torstaina, toukokuuta 13

Älä anna kenenkään kyllästyttää itseäsi

Oon ihan sekaisin päivistä, kun tänään on vapaapäivä itselläkin. Elän ihan perjantaissa ja tuntuu hassulta, että perjantai on vasta huomenna. Heh. No, ehkäpä mä pääsen kärryille tästä pikku hiljaa ja silleen. :D

Posti toi tullessaan tiistaina mulle kivan paketin. Neljä kiloa vaatteita ja muuta sälää. Okei - paino tuli lähinnä kahdesta takista. Cecil McBeen maiharitakista ja Mar*sin mustasta trenssistä. Otan niistä kuvat joskus päällä, en uskaltanut ruveta levittämään mustia takkeja lattialle ja katsoa, kuinka paljon kissankarvoja niissä on sen jälkeen. :D Tykkään kuitenkin molemmista ihan hirveästi, vaikka Cecilin takki puristaa rinnan päältä hiukan - onneksi se on maihari ja näyttää kivalta auki.

Lisäksi paketissa oli vähän lehtiä, mm. Glitter pop 3 ja Rock and Read 27. Ja vihdoinkin mun Sadien levyt!

Photobucket

Tilasin vielä I.D Pilotilta Dressin regular version ja lynch.in uuden singlen, kun mukun kanssa meille tuli pieni väärinkäsitys siitä, mitkä levyt halusin. No, ei se onneksi ole kovin vaarallista.

Photobucket

SBY:n söpöimmät laukku... korut? Mikä se on, bag accessories, ei sille oo suomeksi hyvää sanaa. :D No mut siis, vaaleanpunainen taitaa olla mun ja vaaleansininen Tiian. Muut ostaa kaverikoruja, niin me ostettiin nallet.

Photobucket

Vähän ripsiä. Mulla oli kamala kato ripsissä, mutta onneks nyt sain sitten lisää taas pari pakettia. Ehkä pärjään noilla taas hetken ja voin heivata ilman suuria tunnontuskia vanhat pois. Katsoin jo Japanissa Diamond Lasheja, mutten viitsinyt silloin ostaa, mikä jäi jälkikäteen harmittamaan. No, tilasin ne sitten SBY:ltä samalla kun tilasin nuo nallet.


Torstain vapaapäivää ajatellen vierailin myös kirjakaupassa hakemassa Millenium-trilogian kaksi puuttuvaa osaa. Kuinka moni teistä on lukenut kyseistä sarjaa? Mä välttelin sitä aluksi, mutta sitten kun luin ekan kirjan, en osannut olla ostamatta sitä koko sarjaa itselleni.

Photobucket

Lisbeth on ihana!

Photobucket

Myös nämä saapuivat kotiin tiistaina. Kuka arvaa, mikä brändi? ;D Oli pakko saada nuo jo ihan senkin vuoksi, että voin kantaa laukussa mukana.

Ja - viimeinkin niille jotka on kaipailleet kuvia myös musta itsestäni. Tänään sain viimein aikaiseksi ja tässä muutama kuvaussaldon tulos. Testasin ekaa kertaa kamerajalustaani ja totesin että on se kiva, kun käsi ei tärise ja kuvat on selviä.

Photobucket

Photobucket

13 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

eikö juuri tuossa rock&read 27 ole HIZUMIsta suuri artikkeli? :O

jinakia kirjoitti...

Oo, mä oon lukennut Millenium-sarjan ja kirjat nököttää tuolla hyllyssä onnellisina. Mulla oli kanssa aluks vähän, et en suin päin rynnännyt niitä lukemaan,koska kaikki puhu niistä ja blaablaablaa. En aatellut, että ne olis niin hyviä, kuin puhutaan. Sitten ereyhdyin katsomaan elokuvana Miehet jotka vihaavat naisia ja noh, oli pakko lukea kirjanakin :''D

Anonyymi kirjoitti...

lyön vetoo et noi vaatteet jotka sait on hetken päästä täällä myynnis :D

Anonyymi kirjoitti...

öäää oot nii nätti * -- *
epäreilua... *jupinaa*

Anonyymi kirjoitti...

oot tosi nätti ! :--)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, jep ja sit siinä on Sadien Mao *w*

Jiin, jep, mullekin kävi niin et näin leffan ja sit oli pakko lukea kirjat kans :D Jännää kun yleensä leffoista jää sellanen lame-olo, mut nyt tuli taas sellanen et pakko lukea. :D

Anonyymi, toivotaan ettei XD En kyl usko, kun viimeinki sain takkeja mistä oikeesti tykkään.

Aija, kiitos :)

Anonyymi, kiitos!

Amanda A. H. kirjoitti...

vitsi oot kaunis ;w; saisit ihan enemmänkin laittaa noita naama- (ja asu!)kuvia! tyksin sun hiuksista ihan hirveesti myös ♥

hyvää kevättä \(*´v`*)/

taikis kirjoitti...

ohooh, oonko ihan väärässä jos veikkaan peilin ja kamman merkiksi anna sui? XD

Näytät ihan älyttömän suloiselta noissa kuvissa! *---*

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun oot nätti!

Anonyymi kirjoitti...

ANNA SUI!

Anonyymi kirjoitti...

Jos en tietäis sun ikääsi, niin kuvien perusteella näytät 14-16 vuotiaalta tytöltä.

Maria kirjoitti...

haha, olisinki silleen 7 vuotta nuorempi :DDD no mut parempi niin et näytän nuoremmalta ku vanhemmalta

Mitsu kirjoitti...

You look so gorgeous! Those contacts look wonderful on you and I love your hair! Both suit you so well!