keskiviikkona, kesäkuuta 12

Tokyo girl

Heippa kaikki! Taas kerran oon ollut tosi laiska bloggaaja. Kesäloma tuli ja melkein menikin jo, enää 4 päivää jäljellä kolmesta viikosta. Reilu viikon olin Tokiossa ja sen jälkeen kärsin mukavasta pikku flunssasta. Menee se loma näinkin.

Tokiossa aika meni lähinnä vaan kaupungilla hengaillessa, käytiin karaokessa muutamaan kertaan ja syötiin hyvin. Alkaa tuntua, että kun siellä on käynyt näin monta kertaa, ei keksi enää tekemistäkään - tai ei ainakaan sillä budjetilla, mikä oli käytössä. Sain kuitenkin mun huonetta sisustettua ja oon ihan rakastunut siihen. Ja parasta oli tietty nähdä Niinaa ekaa kertaa moneen kuukauteen.

Hi everyone! I've been such a lazy blogger again. My summer holidays is almost over, and I have to say, this holiday sucked. First week - when I was in Japan - was great, but after that I've just stayed at home with horrible flu. :D
My short trip to Japan was nice, I didn't have that much money to spend, so we didn't do anything special. Went to karaoke and hung around. But I did decorate my room a bit and it's soooo nice now! 

 photo IMG_2292_zps77137908.jpg

 photo IMG_2373_zps4a395315.jpg

 photo IMG_2365_zpse0e5b1c2.jpg


Kuvasin vikana aamuna ennen kuutta näkymää meidän parvekkeelta ja pakko sanoa, että se on ihan kiva. Ei olla ihan kiinni kenenkään seinässä ja parveke on _ISO_, sinne mahtuu pyykinpesukone vaivatta ja mahdun sekaan vielä tupakalle. 

Koska olin laiska, enkä jaksanut ottaa kameraa edes mukaan, en myöskään kuvannut kauheesti mitään asuja. Plus pukeuduin aika lailla samalla tavalla joka päivä. Lisäksi mulla on taas huono hius-, naama-, vaate- kaikki-mahdollinen-kausi. Tässä kuitenkin pari parasta, kun en ollut kauheen räjähtäneen näköinen. Lisäksi se pieni kävelymatka asemalle asettaa tiettyjä rajoituksia kengille - kukaan ei jaksa marssia asemalle korkokengissä ja matkustaa tuntia yhden vaihdon kanssa, että pääsee ihmsitenilmoille. :D Joten fiksuna tyttönä aloin laittaa tennarit jalkaan ja vaihdoin kengät. 

 photo IMG_2364_zpsbebaca6c.jpg

Tops d.i.a
Pants d.i.a
Belt d.i.a

 photo IMG_2286_zps2aeffd81.jpg

Tops d.i.a
Skirt Skinny lip
Belt d.i.a
Bag Forever21
Heels Lovelyshoes
Sunglasses d.i.a

Mulla olis ihan hirveästi kaikkia ostoksia, mitä voisin postata, mutta luulenpa että postaan tässä joku päivä vain ne kaikkein kivoimmat jutut, mitä on tullut kevään aikana osteltua. Ja tietty mitä ostelin Japanista. Mutta nyt hyvää yötä! 

2 kommenttia :

HikaruBANG kirjoitti...

Oih! voisinpa minäkin pukeutua yltäpäältä diaan.. viime tokion reissulta irtosi vaan one piece ja vyö mukaan ;___; kaduttaa pikkasen, ens keväänä viisaampana matkassa.
mikä oli lähin asemasi btw?

Maria kirjoitti...

HikaruBANG, tiiän niin ton tunteen, kun kaduttaa myöhemmin ettei ole ostanut jotain tiettyä brändiä. :3 Sen takia shoppailen melkeen pelkästään d.i.alla niin ei harmita sitten Suomessa.
Nishidai, eli siellä ihan Saitaman rajalla asutaan.