maanantaina, elokuuta 6

Recent gets + plans for Japan

Heippa kaikille! En ees viiti pahoitella pitkää päivitystaukoa, koska ei ole juurikaan ollut mitään kirjoittamisen arvoista. Oon käynyt töissä, ollut kotona ja tehnyt kouluhommia. Tuntuu että kesälomaan on silti vielä ikuisuus, vikat 3 viikkoa menee varmaan niin hitaasti... Kaiken lisäks oon ihan sekaisin päivistä viikonloppu- ja iltavuorojen takia. Vuorotyön riemuja, jes.

Koska tosiaan ollaan lähdössä Japaniin alle 3 viikon päästä (!), niin oon lähinnä keskittynyt ostelemaan vaan kesävaatteita sinne. Täällä ei hirveesti oo tänä vuonna tarvinnut kesävaatteita ja Japanissa on se +35 parhaimmillaan, niin hiukan kevyemmät vaatteet on tulleet tarpeeseen. Mistä sitten päästäänkin aiheeseen - miksi hitossa kaikki vaatekaupat on täynnä syysvaatteita heinäkuun lopussa? Etin farkkushortseja, enkä meinannut löytää. Ainoat tärppäs sit perus H&M:stä ja toiset tilasin Nellyltä.

Photobucket
H&M 19,95€

Photobucket

Photobucket
Nelly 24,95€

Viime viikolla sain viimein mun synttärilahjaksi itselleni ostaman d.i.an topin ja mekon viimein, ne on molemmat aivan ihania. ♥ Kävi hyvä tuuri, kun mbokissa satuin törmäämään tämän kesän mallistoa olevaan mekkoon ja joku myi sitä - ihan käyttämätöntäkin vielä - yli 3000 jeniä halvemmalla kuin mikä alkuperäinen hinta oli. Okei, väri ei ollut ihan se, minkä olisin halunnut, mutta kelpaa. Eiköhän sitä mustaa mun kaapissa ole ihan tarpeeksi jo etukäteen... Sen lisäks löysin sifonkitopin, minkä näin Agehassa jokin aika takaperin. Toppiin kuului sulkakaulakoru (!).
Photobucket
d.i.a top

Photobucket
d.i.a dress


Photobucket
Jewelry Forever21

28.8. - 6.9. ollaan Osakassa ja tarkoituksena on mennä Sadien järjestämään United Killers eventiin, johon Niina meille järkkäs liput. Jee, vihdoinkin jotain hyötyä neljän vuoden jälkeen, et kuulun fanclubiin. :D Sen lisäks ajattelin nähdä Annaa ja toki partya, shoppailla ja syödä itteni hengiltä. ♥ Meidän hotelli on aivan huippupaikalla Shisaibashin asemalta joku 400 metriä. Lopun aikaa kuolen sitten kuumuuteen esim.

6.9. - 18.9. ollaan Tokiossa ja asutaan ihan Shinjukun aseman lähellä. Saatiin ihan huippuhyvät hotellit siis molemmissa kaupungeissa ja yöpymisten hinta jää silti alle 1000€ ihan reippaasti. 1000€ oli se raja ja alle meni, jes! 7 ja 9.päivä on Teron keikat, pääsin viime vuonnakin sen synttärikeikalle ja nyt taas! ♥ Muuten varmaan vaan harrastetaan sitä samaa kuin Osakassakin. Ilmoista riippuen ehkä Disneyland olis jees, mutta järjettömän kallista lippua on tyhmää ostaa, jos on niin kuuma, ettei pysty muutenkaan elämään. Ja toki näen Niinaa niin paljon kuin vain mahdollista!

Photobucket

PS. Lisäsin hiukan d.i.aa ja Cocoa yms. tänne. Hinnasta voidaan keskustella.
PPS. Muistakaa katsoa shopping servicen sivu ennen kuin tilaatte, EN tilaa nettikaupoista.

1 kommentti :

Miki-Dee kirjoitti...

Heippa!

Aloin lukea blogiasi! Sinulla on kiva tyyli ja on vaikea löytää sponsor lens bloggaajaa jolla on vaaleat siniset silmät! ^^

blogini:
http://royal-monster.blogspot.fi/