tiistaina, maaliskuuta 29

tutuHA gets & weekend

Heippa kaikki~ Mitenkäs on viikko lähtenyt käyntiin? Mä kärvistelen taas flunssassa täällä, mutta onneks tänään oli vapaapäivä.
Posti toi eilen pitkään (... monta kuukautta) odotetun paketin vihdoin. Sain mun tutuHAn hupparin, hameen ja kellon. Nyt ootan vaan viikonloppua et pääsen testailemaan noita, kun ollaan menossa Tytin kanssa katsomaan Black Swan lauantaina. Viikon ainut syy laittautua, kun oon muuten duunissa.

Photobucket

Photobucket


Lauantaina oltiin kattomassa Tytin kanssa Jenni Vartiaista Klubilla. Oli kyllä aivan mielettömän hyvä keikka, vaikka se sit alkoikin sen puoli tuntia myöhässä. :D Jenni on aivan ihana. ♥ Keikkayleisö... No, ei kokonaisuudessaan aivan niin ihanaa. En tajua miks jotkut tulee keikoille vaan _seisomaan naama sen näköisenä, kuin olis syönyt sitruunan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jenni on niin nätti, rakastan sen tyylitajua. Plus et se on mielettömän söpö esiintyessään. ♥ Muuten lauantai sitten menikin hiukan pipariksi. Ei pitäis koskaan puhua mitään liian aikaisin - ei ainakaan, kun kyseessä on ihmissuhteet.

Photobucket7 kommenttia :

Emy kirjoitti...

Freaking cute outfit! Post pictures of you wearing please ^____^

Beatamarie kirjoitti...

Toi huppari <3 Ryöstän sen sulta!
Hmmm, selitäks mulle joku päivä et mitä toi viimeinen lause tarkoittaa?

Beatamarie kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Coco kirjoitti...

Oiiii ~ Ihanat nuo tutuHAn jutut *-----* Ootan innolla kuvia noista sun päällä ♥ ♥ F-A-B-U-L-O-U-S ! ^---^ ♥

J kirjoitti...

Toi huppari *o*
Jennin keikat on aina upeita! Vaikka yleisöö osaa olla vähän sellanen, kuivahko toisinaan, mutta silti. Jenni on ihana ♥

Beatamarie kirjoitti...

Ihanaa kun netti katkee kesken kaiken ni tulee kommentit kahdesti :D Sori :)

Anonyymi kirjoitti...

Jenni♥