keskiviikkona, heinäkuuta 6

Shopping service

Photobucket
Olen Japanissa taas 1-14.9. joten tuona aikana mun on mahdollista hakea teille pieniä juttuja kaupoista. Sanon pieniä juttuja, koska tavarat tulevat mukanani Suomeen ja postitan ne sitten täältä.
Alta löytyy kaikki ohjeistus, mitä tarvitset ko. palvelun käyttämiseen ja mikäli jotakin puuttuu, niin kysymällä selviää.

Mitä ja mistä?
Esimerkiksi meikkejä ja ripsiä - niitä on mahdollista ostaa niin monesta paikasta. Myös brändituotteet kuten esim. Anna Suita on mahdollista hankkia.
Vaatteita - en voi taata, että juuri sitä pyytämääsi vaatekappaletta löytyy, mutta melko varmasti haluamaltasi brändiltä löytyy jokin vastaavanlainen samalla hinnalla. Jos jokin tietty brändi houkuttelee, niin tsekatkaa vaikka alkajaisiksi mitä 109:stä löytyy tai Osaka Hep5:sta tai OPA:sta.
CD:t - Tarkistathan saako levyä Like an Edisonista, Jishubanilta, HMV:stä, Tower recordsista tms. Ennen kuin tilaat.
Lehdet - egg, Popteen, Ranzuki, Fool's mate, Shoxx...

Kuinka paljon?
Koska matkatavarat on rajoitettu 20 kiloon ja 8 kiloon käsimatkatavaroita, niin valitettavasti mun on asetettava pienet raja sille, kuinka paljon suostun tuomaan.

Vaatteet - 1kpl per henkilö, poikkeuksena kengät ja farkut, joita en suostu kumpiakaan tuomaan.
Meikit - sisältäen ripset yms. 3kpl/ henkilö.
Lehdet - 1kpl/ henkilö
CD:t - 1kpl/ henkilö
Korut - 3kpl/ henkilö

Kaikista muista tavaroista on kysyttävä erikseen!

Hinnasto

Tuotteen hinta + 15% tuotteen hinnasta, sillä liikkuminen maksaa kuitenkin muutamia satoja jenejä, enkä peri siitä mitään maksua teiltä. Postikulut verotan, kun palaan suomeen.

Hintaesimerkkejä

Ripset 1290yen + 15% = n. 1480yen
Paita 3400yen + 15% = 3910yen
Paita 2990yen ja poskipuna 1150yen + 15% = n. 4760yen

Tilaus ja maksu

Tilaukset lähetetään otsikolla "Shopping Service" osoitteeseen ultimateluxury@live.fi. Viimeinen päivä tilauksille on 15.8. ja maksu on oltava tililläni viimeistään 22.8. sillä työvuorojeni vuoksi en ehdi muuten vaihtamaan rahaa ajoissa.

10 kommenttia :

wen ♡ kirjoitti...

Olisi yksi kysymys: mikäli tilaa useamman kuin 1 tuotetta, niin meneekö niistä jokaisesta 15 prosenttia erikseen? (jos olisivat vaikkapa samasta paikasta ostettuja)
Ajattelin, että voisin ehkä käyttää tätä~ (:

Maria kirjoitti...

ei mene, lasken yhteissummasta sen 15% :)

Anonyymi kirjoitti...

Miks pitää maksaa ensin? Mistä muka tietää että paljonko ne maksaa? Hintahan voi muuttua niin ja vaihdella kauppojen välillä niin sitä ei voi oikein netistäkään kattoo...

Maria kirjoitti...

Usko pois, ei se hinta muutu. Jos ripset maksaa 1260 jeniä, niin ne maksaa sen joka ikisessä drugstoressa. En todellakaan aio kustantaa omasta budjetistani muiden kamoja, jotka luultavasti siinä tapauksessa jäis lunastamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko suostut tuomaan decoden-kamaa?

Maria kirjoitti...

Deco-jutut ei paina juuri mitään, joten suostun kyllä tuomaan niitä kun kertoo vain mitä haluaa :)

wen ♡ kirjoitti...

..vielä semmoista, että sopiiko jos maksaa PayPalilla?

Maria kirjoitti...

wen, kyllä se sopii kun maksaa ne siirtokulut :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olisiko mahdollista Shopping Servicen kautta saada Japanista kynsilehti, jossa olisi mahdollisimman paljon kynsikoristeluita. Opiskelin puolivuotta sitten kynsiteknikoksi ja nyt pitäisi koristeluita harjoitella. Miten ja milloin tuote maksetaan?

- M

Maria kirjoitti...

On mahdollista saada. :) eli maksu suoritetaan ihan tilisiirrolla ennen kuin lähden matkalle, koska käyn vaihtamassa rahat jeneiksi etukäteen.