keskiviikkona, elokuuta 18

I'm your biggest fan

Ja jälleen kerran on aika muistuttaa osaa lapsukaisista siitä, ettei tätä blogia tarvitse lukea jos ei miellytä. Varsinkaan, kun suurin osa loukkaavista kommenteista on nykyään yhden kommentoijan kirjoittamia. On aivan turhaa kirjoittaa joka merkintään miten lihava, läski, ruma, aivoton, tyhmä ja horo olen, eikö vain? Jos mä jotain noista olenkin, niin se ei varmaankaan ole keltään muulta pois, right?

Sen lisäksi haluisin viel ottaa esiin sen, miten on melko turha tulla heittelemään tänne "Oot kokoa XL-vähintään." Ainakin tällä hetkellä kaikki omistamani vaatteet on kokoa 38/M ja ihan hyvin tuntuu päälle mahtuvan, ei mitään ongelmia. Se, minkä levyiset reidet tai käsivarret ihmisellä on ei kerro, mitä vaatekokoa hän käyttää. Jokainen meistä on eri mallinen ja ainakin henkilökohtaisesti oon ihan tyytyväinen kurveihini. Kaikki meistä ei ole 25" farkkuja käyttäviä rimppakinttuja, eikä ainakaan omasta mielestä asian tarvitsekaan olla niin. Vai onko se niin, että jos ihminen ei yli 20-vuotiaana näytä edelleen 15-vuotiaalta, on kyseessä jotenkin "huonompi" ihminen? Toisille ei vaan ole luotu niitä kilometrisääriä ja hoikkia käsivarsia, eikä kaikkien vartalomalli ole tikkusuora. Toisilla on kurvit, eikä ne katoa minnekään. Lantiota ei saa kavennettua, eikä ainakaan omalla kohdalla rintavarustustakaan pienennettyä yhtään minnekään.

Joten, jos jollakulla on jotain sanottavaa, sen voi sanoa suoraan. Ei tarvii olla naurettava ja lapsellinen ja jäädä anonyymin nimen taakse nettiin. Lisäksi se, että aina haukkuu ja löytää negatiiviset puolet kaikesta saa miettimään, onko taustalla oikeesti kateutta? Koska useammin kuin kerran ihmiset jotka eniten haukkuvat ja valittavat, ovat pohjimmiltaan itse epävarmoja.

Thanks.

36 kommenttia :

enedria kirjoitti...

Aaa, en tajua ihmisiä, joilla on vain palava tarve päästä kitisemään/pätemään toisten blogeihin. Rakentavan kritiikin ymmärrän, mutta tollasen ylettömän perseilyn vois suoraan jättää pois, koska ei sekään sitä omaa egoa niin paljon voi pönkittää.

Netta kirjoitti...

Mistä hitosta näitä aivottomia anonyymejä oikein sikiää? Ite saan aina kuulla hämmästyneitä huudahduksia ku kerron että käytän kokoa L/40-42. Joo, oon hoikka, mutta oon myös 178 senttiä pitkä että se saattaa aika hemmetisti vaikuttaa asiaan :---D Vaatekoko ei oikeesti kerro ihmisen vartalosta yhtään mitään.

Maria kirjoitti...

Haha, sepä se. :D Koska itse oon 158cm pitkä niin voidaan lähteä miettimään kuinka suuria vaatteita siinä voi edes käyttää ilman että paidat muuttuu mekoiksi tai säkeiksi. :DD

Elina kirjoitti...

No kyllä on joillain turha ja paska elämä kun ei keksi mitään muuta tapaa käyttää liikenevän vapaa-aikansa kuin bloggaajalle vinetys tämän kropasta :D Joo, kaikki eivät oo nollakokoa, mitä sitten? Sä näytät mun mielestäni aina tosi hyvältä kuvissa joita itsestäsi postaat. Mun mielestäni muutenkin ulkonäköön vaikuttaa paljon enemmän se, että miten joku itseään kantaa, kuin se, jos sattuisikin olemaan pari kiloa ylimääräistä.

Anonyymi kirjoitti...

Huoh, mistä näitä aivottomia anonyymejä tuppaa... heti ollaan läskiksi haukkumassa jos ei mahdu 25 tuuman farkut ja XS paidat... pelkästään rintojen koko pystyy kohottamaan paidan kokoa ainakin kahdella koolla... miusta sie oot älyttömän kaunis ja suuri sopiva :3

Anonyymi kirjoitti...

Ja arvaa mitä..... Kyllä ne pienet anonyymitkin vielä kasvaa ja heillekin pamahtaa lantio :DDD SITÄ ei voi estää vaikka olisi kuinka anorektinen. Ja ehkä tää kamala mesominen johtuu siitä että olet/olemme kiinnostuneet asioista jotka eivät välttämättä Suomi-junttilassa kuulu muiden kuin teinien keskuuteen. -23v intohimoinen gyaru ;) <3 Olet ihan loistava noin, muista se aina. Ja ihanalle heppaselle pusuja!

Anonyymi kirjoitti...

On ihailtavaa, että olet hyväksynyt kurvisi ja vartalosi tuollaisena kun se on:) M koko on mielestäni kovin yleinen vaatekoko,toisin kun... XS.
Sitä paitsi, olet aikuinen ja teinivuotesi ovat ohitse!

Miehet pitävät enemmän tisseistä ja kurvikkaista naisista,kun taas...luuviuluista!

Ja myös... minkä sille voi jos ei ole kasvanut 170 senttiseksi.

Tuntuu että ihmiset "laiminlyövät" heti paksuksi tai lihavan näköiseksi, jos on pieni pituudeltaan!

Olet tainut huomata saman?

Anonyymi kirjoitti...

ei sua tosiaan kukaan normaalijärkinen ihminen voi xl-kokoisena pitää, joten kyseessä on joko joku häiriintynyt syömishäiriöinen teini tai joku kateellinen ja katkera tapaus, joka yrittää keksiä ihan vaan jotain, mistä valittaa, oli syytä tai ei.

typeriä anonyymejä kyllä riittää, mutta kiva että jaksat pitää meille muille mahtavaa blogia :)

narsessa kirjoitti...

mä oon vaatekoon puolesta about samoissa kuin sä, mutta silti mulla ei todellakaan oo sun ihania kurveja ja pituuttakin 15 senttii enemmän. siitä kyllä huomaa hyvin että vaatekoko ei kerro ihmisen kropasta mitään ja toisinpäin!

sitäpaitsi, parikymppisen ei todellakaan tarvii näyttää samalta kuin 15-vuotiaan, voi ihan hyvällä omatunnolla vetää päälle jo muutakin kuin ne 25 tuuman farkut.

ella kirjoitti...

justniin, en tajuu tollasia pikku sielu ihmisiä...
ps. oot kaunis (=

Anonyymi kirjoitti...

Köhköh jos pidät blogia ni sit on vaa totuttava siihen että tulee negatiivista kommenttia, turha siitä on tehdä miljoonaa postausta kun joku haukkuu yhhyh. Ja ainakaan itse EN ole sanonut että sun pitäis olla joku XS kokoinen, sanoin vaan että sä et todellakaan ole S kokonen niinku väitit viimeks ja että on turha valehdella tommosesta kun sen NÄKEE.. Sama se mulle minkä kokonen sä olet mut jos sä kerran oot niin tyytyväinen ittees niin miksi sitten kusetat että olisit paljon pienempi? :---) Ja veikkaan et aika suuriosa noista japsivaatteista meni just sen takia myyntiin kun oot tilannu liian pieniä vaatteita tai sitten lihonut ettet oo voinu käyttääkään.. Ja turha taas vedota ikään että kaikki anonyymit on lapsukaisia, ihan samaa ikäluokkaa kuule ollaan ja siksi anonyyminä kun ei ole mtn google accountia ja sama se vaikka laittaiskin jotain tohon nimimerkkiin kun siitäkään tiedä kuka siellä oikeesti on :) Jotkut ei vaan sen takia vaivaudu tekemään accountteja että ihqbloginpitäjät näkis kuka niille kommentoi -.- Niin joo ja JOS sä olet niin hemmetin tyytyväinen ittees niin miks et enää julkase negatiivisiä kommentteja? ja sitten vielä itket sitä blogissa kun ihmiset laittaa ilkeitä kommentteja lol. Ja kuule kyllä voi omaan kokoonsa vaikuttaa kun jättää ne mässyt pois ja liikkuu, ihan sama vaikkei saiskaan lantiota pois (ei sitä kuulukaan saada?) mut tarviiko silti näyttää joltain ryhävalaalta vaan siks koska on levee lantio niin ei niihin mallinmittoihin pääsekään? En sano että sä näyttäisit sellaselta, oli esimerkki et siitä ei tartte vetää herneenpalkoo nenään :---D

Noradriel kirjoitti...

En vaan voi ymmärtää joitain ihmisiä. Joko ne on kateellisia tai sitten ne yrittää saada olonsa paremmaksi haukkumalla muita. *huoh* Ja koska kaikki ihmiset ei vaan voi olla kokoa 0...

Yritän muuten sinun kautta ymmärtää mitä ihanaa on hevosissa. En ole ikinä ollut hevoshullu, enkä ole ikinä ymmärtänyt sitä, mutta ehkä minäkin tajuan pian...

Maria kirjoitti...

Negatiivinen palaute ja vittumainen nillitys on kaksi eri asiaa. Ei rakentavassa palautteessa ole mitään vikaa, mutta kun sama ihminen käy kitisemässä samasta asiasta, alkaa se pidemmän päälle ärsyttää. Se tässä oli pointtina, ei suinkaan mikään säälipisteiden keruu.

Mai kirjoitti...

Voi että mua suututtaa sun puolesta! Mun mielestä sä olet aivan helvetin upea nainen, ja en mä käsitä mistä kohdasta sä muka olet jotenkin suhteettoman kokoinen.

Ja oot ihan oikeassa tuosta, että vaatekoko ei tosiaankaan kerro kaikkea. Mun vaatteiden koot on väliltä 42-46 ja mä olen ihan oikeastikin iso, mutta kaikki aina väittävät että MITÄ, ET SÄ KYLLÄ YHTÄÄN NIIN LÄSKILTÄ NÄYTÄ. Mulla kilot ovat kerääntyneet strategisesti peppuun, reisiin ja tisseihin :p Kummasti sitä näyttää sopusuhtaiselta näilläkin kiloilla kun kuppikoko on 80F.

Mä olen tässä jonkun aikaa miettinyt blogin perustamista (aiemmin pidin kosmetiikkablogia, mutta nyt kiinnostaisi jokin lifestyle-tyylinen), mutta mä tunnen nyt itseni tosi epävarmaksi. Jos sun kokoiselle ihmiselle ulistaan siitä, että olet muka läski, niin millaistakohan palautetta mä mahtaisin saada? Haluanko mä oikeasti pistää itseni alttiiksi tuollaiselle...

Musta on ihan järjetöntä että nämä nega-anot kitisevät siitä, että et osaa ottaa vastaan KRITIIKKIÄ ja RAKENTAVAA PALAUTETTA. Mun mielestä siinä ei ole mitään rakentavaa, että sanotaan miten läski, ruma ja taatusti XL-kokoinen olet, olet ällöttävä ja käytät liian pieniä vaatteita.

Voimia. <3

Anonyymi kirjoitti...

ärsyttävää tommonen nettihaukkuminen ja miten ihmisey voi olla niin 'julmia' että alkaa haukkumaa jtn ventovierasta ._.

Anonyymi kirjoitti...

AAAARGHHHH voisin mieluusti kuristaa tuon yhden anonyymin, joka kirjoitti pitkän, lapsellisen valituskommentin ilman kappalejakoa...
Oot oikeesti tosi ihana, keep going! Ei tollaset huonon itsetunnon omaavat anonyymit saa häiritä ;)♥

Ram kirjoitti...

Asiaa !! Se on joku säälittävä + tissitön ruikku siellä ruudun taka joka sinua haukkuu. Näin bi-seksuaalina ja muutenki voisin sanoa et naisilla täytyy olla muotoja jotta he olisivat kauniita, niinkuin sinä olet :) Älä välitä noista kommenteista, vaikka se varmaan vaikeeta onkin ja hyvä ku osaat sanoa suorat sanat takasin etkä masennu ja mee nurkkaa itkemää.

Ram kirjoitti...

Ja sinä niin ihana Anymous valittaja, niinkun Maria itekki sano, ei tartte lukee jos ei miellytä :::-----D Et mee lukee vaikka jotai "kuolemme nälkään, mutta onneksi olemme laihoja ja kauniita"-blogia ja lopeta iniseminen näin turhanpäiväsestä asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Käsitän tän varmaan kyllä niin väärin, mutta tulee sellainen olo, että jotenkin halveksisit salaa juuri näitä 'rimppakinttuja', jotka mahtuvat 25 tuumaisiin farkkuihin.. Ja että laihat ihmiset ovatkin sitten niin lapsenomaisen näköisiä, että hyi yök, ei kyllä kenellekään kelpaa.. Itse nimittäin taidan kuulua juuri tähän sarjaan. Mielestäni olet tavattoman kaunis, varsinkin uusilla hiuksillasi, ja tyylitajusikin useimmiten miellyttää silmääni :) Silti olisit ehkä vähän eri tavalla voinut muotoilla tuota postaustasi, mutta mutta.. Älä lannistu näistä, en muuta osaa nyt sanoa! (Ps. Joo, minullakin tuo lantion leveys on ongelma.. Lantioluut tuppaa näkymään kaikkien housujen / leggingsien alta >_>)

noricore kirjoitti...

Voi jeesus, taas tätä.

En yksinkertaisesti ymmärrä mitä kiksejä nämä anonyymit saavat tällasesta itkemisestä ja paskanjauhamisesta. En väitä ettenkö itse olisi puhunut joskus muista pahaa, mutta ajan myötä hieman henkisesti kasvettuani olen tajunnut sen olevan aivan turhaa.

Itse olen kroppani kanssa sujut, S-M/36/26"-27"/160 cm tällähetkellä, mutta varmasti olisin tyytyväinen vaikka olisinkin kokoa tai paria suurempikin. Saattaisin olla ehkä ylpeämpi itsestäni jos lanionseutu levenisi hitusen! Ja nimenomaan pituuteni puolesta koot ovat tuota luokkaa, joskus kiristää rinnalta mutta herranjumala kun suuremmat roikkuvat nilkassa asti.

Vaikka te urpot olisittekin XXS/32 tai vastaavasti XXL/46, mitä meidän muiden vaatekoot teidän elämään vaikuttaa? Miten ne teille muka kuuluu? Onko joku teijän läheinen kuollu sen takia että joku sanoo vaatekokonsa olevan S-M?

Empä usko.

Perustakaa oma blogi (jos on munaa) ja kertokaa siellä sadistisista kauneusihanteistanne, sillä kaikkia ne eivät kiinnosta.

Olen puhunut.

Piia D. kirjoitti...

Mä oon seurannu sun blogia nyt jonkun... reilu puolivuotta? maybe.
Muutamissa vanhemmissa posteissa on jotain todella paljon nuorisoguary-tyyliä, joka tietysti näyttä erille oikean naisellisen naisen kun japanilaisen laihan mallin päällä ofcourse! Ja muutamassa asussa sinnulla on ollut minus silmään liian kireä/lyhyt/väärin istuva vaate mutta soooo what? En ole nähnyt tarpeelliseksi kommentoida siitä eikä minusta kenelläkään pitäisi!
No, uskon että olet aikuisen ulkonäkösi lisäksi myös henkisesti aikuisempi kuin nuo muut!

Maria kirjoitti...

Kyse ei ole mitenkään siitä, että halveksisin hoikkia ihmisiä, ei todellakaan. Koko jutun pointti oli siinä, että kaikki eivät vain voi olla sellaisia. Ei siis kannata ottaa hernettä nenään siitä. :D

mimmu kirjoitti...

Musta tää juttu alkaa olla niin ärsyttävä, että kohta jo naurattaa :D

Ihan tosi, Maria näyttää hyvältä vaatteissaan, oli ne sitten kokoa XS tai XL, joten antakaa sen koon olla! Vai tekeekö vaatteen koko ihmisestä mielestänne lihavan tai laihan? Jos Maria käyttäisikin liian isoja, telttamaisia vaatteita, pitäisikö tämä yksi tietty anonyymi häntä jotenkin kauniimpana? Luulempa vaan, että joku on kateellinen Marian itsevarmuudesta.

Se, että sanoo toista läskiksi, ei tee itsestään yhtään sen parempaa ja yleensä negatiiviset sanomiset muista peilaa ajan myötä myös omaan elämään. Eli kun tarpeeksi jauhat paskaa muista, niin ei kukaan sinua pian jaksa ja jäät sitten yksin (:

Ja eikö se muutenkin ole paljon hauskempaa olla kiva?

Ja mun mielestä Maria ottaa tosi hyvin kaikki negatiiviset kommentit mitä saa, koska itse luultavasti olisin laittanut pillit pussiin jo ajat sitten blogin suhteen, joten kenenkään ei varmastikaan tarvitse valittaa niin sanotusta itkemisestä aiheen suhteen.

Anonyymi kirjoitti...

vieläkö ne kirjoittelee? en välitä mitä koko olet tai painaat koska se ei kerro mitään. minulle riittää niin hyvin että olet tyytyväisenä itseesi. olen seurannu sun blogis jo vähän yli vuoden. olen aina ihaillut sun tyylisi. ei sun tartte näyttää ihan kun ne luisevia.

tsemppis ! ^^

Anni kirjoitti...

Internetti on täynnä trolleja jotka trollaa 24/7 and you just gotta live with that :/ (jos et tiiä mikä on trolli niin wikipedia on ystäväsi.) Jos joku pahottaa sun mieles INTERNETISSÄ sun pitäs vaan kohauttaa olkias! Oo ylpee kurveistasi, kaikkien ei tarvii olla langanlaihoja tässä maailmassa. Oon ite kokoa L ja musta on ihanaa lukea vähän pyöreämpien ihmisten blogeja! Jatka vaan samaan malliin, en välttämättä aina kommentoi, mut luen sun postauksii aina kun kerkiän! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Läski ja ruma.

Anonyymi kirjoitti...

käytö oikean kokoisia vaatteita. pliis.

Anonyymi kirjoitti...

LÄSKI!

Maria kirjoitti...

Öö mitä? :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä helvettiä te oikeesti välitätte noin paljon Marian ulkonäöstä? ANTAKAA JO OLLA!!!

Ei tarvitse tänne tulla tuommoisi kirjoittelemaan,eikä myös haukkumaan Mariaa,joka ei todellakaan ole väittämäänne kokoa!!!

Olen nähnyt Marian livenä,ja hän on kurvikas,lyhyt.

Muuta en menisi sanomaan hänestä! Koska ei ole enää edes, hauskaa tuo teidän tuommoinen "pelleily" kirjoittaminen!

Törkeää palautetta nuoren aikuisen naisen vartalosta!

Nyt turpa kiinni jo!

-R&L-

Anonyymi kirjoitti...

oliks sun ihan pakko laittaa kato miliyast sama kuva bannerii ku keikil?

Maria kirjoitti...

En tullut ees ajatelleeksi koko asiaa ennen kuin siitä alettiin napisemaan. Mutta sori, en oo nyt silti vaihtamassa banneria.

Anonyymi kirjoitti...

ei se mua henkkhot. haittaa vaan katoin vaa et oho :---D

Anonyymi kirjoitti...

voitko sanoa mitä kuvanmuokkaus ohjelmaa käytät varsinkin bannerissasi ?

Elisa J. kirjoitti...

Ihan aluks pitänee sanoa että pidän sun blogista todella paljon (jopa hevos jutuista vaikken hevosista muuten tykkääkään). Mutta tuli tossa illalla mieleen, että mistä sä yleensä ostat lentoliput ja hotellin Japanin matkoilles? Ajattelin ite lähteä ens vuonna Tokyossa käymään eikä oikein huvittaisi maksaa finnairin pilviä hipovia hintoja xD

Maria kirjoitti...

Anonyymi, Ihan Photoshoppia

Elisa J., Itseasiassa mä oon Finskin tarjouksien kanssa yleensä lentänyt, mut viime reissulla lennettiin Air Francella. Mut mitä oon kattonut, niin halvemmalla kuin 600€:lla ei lippuja oikein mistään saa. :)