sunnuntaina, helmikuuta 13

Skin care

Lupasin tehdä postauksen tästä aiheesta jo joku miljoona vuotta sitten, mutta unohdin aina (tai olin laiska).

Mutta siis, mulla on aina ollut luonnostaan hyvä iho, eikä se ole koskaan vaatinut mitään extreme toimenpiteitä ja on pysynyt silti hyvänä. Ainut ongelma on kai se, että iho rasvoittuu jonkin verran, muttei kuitenkaan niin paljoa, että se elämää erityisemmin haittaisi - etenkään, kun joka aamu ja ilta sen puhdistaa.

Puhdistustuotteina oon kokeillut kaikenlaista, mutta Neutrogenan tuotteet olen todennut omalle iholle sopiviksi ja toimiviksi.

Photobucket

Ihon pesuun käytän tota keskimmäistä savipohjaista pesuainetta, jota voi käyttää myös kasvonaamiona. En käytä koskaan edes mitään silmämeikinpoistoainetta erikseen, vaan pesen meikit samalla kun pesen ihon tolla. Sen lisäksi käytän Garnierin pesugeeliä, missä on tollanen harja, jolla se aine vaahdotetaan iholle. Viimeiseksi kuorin tolla päivittäiseen käyttöön tarkoitetulla kuorintamössöllä. Ja tadaa, lopputulos on tämä. :D

Photobucket

Kosteutukseen käytän Oriflamen Swedish Spa geeliä, koska se ei jätä ihoa jälkikäteen rasvaiseksi. Kasvovetenä käytän hajustamatonta Dermosilin kasvovettä, koska se on ainut mitä voin käyttää ilman epämääräisiä allergisia reaktioita ja putsaa ihan samalla tavalla, kuin mikä tahansa litku.

Loppujen lopuksi voin kuitenkin sanoa, että oon äärettömän laiska tekemään iholleni mitään. Siksi on ollut ihan hyvä kehittää rutiinit, joilla ihoa putsaa joka päivä ja etsiä ne muutamat tuotteet, jotka sopii. Ei tarvitse kikkailla sen enempää.

Ihan koko kropan ihon hoidosta en jaksa puhua sen enempää, mutta haluun mainostaa Garnierin uutta sokerikuorinta-ainetta.

Photobucket

Jos kärsii kuivasta ihosta näin talvella, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tuota. Se on aika kallista tavaraa ollakseen ihan markettikamaa, mutta kerrankin voin jopa sanoa, että joku kuorinta-aine toimii. Samaan sarjaan on myös kosteusvoide, jota en ostanut, mutta lueskelin arvosteluja ja hyvin sekin on kuulemma toiminut. Joten kokeilkaa ihmeessä, jos kaikki niksit kuivan ja karhean ihon hoitoon on jo käytetty - mulla ainakin tämä toimi hyvin. :)

Mutta nyt uinumaan! Hyvää alkuviikkoa kaikille - ja etenkin hyvää Ystävänpäivää! ♥

♥ Maria

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Wiiii, kiitos näistä vinkeistä, oli just tarpeen. : )

Emy kirjoitti...

Wow I wish I could understand your post but omg let me know how the neutrogena works! I've been getting many mixed messages from people of whether it is good or bad :(