sunnuntaina, maaliskuuta 21

Deco

Blingasin mun toisenkin puhelimen, kun aamulla kyllästyin katselemaan sen blingaamatonta takakuorta. Toisin kuin se Sony Ericsson mikä mulla on, oli toi Samsung ihan unelma blingata, kun siinä takakuoressa on niin paljon TILAA. Ihanaa!Aika hillitty siitä tuli, mutta mä tykkään itse tuosta. Toi ruusu on vähän random, mutta se tulee paremman näköiseksi kun löydän jostain irtokirjaimia, millä saan taiteiltua jonkun kivan tekstin tuohon. Katsotaan miten kauan se pysyy noin siistinä!
Harmaat piilarit ja uudet ripset! Vihdoinkin löysin ripset, mitkä näkyy vaikka olisi lasitkin päässä. Nyt vaan alaripset näyttää kaljuilta, mutta kun en tykkää alas laittaa tekoripsiä, en vaan saa niitä sopimaan ja pysymään kunnolla + se saa mun alaluomet näyttämään siltä kuin ne roikkuisi.Eilisen asukuvat vähän jäi. Oltiin katsomassa Staminaa Klubilla ja mulla oli oikeasti ihan kiva asu päällä, tykkäsin siitä itse, mutta olin sangen laiska kuvaamaan ja keikan jälkeen oli hiukset ja kaikki sen verran kämäiset et oli turha edes yrittää. Mut meikit ja hiukset ainakin oli hyvin, se on pääasia.
Keikan jälkeen käytiin nopsaan moikkaamassa kaveria Onnelassa ja kipitettiin kotiin nukkumaan. Mulla on kamalat univelat ja olin vähän huonoa seuraa varmaan, kun nukuin puoliin päiviin ja silti olin ihan kuollut. No, ensi viikolla saa onneksi nukkua enemmän, kun työt alkaa vasta kymmeneltä!

♥ Maria

10 kommenttia :

Mitsu kirjoitti...

Love the deco and your eye make-up is so spot on. The small bottom line is perfect, so jealous! <3

veikouu kirjoitti...

mun mielest just tommonen hillitympi deco on jotenki silmää hivelevämpää ! semmone kunnon epilepsia dekoreeraus on vaa ... ahistavaa... :::D:D:D

Anonyymi kirjoitti...

tiiätkö onks alaripsille tehty jotain omia tekoripsiä ja mistä sellasia sais? :D vai mitä tarkotat ku sanot ettet tykkää laittaa alas tekoripsiä, laitatko semmoset ihan "normaalit" ylhäälle tarkotetut ripset?

sori, vähän sekavasti selitetty..

Maria kirjoitti...

Anonyymi, siis on joo, alaripsiin on ihan omia ripsiä olemassa, mut en vaan tykkää/ osaa käyttää niitä kun ne vaan tekee mun silmät oudon malliksi.
MACilla mun muistaakseni ainakin on ja ebaysta saa kans, esim. Red cherry lashesilla on alaripsiä. Sit toki Japanista saa tilattua esim. Dolly Winkin ripsiä.

veikouu, oon samaa mieltä tuosta! Hillitympään ei edes kyllästy niin äkkiä.

Mitsu, thanks girl! <3

alina kirjoitti...

tosta koristelusta tuli kyllä tosi kiva :D jotenki älyttömän söpö vaikka on kuitenki kohtuu yksinkertanen.

Melsa kirjoitti...

toi koristelu on ihana! tollane yksin kertane mut hieno:D

ja noi ripset on aikas täydeliset~

linni kirjoitti...

tosi ihana deco! :3 ♥ ihan siun tyylinenkin! ^^

Anonyymi kirjoitti...

mite ihmees puhelimen voi blingaa toillei?

Rui kirjoitti...

I love your eyes **<3

Maria kirjoitti...

anonyymi, liimalla ja blingeillä :) ei siihen muuta tarvita. tosin en suosittele kokeilee minkää pikaliiman kanssa :D