torstaina, lokakuuta 13

Run for you

Viime lauantaina oltiin Tytin kanssa ulkoilemassa hiukan - seuraavan kerran sitten Halloweenina. Oli kuiteskin tosi hauskaa, vaikka juotiin aika karseat mojitot Fortessa ja todettiin, että ei olleet oikein meidän makuun.

Halusin kokeilla jotain mahdollisimman simppeliä meikeissä ja vaatteissa, joten päädyin tähän:

Photobucket

Paita H&M
Shortsit H&M
Korkkarit H&M
Korut Diavlo
Vyö Barak

Ehkä maailman tylsimmät vaatteet, mutta mun mielestä noi oli tosi kivat. Ja vaikkei hiuksista huomaa, niin oon värjännyt ne hiukan tummemman ruskeiksi päältä sekä alta. Se vaalea ei oikein ollut mun juttuni, mutta ei toikaan tumma ole siihen verrattuna, mitä mulla aikaisemmin hiuksissa oli.
Näin vanhoja kavereita kans pitkästä aikaa ja sain kuulla, että näytän ihmiseltä nykyään. Haha, mitä se sitten liekään tarkoittanut. Ilmeisesti sillä oli jotain tekemistä kampauksen koon ja meikin määrän kanssa....?

Photobucket

Photobucket

Tilasin uudet piilarit uniqsolta ja testailin myös niitä sekä Candy stylen ripsiä. Tykkään itseasiassa mun meikistäkin enemmän kuin yleensä. Opettelen jättämään mustan kajalin vähän vähemmälle. No ei, olis vaan ihan kiva osata tehdä hiukan kevyempikin meikki ja jotain muuta, kuin aina sitä samaa. Koska mun silmämeikki ei ole muuttunut sitten kesän minnekään. Haha.

Photobucket


Photobucket

Ne uudet piilarit. Halusin mahdollisimman luonnolliset, mitkä ei suurentais silmää kovin paljon ja väri olis lähellä omaa väriä. Löysin siis just täydelliset!

Photobucket

iPad! Oon halunnut tota niin kauan ja nyt sain sen vihdoin. En käsitä, miten oon elänyt ennen ilman. Tai no - nyt voin kantaa konetta mukana minne vain, ei tarvii datistella iPhonella.

Photobucket

Uusia kenkiä suoraan Kiinasta jälleen. Ootan vaan, että pääsen ulkoiluttamaan molempia. Mulla on jo niin hyvät ideat vaatteistakin.

Hauskaa viikonloppua kaikille (jälleen...)!

6 kommenttia :

Kiyomi kirjoitti...

noi kengät<3

JAN. kirjoitti...

En tajua miten saat sun meikin näyttämään aina noin hyvältä! :D
Ja piti kysyä että mistä noi kengät on tilattu?

Elmeri kirjoitti...

iPad <3 Sitä ilman ei oikeesti voi elää enää ku sellasen on kerra hommannu! :'DDD

jasmin kirjoitti...

kengät♥ mistä? D: hintaa?

Saa-Chan kirjoitti...

Noi piilarit on ihanat, oon ajatellut ostaa vähän ton tapaset, mutta ensin olisi kiva saada niihin rahaa....Ihanan pitkät hiukset sulla :3

Maria kirjoitti...

JAN., Haha, kiitti! :D Ne on tilattu Lovely fashionista, tilaan sieltä melkeen kaikki mun halpiskengät.

Elmeri, toi on niin totta, oon ihan addiktoitunut tohon. En osaa olla ilman sitä.

jasmin, Lovely Fashionista. En muista tarkkaa hintaa, mut kengät, postarit ja tullit oli about 70€ yhteensä.

Saa-Chan, kiitos! ^^