maanantaina, maaliskuuta 12

Sponsored post: LensOn

Heippa kaikille! Tänään on vuorossa sponsoroitu postaus, jonka tarjosi Lenson.com. Pikaisesti itse yrityksestä sen verran, että heidän kauttaan on mahdollista tilata samoja piilareita, kuin optikkoliikkeistä, sekä väripiilareita vahvuuksilla. Postitus oli supernopeaa ja sain oman pakettini pari päivää lähettämisen jälkeen suoraan postilaatikkoon!
Sain valita mieleiseni värilliset linssit FreshLook ColorBlends sarjasta.

 Photobucket

Photobucket

FreshLook ColorBlend True Sapphire
Voimakkuus +6.00 - -8.00
Halkaisija 14.5 mm
Käyttöikä 1 kuukausi

Mietin väreissä tosi pitkään, et mitkä haluan, kun kaikki näyttivät niin kivoilta, mutta sit ajattelin ettei mulla ole ollut pitkään aikaan sinisiä piilareita, joten valitsin nämä. Olin tosi tyytyväinen valintaani, koska näiden väri on aivan ihana ja kirkas! 

Photobucket


Photobucket

Quick review
Väri/ Color ★★★★★
Mukavuus/ Comfort ★★★★★

Oma siniharmaa silmien väri peittyi hyvin ja lopputulos on sopivan luonnollinen. Piilari ei juuri suurenna omaa silmää, mutta mikäli luonnollisempaa lookia lähtee tavoittelemaan, niin eihän sen tarvitsekaan. Eikä edes tunnu siltä, että piilareita silmissä olisikaan. Ainakin omalla kohdalla näitten käyttömukavuus oli ihan 10, vaikka pidin silmissä useamman tunnin. Ei kuivunut, enkä tarvinnut kostutustippoja.

Photobucket

Kokonaisuudessaan tosi onnistunut valinta, tykkään ja voin ehdottomasti suositella muillekin! Plussana se, että piilarit saa omilla vahvuuksilla ja ne ilmestyvät postilaatikkoon nopeasti. 



Kiinnostuitko? Tilaa omat piilolinssit tästä

4 kommenttia :

Susie kirjoitti...

Oon tilannu nyt useamman kuukauden ajan saman sarjan tuotetta, mutta sävynä Brown. Ihanan täyteläisen ja aidon värinen ruskea! :)

Täytynee kokeilla myös näitä sinisiä kun näyttävät niin kivalle! :)

Elizabeth Gates kirjoitti...

Noi sopii sun hiusten väriin kivasti:)

http://meant-2-happen.blogspot.com/

Emily kirjoitti...

Wow these lens looks so amazing on you *____*

Maria kirjoitti...

hallu, mulla on sama ongelma circle lenssien kanssa, joten nää oli oikein hyvä vaihtoehto sille, vaikka hinta sit onkin hiukan korkeampi... Mut ainakin silmät säästyy! :D

Susie, mun taas täytyy varmaan kokeilla sitten sitä ruskeaa. Ei oo pitkään aikaan ollut ruskeita piilareita ja haluaisin, mutta kun mikään ei yleensä tunnut peittävän ihan täysin silmien omaa väriä.

Elizabeth, kiitos! ^^

Emy, Thank you! ^^