maanantaina, syyskuuta 13

I'm falling in love with your favourite song

Huoh mikä ilma ulkona on, koko päivän satanut vettä. Toivottavasti se pian lakkais, koska haluaisin päästä ratsastelemaan mahdollisimman paljon. Viimeiset kolme viikkoa kun on edessä Aatun kanssa - kiitos ihmisten, jotka tekivät asioista mahdottomia. En rupee ruotimaan asiaa sen enempää blogissa, mut tiedänpä ainakin, että ylläpitohevosen sijaan ostan nyt oman hevosen. Silloin kukaan ei voi muuttaa papereita mun selkäni takana ja kääntää asioita päälaelleen. Onneksi mulla on kuitenkin ihana tallinpitäjä ja vanhemmat, jotka auttoi selvittämään asiaa niin paljon kuin sellaisten ihmisten kanssa pystyy selvittämään, jotka eivät suostu puhumaan mulle. Harvoin kyllä muistan, että oisin ollut näin surullinen ja vihainen samaan aikaan. No - kyllä tää tästä! Peukut pystyyn, ettei ne enää keksi mitään älyttömyyksiä sotkemaan meidän muiden asioita. Mut tulipahan koettua, miltä tuntuu oikeustoimilla ja virkavallalla uhkailu sen lisäksi, et miltä tuntuu kun joku oikeasti uhkailee sua itseäsi. Maailmaan mahtuu kaikenlaisia idiootteja - osa niistä on vielä sellaisia, ettei järkipuhe paljon auta.

Sen lisäksi oon menossa katsomaan melko montaa lämppäritammaa ensi viikolla. :) Joku niistä tulee luultavasti olemaan se mun ikioma hevonen, jota kukaan ei voi multa sit enää viedä pois. Sääliksi käy vaan Aatua, ehdin niin kiintyä ja rakastua siihen.

Mut joo, iloisempiin asioihin. Ostin viikolla itselleni uudet kaiuttimet vanhojen tilalle ja ah, se 80€ satsaus oli just sen arvoista. Edes vanha subbari-kaiutin-viritys ei soinut näin. Samalla mulle tarttui mukaan uusi muru Japanin matkaa ajatellen, koska haluan kerrankin kunnon kuvia ja 1000D:n oma objektiivi nyt sukkaa kun siinä ei ole vakaajaa.

Photobucket

EFS 55-250mm. Rakastan tota. Tosin tarviin vielä toisen objektiivin henkilökuvaukseen, tolla kun se ei oikein onnistu. :D

Photobucket

Paita - Yumetenbo
Farkut - Lindex
Saappaat - Yumetenbo
Korut - Transcore, Paris kid's

Photobucket

Poncho - VILA
Farkut - Lindex
Saappaat - Yumetenbo (my fav boots ever)
Laukku - GT

Photobucket

Paita - Glad news (my fav shirt)
Farkut - Cheap monday
Saappaat - Yumetenbo

Photobucket

Villatakki - Swordfish
Röyhelöhame - Yumetenbo
Kengät - Yumetenbo
Laukku - GT
Korut - Lindex

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

onko joku uhkaillu sua jonkun kaakin takia :OOO !!!1111???

EMi MARiE kirjoitti...

nice oufit girl :P How are u, I hope ur fine :D want 2 visit my blog! http://gyaruglamourgal.blogspot.com/
xoxo EMi

Anonyymi kirjoitti...

oot kaunis <3 ja pidän peukkui !!

Anonyymi kirjoitti...

Ootko laihtunut kesän aikana paljonki? kun meinaan... näytät kokovartalokuvassasi pieneltä.
En puhu nyt pituudesta:)


tsemppii<3

Maria kirjoitti...

Anonyymi, no ei suoraan sen takia, mut asiaan liittyen.

EMi MARiE, thanks girl ♥ I really like your blog *w*

Anonyymi, kiitos ♥

Anonyymi, itseasiassa en ees itse tajunnut asiaa mut kun kokeilin niin joku kuutisen kiloa :DD En ees tiiä miten.

Maria kirjoitti...

Henkilökuvaamiseen kiinteä Canon 50mm F/1.8 !! maksaa vaan noin 110e eli todella halpa ollakseen vielä canonin oma putki eikä sigma, tamron jne. erittäin pieni ja helppo ottaa reissuun ton 200m kanssa ! voin suositella lämpimästi :)