keskiviikkona, syyskuuta 8

We dare to breath

Joku niinkin pieni asia kuin hampaanpoisto voi tosiaan saada päiväjärjestyksen aika uusiksi. :D Käväisin maanantaina hammaslääkärissä ja tadaa, viisaudenhammas kiskottiin saman tien irti enkä tiedä, onko mikään särkenyt ikinä näin helvetillisesti kuin koko yläleuka nyt. Tuntuu melkeenpä kamalammalta kuin se hammassärky itsessään. Noh - selvisin kuitenkin hengissä, mikä on aika iso saavutus ottaen huomioon, että pelkkä poraaminen sai mut viimeksi pyörtymään kun pelkäsin ja unohdin hengittää. Hehs.

Mut eilen sentään päivää piristi Mukunokin paketti! Yumetenbon pari vaatetta, ensimmäinen W♥C:n hame, Sadien liput ja kaikkea muuta kivaa sälää tuli viimein perille.

Photobucket

Photobucket

Lirttileoparditunika, jonka ajattelin ostaa ensin valkoisena, mut Muku näemmä päätti et leopardi on parempi. No itseasiassa, toi on parempi, tykkään tosta vaikka se kuvissa näytti lähinnä kasaribileistä repäistyltä. Tiedän jopa jo, että toi mätsää niin hyvin farkkujen ja paketin mukana myös tulleiden engineer bootsien kanssa.

Photobucket

Koska hameitahan ei voi koskaan olla liikaa, niin koin että tää 9 euron röyhelöhame ei oo ihan kamala sijoitus - etenkin se osoittautui vielä tosi kivaksi. Toisin kuin sitten taas kukkaröyhelöhame...

Photobucket

Tuo oli niin iso pettymys. Kuvissa se näytti tosi kivalta, mutta osoittautui tosi löllöksi ja läpikuultavaksi ripukaksi. En tiedä onko tolla mitään käyttöä, mutta saa nähdä, ehkä mä vielä keksin jotain.

Photobucket

Koko paketin suosikki oli ehdottomasti W♥C:n hame. Mietin pitkään, että ostanko tuota, mutta se osoittautui hyväksi hankinnaksi vaikka vähän kallis olikin. Ainut asia mikä häiritsee, on tuo vyötärön kullanvärinen kuminauha. Miksei se voi olla musta?

Mutta mä meen jatkamaan kärsimistä, ehkä tää särky vielä joskus helpottaa.

10 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

kiva ku päivität näin usein<3

Melsa kirjoitti...

Sun kaikki ostokset on kivoja mut toi musta hame missä on röyhelöitä on ihanin :D !

Anonyymi kirjoitti...

aw<3 kuin kauan sulla kestää aina valita mitä vaatteita ostat ? (=

Maria kirjoitti...

Kauan. Sit mietin vielä muutaman päivän yleensä, että tarviinko sitä. :D harvoin ostan mitään ilman miettimistä, koska yleensä ne suin päin ostetut jutut jää aina käyttämättä.

Kati kirjoitti...

Toi leoparditunika näyttää ihanalta! Ja kaikki muutkin ostokset on kyllä söpöjä! Kyllä toi kukkahamekin näyttää tosi söpöltä, mut harmi jos ei istu :( Mulla käy kanssa ihan liian usein niin, että ostan jotain ku ajattelen et se on tosi hyviä idea sillon, mut sit kotiin päästessä se onki ihan hirvee.

Mua oottelee hammaslääkäri kanssa, mut en uskalla mennä sen jälkeen ku briteissä ne veti kaks poskihammasta irti kertaheitolla. Vittu sitä tuskan määrää \o/ Joten I feel your pain~

Elina kirjoitti...

Tuli randomilla mieleen tota postausta lukiessa, et kestääkö tuolta Yumetenbolta tilatessa kauheen kauan että ne vaatteet löytää tiensä kotiin? Ihan kuin oisin vaan lukenut jostain blogista et joidenkin Yumetenbon vaatteiden saapuminen kesti yhteensä pari kuukautta... pohdin että olikohan siinä kyseessä joku yksittäistapaus vai onks sulla käynyt samaa? Ihan vaan sitä miettien kun harkitsin itse joidenkin syksyisempien vaatteiden tilaamista, mut pelkään et ne tuleekin joskus tyyliin lähempänä talvea ja en sit pysty enää käyttämään niitä :D

Maria kirjoitti...

Kati, onneks on joku, joka tietää tän tuskan määrän! :D

Elina, no mulla ei ole koskaan kestänyt kauaa, mut oon tilannut kamat aina niin, että ne menee ekana Mukulle ja sieltä sit muiden kamojen mukana tulee Suomeen. Tällä kertaa koko tilauksessa meni ehkä pari viikkoa? Mut se riippuu ihan, jos sattuu tilaamaan jotain, mikä on esim. pre-order juttu. Niitä kun ei aina niin selvästi mainita siellä... D: Mut periaatteessa kyllä Yumetenbo on toiminut ihan hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

oot mun lemppari bloggarini ! *__* oikeesti sun tyylis menee kaikkien muiden edelle, ja postailu vaihti on täydellinen ! Teetkö jonku näköstä postausta Japanin matkastas ? ^^

Anonyymi kirjoitti...

mikä vittu on yläleuka

Maria kirjoitti...

Etkö oikeesti tiedä? :DDDDD Ihmisellä on ala- ja yläleuka