keskiviikkona, elokuuta 6

Ah, olenpas ollut hiljaa monta päivää. Selvästi illat on menneet jossain muualla, kuin koneen ääressä istuskellessa. No, tulipahan koettua todella random j-bändi - tai no koettua ja koettua, mutta kuitenkin. Glorialla oli kyllä ihan kivaa, ei siellä tarvitse edes olla kummoisia bändejä, kun on keikkafiilis. Joskin Ultranoir - herranisä, mitä musiikkia! Harvoin mä sanon, etten kestä kuunnella, mutta tuo oli kyllä sellaista... ulinaa, ettei kestänyt. Pahoitteluni, mutta industrialnewwavegothicrockwhatever ei oikein iskenyt, ei ainakaan siinä muodossa.


Ah, Vivienne ♥ Kuolin hyvinkin lahjakkaasti, kun nuo ilmestyivät postiin. Olematta siis mitenkään addiktoitunut Vivienneen, niin mun on aivan pakko vain kuolata noita päivästä toiseen. Tosin kaulakoruun voisin vaihtaa pidemmän ketjun, että se roikkuisi hieman alempana, kun tämä 38 senttinen ketju on aika lyhyt ja se koru jää tuohon solisluiden väliin.

Olin tosiaan sitä mieltä, että mustat korkkarit on must have nyt syksyllä... lopputuloksena omistan kamelinruskeat. Nuo ovat huippupaskat jalassa, mutta huippuhyvännäköiset farkkujen kanssa. Kauneuden eteen kärsitään, niin mä tänään totesin kaupassakin, kun nappasin nuo mukaani.
Tämä laukku oli omalla tavallaan niin karmea, että se oli huippumakea. Oli siis pakko saada, en raaskinut jättää sitä, kun se iski silmiini. Mietin juuri, miten kiva mekkolaukku tuo on. (ostan ensin ne mekot)
Ranneasia. Kuvanlaatu ignoorataan, samoin ah niin laitetut kynnet. Tuo rannekoru oli vaan oikeastaan aika superkiva. Toisinaan halppiskaupoista tekee löytöjä, koska H&M on kiva kaveri kaikkia edellisiä koskien.

Mitäs muuta, no viikon aikana olen shopannut tilini tyhjäksi. Oli pakko saada pari lirtti, liiviasiaa, farkut ja mekko. Sekä tietty sellainen kynähameen mallinen hame, missä on henkselit, en voinut vastustaa, vaikka varmasti sullon itseni kureliiviin ennen sitä hametta. No can do.

Kiitos ja kuittaus, nyt menen nukkumaan. Rakastan epäinhimillisiä työaikoja. <3

Ei kommentteja :