tiistaina, helmikuuta 8

Gets from Ghost of Harlem

Iltaa, tytöt (ja miksei pojatkin?). Tauti alkaa viimeinkin hellittämään edes hiukan, niin päätin päivittää blogiakin välillä. Ei mulla oikeastaan mitään asiaa ole, mutta ajattelin vähän esitellä, mitä tilasin Ghost of Harlemin alennusmyynneistä ennen kuin ne loppuu.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Neljä paitaa sillä hinnalla, millä yleensä sais ton villatakin ja mahdollisesti jonkun t-paidan. :D Odotan vaan nyt, että nämä kotiutuis mulle yhdessä yhden toisen paketin kanssa, missä on kans vähän kamoja teille esiteltäväksi. Sitä odotellessa siis, olen viikon verran kysellyt mukulta josko se postittais sen, mutta enpä ole saanut vastausta. Olenko ainut, jonka mielestä mukun palvelu ei ole ollut ihan parasta viime aikoina? D::

Mutta eipä mulla muuta. Ette saa kuvaa edes mun uusista hiuksista ennen kuin joskus oon niin elossa, että jaksan tehdä niistä postauksen. Tilasin uudet pidennykset hairtradelta ja värjäsin vanhoihin liukuvärjäyksellä burgundinpunaiset latvat. Onpahan ainakin valinnanvaraa.

Hauskaa alkuviikkoa kaikille!

♥ Maria

6 kommenttia :

Samispoon kirjoitti...

Lovely items!!
Im starting to really like this brand :D

Tasja kirjoitti...

Omg I love your header <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköisiä vaatteita! Ja alennusmyynnit ovat aivan parhaita, varsinkin jos on hyvät tarjoukset!

~mayra

chinsa kirjoitti...

wow, tää header on aivan upee ! *-* kivan näkösiä vaatteita oot taas tilannu~

Kyun3 kirjoitti...

Vau, odotan innolla postausta hiuksistasi!
Oli tosi kiva nähdä noita vaatteita, joita olet tilaillut. Mukavampaa tosin on nähdä ne joskus tulevaisuudessa sinun itsesi päällä, koska käyttäjähän tuo vaatteisiin vielä sen loppusilauksen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mua kans ärsyttää vähän Muku :D Se ei tosin oo lähettänyt mun kamoja väärään paikkaan tai mitään, mut jurppii kun se ei ollu näemmä tilannut ollenkaan yhtä tuotetta jonka maksoin joskus joulukuussa (thx, sen piti olla joululahja kaverille MUT EI SE MITÄÄN :'D), ja sit se ei oo ottanu yhtään selvää et miks mulle ei oo tullut joitain kamoja mitkä maksoin ja huusin Mbokista niinikään joulukuussa.

Sit sain mailaa sille jotain kolme kertaa ennen ku se tajus et multa puuttuu tavaroita ja suostu antamaan rahat takas :'D Ja sillon se alkoi marista mulle et se ei halua säilyttää niit tavaroita kuukautta pidempään ja siit tilauksesta on kulunut jo niin kauan et nyt on vaikeaa selvittää mitä puuttuu ja niin edelleen...

Nyt ku katoin niitä sen sivuja vähän tarkemmin ni huomasin et sielläkin sanotaan noin, mut olin luullut et se voi kumminki säilyttää niitä joissain tapauksissa pidempään ku se oli itse sanonut mulle et se voi pitää niitä? En jummarra. Ja toisekseen se oli sanonut mulle et voin lähettää mun sille tilaukset osoitteeseen order[at]mukunoki-jp.net, mut sit näin muutaman kuukauden jälkeen se puoliks flippas mulle ku en käyttänyt sitä tilauslomaketta sen sivuilla... :--D Miksi se ei vaan alunperin tostakin sanonu ni tottakai olisin mennyt sinne sivulle heti? Ku ekan kerran sieltä tilatessani aloitin niin et mailasin sille ja kyselin vaan et miten tää homma toimii, ni sit se sano vaan et "joo, lähetä vaan tänne sähköpostiin tilaus" ja otti niit useemman kuukauden ihan ilosesti vastaan mailitse ennen ku nyt hermostu siihen et en käytä sitä tilauslomaketta.

No toi on siis tosiaan mun omaa syytäkin kun sähläsin enkä toiminut kuten vissiin ois oikeaoppisesti kuulunut, mut en ymmärrä et miks se ensin sanoo mulle et "joo tee vaan näin ja näin, se on ihan ookoo" ja sit monen kuukauden päästä se hermostuukin ja sanoo et ei näin saa tehdä :D No joo, tuli pitkä tarina, mut teki mieli juoruta kun muillakin on näemmä ollut ongelmia herran välityspalvelun kanssa :D