lauantaina, maaliskuuta 6

Outfit run down

Eilen oltiin Susannan kanssa Fortessa synttäribileissä maistelemassa hyviä drinkkejä ja syömässä kanatortilloja. Viihdyin tasan sen aikaa kuin oli pakko ja kun kutsuvierasbileet loppuivat, niin kipitin kotiin nukkumaan. Työviikon jälkeen ei oikein jaksanut juhliminen kamalasti kiinnostaa.



Paita - Shibuya 109-2
Hame - Tralala
Sukkikset - H&M
Mustat korkokengät - H&M
Korut - Paris Kid's, Transcore, Juicy Couture







Laitoin niin basicit vaatteet kuin olla ja voi vaan, koska ei tehnyt mieli sulloutua mihinkään pikkumustaan. Onneksi toi meni, kun Susannakin puki farkut päälle ja kellään muullakaan ei ollut mitään hirveän hienoja juhlakuteita päällä. :)

Tänään Tiia tuli meille ja ollaan tässä juotu viiniä, syöty hyvää pastaa, katsottu yks leffa ja fanityttöilty ihan kympillä! Ja annoin mun ystävänpäivälahjan viimein sille! :D Hiukan myöhässä, mutta kun ei olla nähty ja sitä ennen ne tavarat ei olleet tulleet vielä Japanista.

Mutta hyvää viikonlopun jatkoa!

♥ Maria

12 kommenttia :

narsessa kirjoitti...

niin nätti! alan kaivata tummaa tukkaa kun sun kuvia kattelen. :3

Anonyymi kirjoitti...

onko ihan pakko yrittää ahtautua selkeesti liian pieniin vaatteisiin?

Maria kirjoitti...

anteeksi mut mistä kohtaa noi on liian pienet? :DDD pakko kyllä sanoa, että mä ihan mahdun noihin vaatteisiin ilman tunkemista ja huomhuom! kaikkiin vaatteisiin tulee pukiessa ryppyjä. vai silitätkö sä vaatteet ne päällesi laitettuasi?

Anonyymi kirjoitti...

Hieno yhdistelmä... :D Millasta kangasta tuo Tralalan hame on kun tosta kuvasta ei saa oikeen kunnol selvää? XD

Maria kirjoitti...

Se on sellaista ns. trikoota ja alla on perus vuorikangas antamassa vähän ryhtiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on tässä just niin surullista! Nykyään moni käyttää niin suuria vaatteita ylipäänsä ja kaikki muodot ja ns virheet pyritään kätkemään kaikin keinoin! Olet kaunis juuri noin etkä missään isossa paidassa ja legginsseissä. Ja yleensä pikkutytöt eivät ymmärrä että isopaitatyylit jne peruskaura EI VAAN TOIMI JOS ON TISSIT! Sori kauhee avautuminen mutta oon niin sun puolella!!!<3

-MIMIMI

Anonyymi kirjoitti...

voi oot nii nätti ja nuo vaatteet sopii kivasti yhtee ! ((::

Anonyymi kirjoitti...

Jokseenkin huvittavia noi ininät liian pienistä vaatteista - niitä kutsutaan myös sanalla 'istuva', jos kukaan on koskaan kuullu :'D Joillain on rankkaa.

Mut tykkään sun hiustenväristä, sopii sulle kauheen hyvin ja etenkin toi sun paita-viritelmä on tosi suloinen!

♥*fattie*♥ kirjoitti...

Sä annat mulle jotenki toivoo siitä et mäki voisin joskus saada miehen tai joku vois sanoo mua nätiks ku en kumminkaa oo mikään älyttömän pienikokonen :D Een tiedä, jotenkin samaistun suhun! Yritän tässä laihdutella mutta kerran kun luin tän sun blogisi lähes läpi tuli semmonen fiilis etten haluis ees laihtuu enää o_o (laihutan kumminki:::DD)

Sä oot oikeesti niin kaunis et huhhuh *>* ja sinussa on se parasta et sä et anna noitten ''kilojes'' (joita ei ole, mut oothan sä vähän normaalia isompi) estää sua harjottamasta (?) gyaru-tyyliä(:

Oon susta ylpee, niisk ♥ (okei nyt menee oudoks:D)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, oon niin samaa mieltä tuosta! Rintavan ihmisen on vaan tosi paha laittaa mitään superlöysää yläosaa, ellei oikeesti halua et rinnat näyttää viel tuplasti suuremmilta.

♥*fattie*♥, aww, toi kommentti oli tietkö ihan mielettömän piristävä. ♥ Mut siis ihan totta, nykymaailman kauneusihanteet on vaan niin kieroutuneet, et jos oikeasti on normaalin kokoinen niin monen silmissä oot silloin läski. En vaan tajua sitä pointtia ja oon tullut vanhemmiten lopputulokseen, et oikeastaan ihan sama. :D En oo koskaan kokenut olevani lihava, eikä mua ole koskaan kukaan livenä lihavaksi sanonut ja onnea on ollut miesrintamallakin et ehkä meillä tavallisillakin tytöillä joilta kurveja löytyy, on toivoa vielä! :D

Sanna kirjoitti...

oot niin nöpö nätti! <3

Aki kirjoitti...

tiku just told me about .. weird *you are too fat* comments.. and I was like WTFH!?
I mean? LMAO?
Just because you are healthy it doesn't mean that you are (underline) too fat..
I don't understand just one single word of this entry but I SEE you and I think that you are pretty, really pretty - much prettier than other *skinny* *size zero* *almost dead* gyaru. Don't care about such words.. xD' I don't know if you do but if you do, just ignore it.
They suck at living.
*hugs*


Aki