sunnuntaina, toukokuuta 2

I ♥ accessories

Blogin pitäminen on taas vähän takunnut viime aikoina, en ole jaksanut päivittää kun mitään ei ole tapahtunut enkä ole rahapulassani edes shoppaillut juuri. :D Eniveis, jos jaksais vähän skarpata ja silleen.

En ottanut ees vappuna yhtään kuvaa... Toisaalta mitään hirveän mainitsemisenarvoista ei tapahtunut. Oltiin kavereiden kanssa baarissa ja oli ihan kivaakin alkuunsa ainakin. Eilen kärsittiin maailman kamalin krapula ja nyt ollaan taas jotakuinkin elävienkirjoissa. Mut ei siitä sen enempää, ei jaksettu ees kauheesti panostaa pukeutumiseen. Mä olin poliisi ja meillä oli vaaleanpunainen valosapeli, mut siihen se sit jäikin. :D

Eksyin _taas_ 109-2:en nettikauppaan ja keräilin sieltä sekä 109:n nettikaupasta vähän asusteita mitä haluaisin - tai ainakin jotain samanlaista. Oon taas ihastunut nahkaan, niitteihin ja ketjuihin. Mikään tyttömäinen ei oikein pure tällä hetkellä mikä sinällään on aika hassua, että yleensä kevään ja kesän tullen oon aina kaiken hempeän ja tyttömäisen perässä. :D

Photobucket

Ootan niin ensi uutta vuotta ja sitä, että pääsen taas Japaniin ostelemaan vähän juttuja. Kaikki noi vyöt ja ketjut! Pitäis vaan varmaan rikastua hiukan ennen kuin oon valmis maksamaan sen 5000yen yhdestä avainketjusta.

PS. Muistaako joku sen Buzz Spunkyn hameen, josta puhuin tässä? Olisin myymässä sitäkin pois. Se on söpö ja kiva, mutta ei vain yhtään mun tyyliseni. Ilmoitelkaa jos joku on halukas pelastamaan sen rakastavaan kotiin.

♥ Maria

12 kommenttia :

naayo kirjoitti...

Hepskukkuu, paljollakos hame irtoaisi? :]

-Emri

Maria kirjoitti...

Neljälläkympillä :)

Kiyomi kirjoitti...

Oii~ olisin kiinnostunu tosta mekko/hame/haalari-jutusta :DDD

Paljo siitä pyytäisit? :o

naayo kirjoitti...

Voi harmi, vähän liian tiukille menee. *--* Noh, onnea hameen myymiseen! :)

Maria kirjoitti...

Kiyomi, 40€ :)

Kiyomi kirjoitti...

+ postikulut? ofc. :D

hmmm. pitää ihan tosissaan harkita. :3

Maria kirjoitti...

postarit kuuluu hintaan :D

Kiyomi kirjoitti...

O.O ..

elä ylläty jos musta viel kuulet : DDDD

btw oonko ihan tollo ja en kysyny vaatteen kokoo? :D

Byo kirjoitti...

Kun oot kerran ens vuonna sinne japskilandiaan lähdössä, niin kuinka paljo oot suunnitellu säästäväs rahaa sinne? :D se taitaa ol tosi kallista, ja miten hankit niin paljon rahaa?

Maria kirjoitti...

Kiyomi, se on kokoa M :D Mut menee kyl paremmin kokoa S käyttävälle kun ei kauheesti jousta

Ulricke Alette kirjoitti...

I love accessories too! They can do so much to an outfit!

Kanae kirjoitti...

Nice accesories!!