torstaina, syyskuuta 9

Whatever you like

Yleisestiottaen en tykkää postata kuvia itsestäni blogiin muuta kuin silloin, kun oon oikeasti jaksanut laittautua, mut tänään mulla oli ihan kiva meikki vaikka menin vaan töihin. Siellä on vähän vaikea toteuttaa itseään, mutta näköjään ilman piilareita yms. sälää on mahdollista saada ihan kiva meikki aikaan. :D Sit taas inhoan ottaa kuvia ilman piilareita, koska mulla on rumat silmät ja näytän kuvissa ihan kamalalta. Hehs. Tai sitten tää on vaan jotain hetkittäistä itseinhoa, koska en tykännyt yhdestäkään uudesta kuvasta sen enempää - ainakaan niistä missä katsoi ees hiukan kameraan päin.

Photobucket

Photobucket

Sain järkkärinkin takaisin huollosta, vaikka mun mielestä se ei edelleenkään toimi kuten pitäisi. Tarkennus on aina epätarkka, vaikka kamera olisi jalustalla. En tajua miksi, mutta se ärsyttää kun siirtää kuvat koneelle ja tajuaa et kaikki kuvat on enemmän tai vähemmän tärähtäneen näköisiä.

Pitäisi tilata myös uudet pidennykset. Alkaa olemaan ikävä pitkiä hiuksia. Kyllästin jo tähän polkkatukkaan, joka ei pysy missään mallissa - kiitos luonnonkiharan hiuslaadun. Ja Japaniin en ainakaan aio lähteä ilman uusia pidennyksiä.

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Youre so pretty! :D
I really like your glasses too

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on niin hyvä iho;___;; ja hieno meikki, niin kun sulla yleensäkin on!!;--)

Juuli kirjoitti...

Hahhaa! Näin sut tänään töissä ( jos oot töis siel kirppis-centeril)joskus yhen jälkeen.. En ollu ihan varma ja sul oli siin jonoks asti asiakkait ni en uskaltanu sanoo mitään ;s Se leoparditunika sopis sul tosi hyvin ja olit muutenki tosi nättinä (:
Ps. olin se tyttö jol oli lyhyet ruskeet hiukset ja blondei raitoi. Revityt farkut, valkonen GT.n gollege huppari asia : DD en tiiä tunnistatko kuvauksest mut ainaki pysähdyit tuijottamaan mua jossain kohtaa :P

Maria kirjoitti...

Samispoon, thanks! <3

Anonyymi, kiitti! <3

Juuli, ihan oikein näit :D ja huomasin sut kans sen verran mitä ehdin siltä jonolta. Mut kiitos! Vaiks olin tänään niin kämänen kun en ollu meikannut xD