perjantaina, helmikuuta 17

Style Evolution

Heippa ja hyvää viikonloppua kaikille! Oonko ainut, joka sai nauttia ihanasta lumisateesta ja tuulesta töissä koko päivän? Oli hauskaa kaivaa auto esiin lumikasasta puolen tunnin välein, kun piti siirtyä paikasta toiseen.

Bloomzyn tehtyä postauksen oman tyylinsä kehittymisestä, kaivelin itsekin hiukan arkistojen aarteita, mutta vaan pidemmältä ajalta, koska alkoi itseäkin kiinnostamaan mihin se oma tyyli oikeastaan on muuttunut. Aloitin vuodesta 2008, jolloin olin alkuun vielä aika hc-rokkari ja jatkoi vuoteen 2012 asti. Kuvat on aseteltu vanhimmasta uusimpaan.

Photobucket 

Alkuvuodesta olin vielä rokkari/ernu/whatever en halua asettaa itseäni mihinkään kategoriaan. Tyyli oli aika simppeli, koska pukeuduin mustaan, hiukset oli mustat ja lyhyet ja halusin olla mahdollisimman poikamainen. Oikeastaan se muutos tuli vasta syksyllä, kun koin jonkun äkillisen "ahaa"-elämyksen kampaajalla käydessäni ja leikkasin polkkatukan sekä annoin vaalentaa sitä.  Hankin myös ekat rakennekynnet syksyllä ja jälkikäteen on pakko sanoa, että tammikuussa 2008 otettu kuva eroaa aika paljon jouluaattona otetusta kuvasta. 2008 lähdin myös ekan kerran Japaniin heti joulun jälkeen. 

Photobucket

Eka kuva on otettu Hartsan Bodylinen edessä heti uudenvuoden jälkeen. Liz Lisaa jee, se oli eka gyaru-brändi, johon tutustuin. Seuraava kuva on helmikuulta, kun hankin ekat pidennykset Dreamhairista. Mulla on toi farkkuhame edelleen ja se on edelleen ihana. ♥ Keväällä liityin kans Glamorous*Unitiin ja tutustuin ihan mahtaviin ihmisiin. Löysin myös sisäisen Cocolulu-tyttöni ja käväisin Japanissa kesäkuussa uudemman kerran. Loleilin myös tuolloin vielä ja jälkikäteen mua harmittaa hirveästi, ettei mulla ole enää yhtään noita vaatteita jäljellä. Ne oli niin söpöjä. Muuten en oikeastaan sanois, että olisin kamalasti kehittynyt tuon vuoden aikana minnekään... Joulun jälkeen lähdin kuitenkin taas Japaniin ja vietin vuodenvaihteen siellä.

Photobucket

Kaks ekaa kuvaa on otettu Japanissa, kun olin vielä vannoutunut Coco-tyttö. Se kuitenkin karisi kevään mittaan ja värjäsin hiuksetkin takaisin mustaksi. Keväällä olin tosi tylsä tummien hiuksien ja ihan basic-vaatteiden kanssa, kunnes sit kesällä löysin sen hiukan rock-henkisemmän tyylin. Vikan kuvan hiuksia mulla on ikävä, noi punaiset raidat oli aivan ihanat. Ja vuodenvaihteeksi lähdettiin taas Japaniin... :D Tuon vuoden aikana tyyli muuttui paljon enemmän kuin edellisen.

Photobucket

2011 aikana kehitin tyyliäni varmaan eniten tähän asti. Alkuvuodesta olin vähän sekasotku edelleen, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee, eiks je? Pikkuhiljaa muutin meikkaustyyliä hiukan rennommaksi ja vaatetyyli muuttui jotenkin... hillitymmäksi? Syyskuussa kävin Japanissa ja löysin ehdottomasti EGOISTin ja Lip Servicen, yksinkertaisia ja niin mun näköisiä vaatteita. ♥ Ok, rakastan edelleen kaikkea rock-henkistä, niittejä, nahkaa, mustaa ja kimallusta, mutta tykkään ihan yhtälailla hiukan hillitymmästä tyylistä. Loppuvuodesta myös kiinnostunut gyaru-muotiin lopahti ja nykyään lueskelen oikeastaan vain Nutsia ja Edge Stylea japanilaisista lehdistä. Ennen kun se suosikkilehti oli egg. Vanhuus ei tule yksin?

Photobucket

Jep, voi olla, että oon muuttunut tylsäksi, mutta itse oon ollut tänä vuonna tosi tyytyväinen vaatehankintoihin ja asuihin, joita oon kuvaillut tähän mennessä. En usko, että tyyli tästä kovin paljon enää muuttuu, koska oon löytänyt sen, mikä tuntuu "omalta".3 kommenttia :

bloomzy kirjoitti...

Thank you for mentioning me :D
I loved your 'Style Evolution' post. It's really amazing to see how your style has grown and changed. You look amazing now, as always.

ZEROgasm kirjoitti...

Voi mä en oo kyllä muuttunut yhtään sitten 2008 vuoden. :( No okei, hiukset on vaaleentunut ja lyhentynyt. Vaatekaappi näyttää edelleen samalta... Voi me ollaan kyllä niin toistemme vastakohtia siinä, etten tykkää yhtään shoppailla vaatteita :D

Mut silleen kiva huomata, et kuinka kauan mekin ollaan tunnettu, kun olit ton näköinen kun tossa ekassa ryhmässä, kun sut ekan kerran näin! Ja parhaiten susta jäi kyllä se mieleen, miten pelkäsin olla sun kyydissä autossa. XD

Ja mä kyllä aina hurraan, kun ihmisiä pääsee gyaru -tyylistä eroon. Ei siinä mitään vikaa oo, mutta se tulee silmistä ulos. :( Mut mä oonkin niin ernu, etten oo ikinä edes hairahtanut siihen millään muotoa...

Maria kirjoitti...

bloomzy, oh, you're welcome! :D And thank you ♥

Zerogasm, ootko ollut mun kyydissä? Miksen mä muista tota yhtään :DD Mutta et kyllä ole ainut, joka on pelännyt mun kyydissä kuulemma. :_D