torstaina, maaliskuuta 4

New items

Vitsit tänään aamulla harmitti, kun olisin saanut nukkua yhdeksään aiempien aamujen sijaan, joina olen herännyt kuudelta. No, heräsin kuitenkin kasilta ja kyttäsin yhdeksään asti sit sängyssä, josko posti tois mulle paketin - melkeen jo luovuin toivosta, mut sitten puoli kympiltä se tuli! 7 kiloa rakkaustavaraa suoraan toiselta puolelta maapalloa. ♥ Muku oli taas ollut ihana, paketin päällä oli isosti tussilla kirjoitettu "Kiitos Maria"Sadien valokuvia d-photosta, nimmaroitu photoset ja pari kommentti dvd:tä. Oon ihan hullu keräilemään photosettejä ja kaikkea krääsää, toi tais olla... 13 Sadie photoset mikä mulla on ja yksi on vielä matkalla postissa mun luokse! Jonkun mielestä varmaan tyhmää laittaa rahaa noihin, mutta omatpahan ovat rahani. :DCecilin 3/4 hihoilla oleva basic t-paita. Tykkään tuosta printistä kamalasti, vaikka siinä ei mitään järkeä olekaan. Materiaali vaan oli sen verran läpinäkyvää et tarvii topin alle jos ei halua herutella rintaliivejään koko kansalle.Rakkauskorkkareita! Ootan niin et kevät tulee ja pääsen testailemaan noita jalkaan. Otin M koon varmuuden vuoksi, mut ilmeisesti S olis taas riittänyt - noh! Pohjalliset vaan käyttöön taas kerran niin hyvä tulee.Cecilin laukku! Tykkään tosta ihan hulluna! Se on just oikean kokoinen ja tyttömäinen ja ihana kerman valkoinen. ♥

♥ Maria

13 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Maksatko sun mukun paypalilla vai millä? Oon yrittäny löytää jonkun joka ei käyttäis paypalia kun kortin takia en voi käyttää sitä..

Maria kirjoitti...

Paypalilla, koska en oo kuullut et sillä toimis mikään muu maksutapa

Anonyymi kirjoitti...

Miten sun tavarat ei jää tulliin?? Kiitos kun jaksat olla noin kaunis ja pukeutua aina ihanasti vaikka et ihan nollakokoinen ole, VAAN paljon kauniinpi.

Maria kirjoitti...

Mietin tietkö tänään ihan samaa :D kun yleensä se arvo merkataan alle sen 45€:n et tavarat ei jää tulliin, mut tuossa paketissa se arvo oli 120€ ja silti se tuli perille. Mut se on kai vähän tuurista kiinni tai jotain D:

Anonyymi kirjoitti...

olen jo pidemmän aikaa miettinyt et mistä ihmeestä saat noin paljon rahaa kaikkeen (ihanaan<3) krääsään? DD:

Maria kirjoitti...

Siis oon töissä täyspäiväisesti ja toistaiseksi asun kotona, joten rahaa saa pakostakin säästöön et voi ostaa kaikkea kivaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi kiitos kun vastasit noin nopeasti! Siis joo kun mulla on osa joutunut tulliin ja osa ei, hinnat vaihdelleet 50-300e välillä! Joskus kyllä pelottaa tilata isolla summalla kun ties mitä joutuu vielä tullille luovuttamaan!

alina kirjoitti...

ooh ihania ostoksia, varsinki noi korkkarit joissa on noi paljettijutut~ ♥

narsessa kirjoitti...

toi cecilin laukku on niiiin nätti! ja paita kanssa, vaik naurahdin kyl noiden tekstien järjettömyydelle. no mut mieluummin järjetöntä kuin jotain joka tarkoittais jotain tyhmää!

Melsa kirjoitti...

noi kengät missä on rusetit on aivan ihanat!

Henrietta kirjoitti...

Apua noi kengät on ihania ! *u*

Kuolaan niitä sit ku alat käyttää niit DD:

Anonyymi kirjoitti...

Heip, tää tulee nyt vähän myöhään, mutta tuli funtsailtua, että mahtasitko muistaa miten suuret postikulut tuli tuommoselle paketille?
On täs itellä kertyny tavaraa mukulle ja tekis mieli vielä vähä lisää, mutta pelottaa meneekö postikulut läpi katon. :C

Maria kirjoitti...

Yli 100€ et... ne tulee olemaan isot, voin varoittaa :D