tiistaina, maaliskuuta 22

Gets ★

Heippa ja hyvää viikonalkua kaikille! Miten meni viikonloppu? Itse käväisin ulkona lauantaina ja hauskaa oli. Nyt vklp on tiedossa Jenni Vartiaisen keikka. ♥

Tässä pari juttua, mitkä posti toi mukanaan eilen ja tänään. Eilen vain en jaksanut töiden jälkeen enää päivittää, eikä nytkään niin isoa fiilistä ole, joten vähän kuvapainotteinen merkintä jälleen.

Photobucket

Tilasin uuden lompakon ASOS'lta tuossa pari viikkoa sitten ja se ilmestyi vihdoinkin eilen. Mun vanha Juicy Couturen lompakko oli jo niin kärsinyt ja kämänen, että oli pakko hankkia uusi. Sain kasvatettua mun Paul's boutique-perhettä taas yhdellä uudella jäsenellä. Jotenkin ne laukutkin kyllä kiehtoi... No, ehkä mä ostan seuraavaksi laukun sitten.

Tänään sitten saapui aamulla Treasure-Japanin paketti mukanaan pari kivaa vaatetta ja jotain Vidoll-juttuja ja pari lehteä. Mukunokin pakettia odottelen edelleen... Haluun mun tutuHA'n hameen vihdoin (ostin sen tosiaan melkeen 3 kuukautta sitten...).

Photobucket

Ma*rsin onepiece, mitä oon himoinnut ikuisuuden. Tosin pitää hiukan fiksata tota helmaa, se oli niin järjettömän mallinen, että toi alareuna oli koko mekon kapein kohta. :D En oikeen tiiä miten se olis tarkoitus saada istumaan noin... Noh, pientä korjausta ja sillä hyvä.

Photobucket

Hame Yumetenbosta. Tilasin tuon kanssa samaan aikaan vielä hyvin mätsäävän paidan, mutta se ei ollut vielä saapunut, joten sitä odotellessa.

Photobucket

Ja pari napakorua/korvista. Tuota ristiä ainakin pidän korviksena, kun mulla on jo toinen samanlainen, mutta vain erivärisillä kivillä.

6 kommenttia :

Samispoon kirjoitti...

I love everything :D

brita kirjoitti...

drooldrool tuota lompakkoa D: oon himoinnut pienen ikuisuuden paul's boutiquen laukkuja, mutta ei oo saanut aikaiseksi tilattua.

さらまり kirjoitti...

Oh you got very nice items! The MA*RS dress and Yumetenbo skirt are both very cute and will look great on you^^/

Anonyymi kirjoitti...

Woooo mistä noi napakorut on :O

Maria kirjoitti...

Samispoon, thank you ♥

brita, mä himoitsen vain kokoelmani kasvattamista. :D No, ehkä joskus sitten, kun oon rikas! Vaikka niissä on vähän se vika, ettei ne oo mitään kovin kestäviä, vaikka ovatkin aika hintavia.

Sara Mari, thank you ^^ That Yumetenbo skirt is one of my favorite skirts at the moment. ♥

Anonyymi, Japanista :)

Rii kirjoitti...

LOVE that earrings!!