tiistaina, marraskuuta 22

Gets ♥

Heippa kaikille ja hyvää alkanutta viikkoa! Olin lauantaina pitkästä aikaa hiukan ulkona ja näin upeaa Beaa ekaa kertaa ikuisuuteen, kuten myös muutamaa muuta vanhaa kaveria. Oli ihan kiva ilta. En ollut millään pukeutumisfiiliksellä, joten puin vaan mahdollisimman simppeliä päälle.

Photobucket

Lirtti Lipservice
Toppi GT
Hame GT
Kengät Lovelyshoes
Koru Lipservice

GT:ssä on mun mielestä ollut viime aikoina tosi kivoja vaatteita pitkästä aikaa. Toi toppi oli esim. just sellainen, mitä oon etsinyt, kuten myös musta keinonahkahame. Siitä päästäänkin aiheeseen ostokset. Oon yrittänyt kovin rajoittaa hiukan shoppailua, mutta materialistina en oo vielä oikein päässyt alkua pidemmälle.

Photobucket

Molemmat topit GT:stä á 14,90€ jos en ihan kamalasti huijaa...?

Photobucket

Paidat Kiinasta. Olen ihan superyllättynyt siitä, miten hyvälaatuisia noi on ja miten mukavia päällä! Tykkään molemmista ihan hirveesti, eikä hinta ollut kovin hirvittävä.

Photobucket

Photobucket

Uudet popot Lovelyshoesista taas kerran. Valitettavasti noi tuli mulle tullin kautta, joten sain maksaa hiukan ekstraa, mutta eipä se mua haittaa - ne on täydelliset!

Photobucket

Sneep Dipin laukku, äiti osti sen mulle lahjaksi kun harjoittelu meni niin hyvin. Pitäis vaan saada pippalot jostain, et voisin käyttääkin tota.

Photobucket

Uusi Nuts ja söpö freebie. En oo kovin iso Nutsin ystävä ennen ollut, mutta nykyään se ja Edge on ehdottomasti mun suosikit, niissä on hirveesti kivoja asukokonaisuuksia ja meikkivinkkejä. Ah, olisinpa miljonääri niin tilailisin varmaan puolet niistä vaatteista mitä lehdissä on. ♥

7 kommenttia :

Unknown kirjoitti...

I love everything! It's so black, white and sparkly!

hannamaria kirjoitti...

Tykkään ittekin noista Ginan topeista, täytyy vaan ootella 'tilipäivää' - eli kelan tukia - että pääsee katsastelemaan nuokin omaan vaatekaappiin :))

- Hannavee
http://likoorikahvi.blogspot.com

Abbie kirjoitti...

I love those tops!

Josku kirjoitti...

ihaniii kuvii :) ja muutenki tosi kivan olone blogi ♥

http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

Nimetön kirjoitti...

sitä vaan utelisin, että mikä kamera ja millanen objektiivi sulla on ?

tadukhipa kirjoitti...

def following you! please check out my blog too
www.thecutestmakeup.com ^^

Maria kirjoitti...

Anonyymi, tuolloin oli vielä Canon 1000D ja erikseen ostettu 18-55mm objektiivi automaattisella kuvanvakaajalla. Nyt on Canon 500D ja sama objektiivi :)