keskiviikkona, maaliskuuta 17

Jos sä tahdot niin

En ole kauheesti ehtinyt/jaksanut päivitellä, kun ei ole ollut mitään asiaa. Tänään kuitenkin olin vähän shoppailemassa kun kävin yhdessä meikkijutussa - mistä meinasin myöhästyä kun en löytänyt parkkipaikkaa autolle. :D No, ehdin onneks ajoissa ja kaikki oli tyytyväisiä!

Tuli taas todettua, ettei Suomesta saa oikein mitään kivoja vaatteita. Olin siis aika yllättynyt kun löysin GT:stä kivan röyhelöfarkkumaan. Samantapaista katselin jo Shibuya 109:n verkkokaupassa, mutta tää oli aika paljon halvempi. Vain 19,90€ ja ihan tosi söpö. Odotan niin kevättä ja sitä, että voin käyttää tota bootsien kanssa. Pitää vielä vähän visioida, et minkä yläosan kanssa tota pitäis!



Lisäks kävin Stockmannilta hakemassa MACin huulipunan viimein. En oo ennen käyttänyt pahemmin huulipunia, mutta MAC on innostanut mua kun ne huulipunat on niin laadukkaita ja tuoksuukin vielä hyviltä, eikä huuliin tule sellaista "mattamaista" tunnetta ollenkaan.



Nudepuna ja DUOn ripsiliimaa. Kokeilin tota pikimmiten jo ja hyvää oli, pakko sanoa! Ja tosta riittää toviksi, ettei tarvitse ihan koko ajan olla liimaa ostamassa. Eikä tosiaan ollut paha hintakaan se hiukan päälle 6€. Mutta jos haluutte sellaiset söpöt nudehuulet, niin MACin punista löytyy hyviä ja pysyviä sävyjä + nyt oli limited editionina nude huultenrajauskynä. Unohdin kuvata sen, mutta pakko oli ostaa kun sitä niin hehkutettiin.



GT:stä löytyi kans kiva olkalaukku 24,90€ ja pari vyötä, yhteensä jotain about 19€. Mietin jo et palauttaisinko tuon laukun, mutta taidan pitää sen sitten kuitenkin. Se on ihan kiva mustien korkkareiden ja vähän rockahtavamman tyylin kanssa.

Posti oli myös tänään tuonut mulle kivoja juttuja! Ebaysta tilatut kynsijutut tuli tänään ja nyt ootan vaan että RIOn geelipaketti tulee, niin pääsen väsäämään kynsiä kun omat on aika surkeassa jamassa.



12 eri sävyä maksoi posteineen joku 5€, eli ei ainakaan ollut hinnalla pilattu. Haluun päästä kokeilemaan tuota hotpinkkiä ja sinistä!



Ichibankaon tilaus tuli jo pari viikkoa sitten, mutta en oo viitsinyt postata siitä erikseen mitään. Tilasin lähinnä ripsiä + Candy Dollin huulienpohjustus(?) jutun. Tota on kaikissa gyaru-lehdissä mainostettu, mutta omasta mielensä tuo oli lähinnä ällöttävää tavaraa. Huulet tuli tahmeaksi ja toi maistuu joltain muovilta. Harmittaa hiukan, että tuli siihen pistettyä melkein 15€, mutta ehkä tota joskus tulee käytettyä.



Ostin kakkospuhelimen itselleni. Halusin kosketusnäytöllisen puhelimen toiseksi ja päädyin tuohon Samsungiin mikä kaikilla melkein on. Onhan toi vähän epäkäytännöllinen, mutta tavallaan mä tykkään siitä. Voi tosin olla, että aika pian vaihdan takaisin "vanhaan" Sony Ericssoniin, se on mun luottokulta, ei petä tai jätä koskaan ja sillä on helppo kirjoittaa.



Viimeiset Sadien singlet mitä mulla ei ollut! Tai no - vielä puuttuu Dekiai ja ne ekat, mutta niillä on hintaa sen verran paljon kaikilla (40€->) etten mä taida viitsiä sijoittaa niihin. Periaatteessa kuitenkin koko tuotanto löytyy jo ja osa singleistä kaksin kappalein. :D Nimim. Ostin Kageroun Japanista, vaikka mulla oli se jo Suomessa, koska halusin välttämättä yhden julisteen.

Sit mietin, minne mun tili mahtoikaan luikahtaa tuossa matkalla. :D

♥ Maria

9 kommenttia :

568A kirjoitti...

ohohho, pitää varmaan itekin käydä metsästämässä toi hame, meinaan kokeilin varmaan sataa vastaavan näköstä kappaletta viimekesänä tokiossa mut ykskään niistä ei mahtunut mun päälle :D muodottomat japsit F U.

Kaoru kirjoitti...

I'm jalous because in France Duo Eye lash glue costs 10€ !!
By the way your cellphone is really cute <3

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus ! niin paljon kaikkea....hyödyllistä :DD

Alina kirjoitti...

toi hame on ihana, oon ettiny jo pitkään jotain just tommosta! :D

Anonyymi kirjoitti...

oi ihana hame <3;oo tohoha sopis hyvi vaikka esim joku tavalline toppi ja sit paljon jotai kivoi korui ni ei näyttäsnii yksinkertaiselt :)

Alexandra kirjoitti...

Aivan ihana toi hame! :) ^_^ harmi ku täällä ei oo ginaa :s

eva kirjoitti...

Ihanaa että taas päivität♥ Toi hame on ihana, oli pakko hakea tänään samanlainen. Toi punakin houkuttaa!
Sulla on niin ihana tyyli ja vähän samankaltainen kuin itselläni, niin sulta saa inspiraatiota paljon, kun olet aina niin tyylikäs! :>

paradoxal kirjoitti...

Toi hame on niiiin ihana! :D

Petra kirjoitti...

ihana toi hame:) oon ittekki kattellu tota ginassa:)