perjantaina, maaliskuuta 2

Gets & one broken arm

Laiskan bloggaajan paluu. Mun elämäni on tylsää nykyään, en käy missään tai tee mitään. :( Lauantaina kuitenkin olin kera Bean ja Tiian katsomassa Herra Ylppöä Klubilla. Oli ensimmäinen kerta, kun näin Ylpön livenä sitten Maj Karman aikojen. Tykkään molemmista ihan älyttömästi, mutta Ihmisistä kuitenkin enemmän ja Ylppö on mitä parhain esiintyjä. Sain siltä hyvin humalaisen halauksenkin kesken keikan. :DOon myös ostellut hiukan juttuja tässä parin viikon aikana, kun meikit alkoivat loppumaan/ olivat niin vanhoja, että viskasin suosiolla pois. Ja kenkiähän ei voi olla koskaan liikaa?


Hiukan Too Facedin meikkejä. Oon aina ihaillut noita pakkauksia ja oli viimein pakko tilata. En ole ainakaan ripsivärin suhteen niin kovin positiivisesti yllättynyt, mutta kyllähän tuota nyt käyttää... Huulikiilto ja poskipuna sen sijaan ovat aivan ihania. ♥


Vanhan Skin79 BB Creamin tilalle tilasin uuden ja pakko sanoa, että tykkään tosta Etuden BB Creamista paljon enemmän! Eikä se ollut hinnalla pilattu, 14$ postikuluineen ja paketti tuli perille viikossa. 


Toinen pari Litoja, vihdoinkin ihan ne perus mustat. Olisin halunnut nahkaiset, mutta mun koko oli loppuunmyyty, joten tilasin sit ne mokkapintaiset. Niitti-Litoihin verrattuna nää on mun mielestä pienemmät... Mutta nahka onneksi venyy käytössä. 


Uudet sandaalit jo kesää varten, olin hyvissä ajoin tilaamassa kun viime vuonna oli kaikista hienoista mun koko loppu kun rupesin kesäkuussa ostamaan... Noi tuntui tosi hyviltä jalassa, kun kotona tepastelin, mulla on niin monet kivat shortsit ja mekot, mitkä sopii noiden kanssa niin hyvin. Kesä, tulisiks jo...? Etenkin elokuu, koska 27.pvä lähdetään Japaniin reiluksi kolmeksi viikoksi! Eilen ostin meille liput ja apua, en jaksais odottaa!


Sit vielä yksi ihan parhaista hankinnoista ikinä. Myin tutuHAn hopeisen ristin pois, kun ei sitä tullut pidettyä ja ostin tän tilalle. Väri on just samaa kuin yhdessä mun GT:n hameessa ja tiiän jo pari kivaa asua, joihin aion tän yhdistää. Vielä kun pääsis ulos, mutta seuraavat 4 viikkoa taidan viettää collegeissa kotona, koska keskiviikkona mursin käteni. 


2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Onko tällä kertaa tulossa shopping service? Olisin ainakin mukana jos on tulossa :)

Maria kirjoitti...

En oo vielä päättänyt, että tuleeko :) riippuu hiukan siitäkin, että onko kiinnostuneita