maanantaina, tammikuuta 17

Gets

Home sweet home. Onpas kivaa kärvistellä täällä pakkasessa kolmen viikon jälkeen! No ei, oikeastaan oli ihan kiva palata kotiin, kun seuraava matkakin päätettiin jo lentokoneessa matkalla kotiin. Lento Osakasta meni ihan yllättävän nopeasti, vaikka kesti sen melkein 11 tuntia. Kentältäkin päästiin pois nopeasti - kerrankin. :D

En erityisemmin ottanut kuviakaan matkalla, mutta teen oman postauksen matkasta kuitenkin, kunhan vain jaksan ja ehdin. Nyt kuitenkin esittelen kaikki vaatteet ja jutut mitä ostin - miinuksena vain bändikamat, joista ajattelin jossain vaiheessa tehdä ihan oman postauksen myös.

Tokiossa mä shoppailin tosi vähän, kun en oikeasti löytänyt oikein mitään ostettavaa. Osakassa sit olikin eri juttu, koska OPA:ssa shoppailu osoittautui paljon mukavammaksi kokemukseksi kuin 109:ssä. OPA oli pienempi ja rauhallisempi, siellä pystyi ihan rauhassa katsomaan ympärilleen ja staffi oli ihan mielettömän mukavaa. Etenkin yksi tyttö d.i.a:lla ja identtiset kaksoset Barakilla. ♥

Lucky bageista ostin vain Gladnewsin ja senkin vasta pitkän pohdinnan jälkeen Osakasta. Tavallaan se oli sit kuitenkin aika iso pettymys, mutta onneks takki ja paita sentään on kivat. Vaikka mun takissa toinen hiha on erikokoinen kuin toinen. :D

Photobucket

Musta tavallinen poncho Harajukusta - olikohan Gal fitistä? Gladnewsin karvatakki ja superihana military-henkinen viitta-asia Shinsaibashi-sujilta. Ostin sen vasta vikana päivänä, kun olin ensin kuolannut Cecil McBeellä monta tuhatta jeniä kalliimpaa samanlaista.

Photobucket

Heaven and Earthin neulehuppari, Heaven and Earthin musta trikoolirttipaita, Barakin lirttipaita ja JSG:n pitkähihainen. Noita JSG:n paitoja mulla on kaks, koska niitä sai kaksi yhden hinnalla, joten laitan sen toisen myyntiin jossain vaiheessa.

Photobucket

Halusin jotain hiukan "klassisempaa" myös, joten ostin sit nämä alennusmyynneistä. Cecil McBeen raidallinen lirttikauluspaita, jossa oli myös solmio, joka uutena vuotena kummasti hävisi jonnekin. :D Onespon hame, INGNIn kauluspaita ja lirttineuletakki. Noi kaks on varmaan yhdet mun uusista suosikkivaatteista.

Photobucket

Onepiece Gal fitistä ja Sneep dipin huppari.

Photobucket

Sneep Dipin union jack-neule, jota pidin jo Japanissa tosi paljon, kun se kelpasi takista ollessaan niin lämmin ja löllö. Sit pari jotain perus lirttipaitaa Gal fitin alennusmyynneistä.

Photobucket

Kaikki mun Gladnewsin paidat. ♥ Ton punaisen hupparin ostin heti saapumista seuraavana päivänä ja apua, miten ihana se staff-chan oli. Ansku oli mukana tulkkina ja shoppailukaverina 109:ssä, joten ymmärrettiin jopa toisiamme.

Photobucket

Mun lapset. ♥ d.i.a:n vyö, joka söi mun parin päivän ruokarahat, mutta jota en voinut jättää kauppaan, JSG:n massiivinen kaulakoru alennusmyynneistä - normaali hinta 5500yen, maksoin 550yen - Sneep dipin ristikaulakoru ja Diavlon rannekoru. Ja kyllä, tiedän sen olevan miesten rannekoru, mutta mitä sitten - se on ihana! Ja just niin mun tyylinen.

Photobucket

Jerry Girlin korkkarit 1000:lla jenillä. Löysin noi sattumalta Amemurasta, enkä raaskinut jättää niitä sinne. Ja vihdoinkin löysin myös kunnolliset ylipolven saappaat! Katsoin samantapaisia Venti Annin sivuilla syksyllä, mutten sit tilannut niitä, joten ostin nyt sit nuo Venti Annin saappaat, kun ne vielä oli alennuksessa.

Photobucket

Mun suosikkikengät Randalta. Ostin noi heti kun oltiin tultu ja käytin niitä melkeinpä koko matkan, koska ne on niin hyvät jalassa. Alennettuinakin noi oli kalliit, mutta eipä kaduttanut laittaa niihin rahaa. Suomen loskakelit vois kadota, että noita uskaltaisi pitää täälläkin.

Photobucket

Photobucket

Vihdoinkin lisää tukkaa Prisilalta. Mietin kokoperuukin ja puoliperuukin välillä, päädyin jälkimmäiseen heti kun olin sitä kokeillut. Toi on aivan ihana ja väri oli ihan täydellinen ilman, että joudun tekee omille hiuksille yhtään mitään. Rakastan tota. ♥

Photobucket

Karvahuppu Gal fitistä, niittilaukku Ober tashelta ja "aito" Chanel. :D Tuo tosin tuli sillä aikaa, kun olin poissa, mut postaan sen nyt samalla. Olkoonkin feikki, se on hyvin tehty ja tykkään siitä. Eikä ketjuhihnaisia käsilaukkuja voi koskaan olla liikaa.

Photobucket

Mikan avustuksella voitettiin mulle oma Gloomy bear. Oon halunnut tuollaista ikuisuuden ja nyt sain. ♥

Siinä oli aika tarkkaan kaikki lukuunottamatta isoa läjää CD-levyjä, bändikamoja, lehtiä ja joitain pikkujuttuja, joita en muistanut kuvata, ja piilareita. Jouduin heittämään kahdet pois matkalla, joten ostin tilalle Angel colorin harmaat piilarit. Itken silti verta mun violettien piilareiden perään.

Nyt sitten paluu arkeen, tänään on hyvä päivä aloittaa käymällä pankissa ja postissa.

♥ Maria

20 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Voi et tiedäkkään miten olen sulle kateellinen D: sitten kun kyllästyt johobnkin vaatteeseen olen valmis ottamaan niitä vastaan ;DDD

terveisin 'rakas' pikkuserkkusi XD

brita kirjoitti...

ahh tuo ristikäsikoru <3 ja muutenki tosi mahtavia ostoksia :)

Jasmin kirjoitti...

Apua... Onko mahollista olla muutaku kateellinen? :D Voin rehellisesti sanoa rakastavani joka ikistä sun ostosta!

Saako udella paljon sulla meni rahaa vaate/kosmetiikkaostoksiin matkalla?

Anonyymi kirjoitti...

ah! oon niin kade.
Millanen hintataso japanissa on, ruoka, vaatteet ja kosmetiikka? :)
ja puhutko sä japania? pärjäiskö tuola pelkällä englannilla? Oma japanitietämys sattuu rajoittuun sanaan kawaii.......

Maria kirjoitti...

Kuten kaveri Facebookissa sanoi: Vitusti. :D Et oon ihan tyytyväinen kun duuni alkaa parin viikon päästä, koska just nyt oon niin pa kuin ihminen vaan voi olla. Mulla oli about 3500€ varattuna Japaniin ja siitä ei tosiaan oo senttiäkään jäljellä. Siihen sit viel päälle lentoliput ja keikkaliput, niin päätellä vaan voi :D
Mut hintataso Japanissa on aika samanlainen kuin Suomessa. Meikkejä ja vaatteita saa toki halvemmalla, riippuu haluaako jotain tiettyä brändiä vai ei. Ja Japanista saa kivampaa tavaraa samalla hinnalla kuin Suomesta. :D

Anonyymi kirjoitti...

Oh goddd I love everything you got, I am so jealous!! XD

Anonyymi kirjoitti...

hei totanoin, sä kun olet tuola käynyt, niin löytyykö tuolta vaatteita isompikokoisille, vai onko kaikki sellasille langanlaihoille? :--P

Maria kirjoitti...

Riippuu silleen vähän, et mistä ostaa. Toisten brändien vaatteet on huomattavasti ystävällisempiä rintaville ja lanteikkaille kuin toisten. Mut siis jos oot about kokoa M Suomessa, niin kyllä Japanista vaatteita löytyy. Oikeestaan ainut, missä ongelmia tulee, on se rinnanympärys, jos sattuu olemaan povekas.

Cecilia kirjoitti...

Moikka, kyselisin vaa et tuliks sähköposti jo perille ku tyhjensin sen välimuistin mikälie ni nyt sinne voi lähettää sähköpostia (:

Ramiina Levy kirjoitti...

Ihania nuo pääkallo paidat:)
Erityiseti tuo musta,jossa valkoiset kallot<3

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Maria kirjoitti...

http://www.formspring.me/ultimateluxury/q/2201111567 <- jotakuinkin tota mieltä :D

Anonyymi kirjoitti...

♥_♥ noi korut, karvatakki ja kaikki woaaaah oh, saanko tulla ryöstään sut? (:

Suzusaurio kirjoitti...

How gorgeous shopping!
Your blog is so amazing, like you~~
xoxo♥

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia! <3
Paljonko tollanen puoliperuukki makso?

Maria kirjoitti...

Jotain about 60€ :3

Anonyymi kirjoitti...

ihania ostoksia :)
mitä noi shop staffit oikeen on?

Anonyymi kirjoitti...

UuEmGii, mulla on täsmälleen sama half wig Prisilalta, eri värisenä tosin :o Onko niillä ihan "oikea" liike siis siellä? Ja jos on, niin missä päin? :)

Maria kirjoitti...

Shop staff on sama kuin myyjät täällä. Mut en osaa sanoa niitä myyjiksi, kun samalla ne on - ainakin omalla kohdalla - tyyli-idoleita.

Ja Prisilan liikkeet löytyy sekä Amemurasta että Shisaibashi-sujilta Osakasta. Ne liikkeet mä löysin, Tokiosta en oo vielä koittanut edes etsiä. :D

Anonyymi kirjoitti...

musta on kiva et kerrot reilusti paljo meni rahaa yms. joillaki on ongelma piilotella sitä! paljon kivoja vaatteita, kyllä noilla pärjää jonkin aikaa heh. :)