torstaina, joulukuuta 15

Sponsored post; DBeautyshop

En ole vähään aikaan tehnyt yhtään sponssattua postausta, mutta DBeautyshop ystävällisesti otti yhteyttä ja sponssasi mulle parit piilarit! Kiitos heille.

En itse valinnut piilareita, mutta paketista paljastui kahdet Barbie Super Nudy piilarit - toiset pinkkeinä, toiset tosi vaalean ruskeina.

Photobucket

Barbie Super Nudy Pink
Diameter: 16.0mm
Water Content: 48%
Base Curve: 8.6
Life Span: 1 Year
Power: 0 (plano only)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Barbie Super Nudy Light Gold
Diameter: 16.0mm
Water Content: 48%
Base Curve: 8.6
Life Span: 1 Year
Power: 0 (plano only)

Photobucket

Photobucket


Pinkki ei ole koskaan ollut se mun väri piilareissa, koska mikään pinkki ei ole koskaan onnistunut peittämään silmien omaa väriä - eivät onnistu nämäkään, mutta ihan kivasti tuo pinkki erottuu näistä kuitenkin.

Tyyli ★★★☆☆
Ihan kivat nämä on, muttei kuitenkaan mitkään mun suosikit. Tykkään luonnollisen näköisistä piilareista, mitä nämä ei todellakaan ole, mutta tuskinpa pinkit koskaan on. Ruskeat sen sijaan näyttävät ihan mukavan luonnollisilta, mutta väri ei taas sovi yhteen oman silmän kanssa, joten sen vuoksi ne näyttävät ainakin mun silmään hiukan hassulta.
Väristä kuitenkin plussaa molemmissa, sillä se onnistuu melkein kokonaan peittämään silmien luonnollisen värin. Plussaa myös siitä, ettei pupillin ja piilarin väliin jää sellaista rakoa, josta silmien oma väri vilkkuisi.

Mukavuus ★★☆☆☆
Rehellisesti sanoen mun silmät ei ole koskaan olleet niin kuivan ja epämukavan tuntuiset piilareiden kanssa, kuin mitä näiden kanssa oli. Kun lirutteli kostutustippoja tarpeeksi, niin tunne helpotti hetkeksi, mutta palasi aina. Joten sen puoleen en voi näitä kyllä suositella.

Suurentava vaikutus ★★★★☆
Koska halkaisija on suuri, niin piilari suurentaa mukavasti silmää.

Ei kommentteja :