keskiviikkona, heinäkuuta 30

Tänään ei tule kuvia - ihan vain sen takia, että olen kamalan laiska, mutta jos joku on lukenut uusimman Ellen, niin saattaa tietää, mistä puhun. Mutta bermudashortsit, valkoinen pitkähihainen ja siinä mustavalkoisella printillä oleva löysä t-paita päällä, käänsin ne hihat vain sellaisiksi "pussittaviksi". Oikeastaan tosi rento ja mukava tyyli päällä, olisi kyllä hienompi, jos saisin vielä jostain sopivat kengät tähän... sellaiset mustat nilkkurit vaikka, jotka jo valmiiksi näyttää löysiltä.

Hatut ovat maailman kätevin keksintö. Kun on päivän hikoillut töissä ja vaikka on pessytkin hiukset, ei niitä aina jaksa laittaa. Jätin suosiolla kuontaloni sellaiseksi, kuin se suihkun jäljiltä oli ja vedin päähäni pimp-hatun. Tosin kustomoin sen ensin yhdellä ketjukoristeella, koska pelkästään musta hattu on törkeän tylsä.

Mistä löydän hyvät farkut? Tuntuu, että nykyään kaikki farkut tehdään pitäjalkaisille ja hoikille ihmisille, joilla on lanteet. Itse olen lyhyt, normaalikokoinen - joskin hyvin lattatakapuolinen - ja lyhyt, joten farkkuja ei ihan tosi löydy. Ja vihaan sitä, jos lahkeet menevät pahasti ryppyyn, koska jalkani näyttävät entistä lyhyemmiltä. Haluan jostain sopivat housut, vaikkakin lupasin itselleni, etten osta uusia ennen, kuin farkkukoko on tuuman verran pienempi. Sitä odotellessa siis!

Toinen must juttu, mikä pitäisi saada, on huivi. Uusi huivi! Joku hieno, missä kenties voisi olla jotain kilisevää ja hopealankaa.

En muuten pidä ihmisistä, jotka ovat myöhässä ja lopulta katkaisevat ajatukseni saapumalla kesken blogin päivittämisen. Nojoo, jatketaan myöhemmin.

Ei kommentteja :