keskiviikkona, toukokuuta 5

Ghost of Harlem

Taas oltiin kyselty, miksei enää tule asukuvia ja meikkikuvia jne. No, edelleen sen takia, että kukaan tuskin haluaa nähdä mun työ- ja tallivaatteita. En käytä viikolla mitään kuvaamisen arvoista, en meikkaa, en laita hiuksia... Ei vaan ole mitään järkeä kuvata Cheap mondayn farkkuja edestä, takaa, ylhäältä ja alhaalta. Saati sitten meikitöntä pärstää ja hiuksia, jotka on ponnarilla tai nutturalla. Pretty boring, huh?
Joten yrittäkää kestää, oon tylsä - tiedän. Lisäksi mulla on kriisi oman tyylini kanssa, enkä oikein tiedä mihin suuntaan sitä lähtis kehittämään - varsinkaan nyt kun kesä on tulossa. Gyaru-tyyli on jees, mutta jotenkin vaan on nykyään enemmän sellaisen rockimman tyylin perässä. Ostan yhä suurimman osan vaatteista Japanista ja pukeudun 109:n brändeihin, en silti koe että oon gyaru. Tuosta samasta syystä lähdin G*U:sta - en vain koe olevani enää gyaru missään sfääreissä. Vanhuus ei tule selvästi yksin. :D

Mun pitäisi ensi viikon aikana kotiuttaa iso paketti vaatteita, jotka on lojuneet mukunokilla osa ties kuinka kauan. :D Esittelen nyt kuitenkin viimeisimmän ostokseni - sitäkin mietin hyvän aikaa, koska samaan aikaan oli ostettavana uusi ratsastuskypärä, satulahuopa ja suitset. Lol. Älkää hankkiko hevosta jos haluatte, että joskus on rahaa. Sen jälkeen sitä ei ole.

Photobucket

Harmaa collegeliivi. Mietin, että toi on monikäyttöinen ja ei mikään ihan tappokallis. Valkoisen tai mustan pitkähihaisen ja legginsien kanssa mä sitä vähän suunnittelin pitäväni. Pitää katsoa kun se kotiutuu, että miltä se näyttää. :)

♥ Maria

9 kommenttia :

rumie kirjoitti...

oon huomannu kans useimmat "ekat gyarut suomes" on lopettamas sitä tyyliä :D kuuluin viime kesänä itse niihin.

Anonyymi kirjoitti...

etkö myy ollenkaa se haalarihame tai paita ollenkaa?

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kysymällä niistä voidaan kauppaa tehdä :)

rumie, oon huomannut saman! Tai ainakin tyyli on muuttunut ns. hillitympään suuntaan

rumie kirjoitti...

nyt on vaan niin rennompi ostella vaatteit tai käyttää jotain renttui ilman tyylikriteeteit et "onkohan tää ny gyarua vai ei", saa ostella mitä haluaa eikä tuu semmost fiilis ku liikuskelee collareis et "omg en oo gyaru"

Maria kirjoitti...

sepä se, kun ei tarvii miettiä et onks tukka miten ja pitäiskö liimata ripset ja onkohan henkkamaukan t-paita kovin gyaru :DD elämä on helpompaa

568A kirjoitti...

hmmm ! mä en henkkoht oo koskaan oikein ymmärtäny itsensä kategorisointia et miks pitäis saada itsensä sovitettua siihen "gyaru" -laatikkoon väkisin, miks pitäis miettiä et mikä vaate on gyaru ja mikä ei, miks pitäis kihartaa tukka tai liimata niitä ripsiä silmiin jos se ei tunnu siltä omalta jutulta ja et sitä tekis mielellään?

must on ihan jees seurata (JEP, seurata nimenomaan eikä vaan noudattaa sokeesti) vaik sataa tyylisuuntausta ja niiden perusteella luoda se omansa, silloin on kaikista vähiten stressiä ulkonäön suhteen :D ostaa sellasii vaatteita mitkä näyttää kivalta omaan silmään jne eikä sen takii et "tää nyt edustaa sitä ja sitä tyyliä, mun on ostettava tää jos haluun itekin olla sen tyylinen" EI. sillonhan koko hommasta menee hauskuus :F

ja tää ei sit ollu mitenkään negatiivisessa mielessä, halusin vaan jakaa ajatuksiani ^^
jään mielenkiinnol seuraileen mihin suuntaan sun tyyli kehittyy !

Maria kirjoitti...

jep, komppaan niin täysin. oman tyylin lokeroiminen on muutenkin hiukan hankalaa, jos tykkää useammasta tyylisuunnasta eikä jaksa aina olla niin justiinsa. :D pääasia et itse tykkää siitä mitä laittaa päälleen ja miltä näyttää, samapa se edustaako se mitään tyylisuuntaa.

puppe kirjoitti...

let's find da new style for bith of us! siis oon itekki ettimäs itelleni uutta tyylii, kyllästyny olemaan hamehelma.

Anonyymi kirjoitti...

Oi vitsi toi harmaa hihaton huppari tsudeemi on ihana! Mäki voisin haluta semmosen... >_<''