skarpata tässä taas. Etenkin kun kolmen viikon päästä alkaa reilun kahden viikon mittainen kesäloma ja pääsen vähän matkustelemaan taas.

Mitään sellaista ei ole edes tapahtunut, mistä olisi viitsinyt kirjoittaa, paitsi että siirsin mun hepan viimeinkin Naantaliin ja oon hengaillut sen jälkeen tallilla joka päivä useammankin tunnin. Koko hommassa tuntuu olevan paljon enemmän järkeä nyt, kun se on 40 kilsaa lähempänä kuin ennen. Jaksaa puuhaillakin jotain tallilla, kun ei kaikki aika mene edes takas ajamiseen töiden jälkeen... Innostuin jopa eilen käväisemään Vantaalla ja hankin uuden satulan viimeinkin vanhan tilalle.

Koska yritän säästää Japaniin mahdollisimman paljon rahaa, niin en oo juurikaan shoppaillut mitään ihmeellistä viime aikoina. Ainoat ostokset on olleet ne kamat, mitkä olin jo aiemmin ostanut, mutta sain nyt vasta maksettua postimaksut.

Photobucket

MiiAn iso lierihattu, jota ihastelin jo silloin kun sitä oli 109:ssä myynnissä. Nyt sain sen kuitenkin ihan uutena ja 1000 jeniä halvemmalla mbokista, joten voitte vaan arvata olinko iloinen. Ja kun moni muu vastaavanlainen hattu on ollut sellaista ihmeellistä kovaa materiaalia, niin toi on ihanaa puuvillaneulosta ja lieriä kiertää rautalanka, joten sen saa väännettyä just sellaseen asentoon kuin haluaa. Tykkään tosta niin paljon. Ei tarvitse edes miettiä hiustenlaittoa, kun iskee tuon vaan päähän. :D (lue: Musta on tullut laiska.)

Photobucket

Kiilakorkokengät Galstarista. Ostin noi oikeastaan nimpparilahjaksi itselleni heinäkuun alussa, mutta niissä oli toimitus vasta nyt. Ne on ihanan näköiset, mutta jalassa yhtä tuskaa, joten voi olla että jäävät aika vähälle käytölle. Sääli, oon hakenut tuollaisia kiilakorkkareita. Onneksi en maksanut noista niin paljon, että ihan hirveästi harmittais. Tai sitten vaan täytyy yrittää venyttää niitä ja hampaat irveessä kestää se hillitön kipu. Tyhmää kun korkkareista 36 on aavistuksen liian pieni aina ja 37 tippuu jalasta muutaman käyttökerran jälkeen.

Photobucket

Halpisripset mbokin kätköistä. Tarviin kipeästi uusia ripsiä ja nää näytti kivoilta (+ oli halvat, kun ostin ne samalta myyjältä kuin MiiAn hatun.) Nyt pitää keksiä vain, et mistä näitä saa lisää. :D

Ja nyt kiidän iltavuoroon töihin!

PS. Muistakaa Shopping Service, vielä mahtuu muutama mukaan!

2 kommenttia :

Kada kirjoitti...

Tiiäks mulla on ihan sama ongelma mun kenkien kaa, mut se tulee aina sillon ku oon ostamassa kenkiä. Niistä kengistä mistä on 36 jälellä ne on pienet ja niistä ei oo enää 37 jälellä. Ja sit jos on 37 niin ne on isot ja ei oo 36 ja jos on molemmat niin sitte kummatkaa ei oo sopivat -.- en siis ikinä löyä kenkiä :(

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=qf5mJ7aR2t8

jos et oo vielä tesminy, niin kokeileppa tota! :--) tossa puhutaan just, että puoli kokoa pitäis venyä kengät jos hyvin käy!