lauantaina, marraskuuta 5

I'm falling in love with your favorite song

Heippa ja sori äärettömän pitkästä päivitystauosta, ei ole vain ollut minkäänlaista inspistä blogata yhtään mistään, joten oon suosiolla viettänyt hiljaiseloa ja keskittynyt ihan muihin asioihin. Enkä tosiaan ole tehnyt mitään kovin suurta bloggaamisen arvoista, koska oon keskittynyt ihan täysillä käynnissä olevaan harjoitteluun päiväkodissa. Mutta yritän palata normaaliin päiväjärjestykseen tästä taas pikkuhiljaa!

Lupasin tehdä jo ikuisuus sitten postauksen Sadiesta ja Vidollista - mutta sain nyt vasta itseäni niskasta kiinni ja päätin aloittaa suosikkibändilläni, tai oikeastaan niistä japanilaisista bändeistä suosikillani.

Aloitin Sadien kuuntelemisen vissiin 2006, eli aika pian bändin perustamisen jälkeen ja oon neljä kertaa nähnyt bändin livenä Japanin matkoillani. En kerro keikoista sen enempää, koska materialistina haluan oikeastaan esitellä vain vähän mitä oon onnistunut vuosien aikana haalimaan kokoon.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Miinus Rosario, jota en tosiaan vieläkään ole saanut shopping serviceltäni, vaikka se siellä on lojunut jo julkaisustaan lähtien... :D Ja Undead DVD:t on kaikki ihan fanclubin kautta, tuntuu typerältä että niitä edes myydään missään hintaan 3000 jeniä/ kpl, kun melkein halvemmalla pääsisi vain liittymällä fanclubiin. Mutta kukin tavallaan. Kuutta ekaa mulla ei ole, koska en silloin vielä kuulunut Undeadiin, liityin vasta 2009 ja sain just muutama kuukausi sitten mun silver cardin, kun oon ollut jäsen kolme vuotta. <3

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Haha, arvatkaa kuka on lempparijäsen. Oon kauhee rohmu photosettien kanssa ja niitä on tosiaan kertynyt pari kappaletta.

Photobucket

Fanikamoista sitten taas muuten en oo koskaan pahemmin perustanut, eli oon ostanut aina vaan sen, mitä oikeasti oon halunnut. Kassit jätin nyt kuvasta jonnekin, mutta muuten tosiaan saalis on aika pieni. Sadie-hiirimatto. <3

Photobucket

Lehdet kuuluu asiaan siks, etten oo koskaan ostanut yhtään lehteä, ellei siinä ole ollut Vidoll tai Sadie.

Ja nyt hilpaisen tallille, hyvää viikonloppua!

11 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

..ja nyt iski kateus :D ihana photoset kokoelma.

Anu kirjoitti...

Ohhoh, aikamoisen aarteen oot saanut kerättyä!
Jos sun pitäisi valita tasan yksi biisi, niin mikä se olisi?

Maria kirjoitti...

Children of Despair. Ehdottomasti <3

Mikochix kirjoitti...

ohho hieman on kamaa sulla XD olen kateellinen :D

http://mikochix.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

miten silver card eroaa normaalista?
siisti kokoelma 8)

JAN. kirjoitti...

Herranjumala :D Materialistilapsi heräs mun sisällä vaikken oo koskaan Sadiesta ollut kiinnostunutkaan enempää kun ihan hyvänä bändinä...

Pakko sanoa, että on ihan tajuttoman hienoa miten jotkut oikeesti panostaa noin paljon lempibändeihinsä!

Maria kirjoitti...

Anonyymi, ei itseasiassa mitään tietoa :D tuskin mitään, ellei asu japanissa, koska ilmeisesti fc-toureista sillä saa jonkun alennuksen, kun noit sähköposteja tutkin. Ja kertoo se sit sen, että on ollut jäsen kolme vuotta.

JAN, kiitos sen materialistisuuden, on Sadie myös vienyt aika hyvin rahaakin xD mut en kadu yhtään kulutettua senttiä

Anonyymi kirjoitti...

Tää on tää pokemonsyndrooma: "Gotta catch 'em all!" :D kärsin samasta!

Sana kirjoitti...

You like visual-kei,too?

Well,I've just followed you blog,I hope you don't mind.I'm new here.

Anonyymi kirjoitti...

Tää nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta kun sulla on ollu toi ihme shopping service homma, niin milloin olis uusi semonen tulossa, eli millon olet seuraavaksi matkalla Jaappaniin ? Ja suostutko tuomaan sieltä piilolinssejä ?

Maria kirjoitti...

Sana, Actually I'm not a big fan of visual-kei anymore, but I still love Sadie.

Anonyymi, sitä täytyy ikävä kyllä odottaa ens syyskuuhun, koska mahdollisuuksia ei töiden vuoksi ole ennen. Mutta kyllä mä piilareita suostun tuomaan. :)