sunnuntaina, helmikuuta 12

New tattoo

En oikeesti keksinyt mitään otsikkoa, oon muutenkin huono keksimään niitä ja tällä kertaa ei tullut mieleen ensimmäistäkään.
Toisin kuin lupasin, en saanut aikaiseksi blogattua aikaisemmin, kiitos influenssan jota sairastin viikon tuossa ja luulin kuolevani. No, nyt oon terve ja voin alkuviikosta mennä iloisena kouluun (not...)

Aloitetaan vaikka tästä viikonlopusta, olin eilen kavereiden kanssa ulkona ja pääsin viimein ulkoiluttamaan sekä mun Litoja että F21:n paitaa, minkä esittelin tässä postauksessa. Olin tosi lazy ass ja ainoan kuvan otin baarin vessassa... Ja toiset tosi huonot pärstäkuvat pöydässä, jossa ei ollut valoa ees nimeksi.

Photobucket

Paita F21
Shortsit H&M
Kengät Jeffrey Campbell (siitäkin huolimatta ettette te niitä näe :D)
Korut Transcore & Lip Service

Photobucket

Photobucket

En oo pitkään aikaan postannut kynsistäkään kuvia, vaikka oon viime aikoina tehnyt useammatkin geelikynnet. Yksinkertaiset ja lyhyet on tällä hetkellä se "juttu" jo töidenkin puolesta ja nude on se väri, mistä tykkään, erilaiset shamppanjan-väriset glitterit yms. on kans ihan jees.

Ja nyt kun mainitsin Litat, niin pääsen myös valittamaan niistä parilla sanalla, koska Spike Litoissa ei hinta ja laatu tosiaan kohtaa. Niitit irtoaa melkein kuin itsestään ja en ole ainakaan itse keksinyt, miten ne saisi takaisin, vaikka varaniittejä mukana tulikin. Harmittaa ihan älyttömästi, kun kyseessä on melkein 200 euron kengät kuitenkin... Blah. Kellään muulla käynyt niin? Lueskelin reviewejä Solestruckin sivuilla ja siellä ainakin valitteli moni samaa.

Viikolla kävin myös Individualissa Joelin luona ja sain tatuoinnin valmiiksi, tykkään siitä entistä enemmän nyt. ♥

Photobucket

Yritän jatkossa taas bloggailla hiukan useammin ja kokeilen, jos vaikka saisin ne ajoitetut postauksetkin toimimaan, viimeksi kun koko homma hiukan failasi ja huomasin sen paria päivää myöhemmin. Hehs.
Hyvää alkavaa viikkoa kuitenkin kaikille. ♥

3 kommenttia :

Blueli♥ kirjoitti...

Wowww I love this tatoo!
Love from Spain.
http://cruzandoelcieloo.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

aijjaa mulla on lita spiket ja ei oo kyl yhtään niittejä lähteny irti/löystyny ees :o
tilasin kyllä luultavasti eri paikasta kun sä mutta en usko että sillä on mitään tekemistä ton kanssa :D

Maria kirjoitti...

Taitaa olla vaan huonoa tuuria sitten. Harmittaa silti ihan mahdottomasti koska ei niiden itsestään pitäisi tippua. :(