keskiviikkona, huhtikuuta 8

Inside mah bag & something else

Vihdoinkin, jee! Sain kuvattua nuo kaikki kamat uusiksi ja uuden lukkuni. Mun vauva siis kotiutui eilen - toiselta nimeltään se on Juicy Couturen laukku, mutta se on melkein yhtä rakas kuin Tsurugi.

It's so cute! Ja hirvee tilaihme kun ottaa huomioon, kuinka pieni se oikeasti on. Mut oon saanut sinne tungettua kaikki ne kamat Tsurugia lukuunottamatta, mitkä esittelen nyt ja ton kameran järkäleen, joka painaa ja on iso kuin mikä. JC on tilava.

Mutta, like I said, inside mah bag:

Laukkuni mun ja Tsurugi, joka kulkee aina silloin mukana, kun on isompi kassi mukana. Se on vähän kämä blingauksien suhteen, mutta saa nyt kelvata, kun ei siinä oikein tykkää pysyä mikään.

Puhelimeni Shuuji ja iPodini, joka sai nimekseen Koki kun blingasin sen uusiksi. Ja sitten tuo pussi, missä yleensä molempia säilytän, ettei kaikki smäidät jää niihin kiinni, kun ne pyörii laukussa.

Friis & co.n lompakko, minkä ostin Japaniin lähdettäessä, kun tarvitsin isomman lompsan. Sitten siinä roikkuu Vidollin tuollainen onnenamulettijuttu, jonka ostin keikalta ja en keksinyt sille muutakaan käyttöä, niin se sopi tuohon.

Migreenilääkkeet, joita ilman en voi olla, koska kuolen kun se kohtaus iskee. Oliiviöljy käsirasvaa. Kotiavaimet, joita pitäisi siistiä. Esim. noissa roikkuu vielä amiksen pukukaapin avain, vaikka lopetin koulun vuonna 2007 :D En ihan kamalan aktiivisesti ole noita siivoamassa.

Peili, poskipuna, puuteri, huulirasva, huulikiilto ja hiusharja. Olen laiska korjaamaan meikkiäni, mutta joskus tulee sudittua lisää puuteria ja huulikiiltoa naamaan.

Sitten vielä rakkaat Bed Headini, joihin tuhlasin tänään omaisuuden, jota en halua edes paljastaa. Tein henkistä (ja moraalista) kuolemaa Hairlekiinin kassalla, mutta sitten keräsin itseni ja ostin nyt sen, mitä olen meinannutkin. ( Tosin se volyymimössö maksaa Englannissa 19€ Suomessa 32€ eeeh...? not fair )

Pitäisköhän päivittää useammin, niin ei tulisi tällaisia kuvaläjiä? :D Kello puol kolme yöllä.

♥ Maria

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

oiiiii iihania juttuja <3<3<3 saisko kysyä että mistä tai mitä kautta tilasit ton iihanan Juicyn laukkus ku meinaan just itekki hankkia JCn ja funtsin mistä se olis järkevintä hankkii ;D tuliks postikuluja paljon möh? xo

Shiki kirjoitti...

postaa toki useemmin ;D mutta sitä piti sanoa, että voitko pliis vaihtaa tota väriä millä kirjotat nimet/merkit yms, koska se ei meinaa näkyä.. >:

HNNNNN kirjoitti...

Mistä ostit tuon Juicy Couturen laukun?=) Se on aiiiivan ihana<3
oon jäänyt pahasti koukkuun sun blogiin:) lisää postauksia vain!:)

Maria kirjoitti...

HNNNNN, se on eBayn kautta tilattu jonkun kaupan outletistä. Että sieltä :D Ja kiva kun tykkäät, se lisää motivaatiota kirjoittaa juttuja tänne, kun joku lukeekin niitä. :)

Shiki, voin vaihtaa :D Se kieltämättä on vähän vaalea tähän. Eli asia hoidossa. :)

Anonyymille, Juicy on eBayn kautta tilattu Jenkeistä. Postareita oli joku 20$ eli ei ihan kamalasti.

socialriot kirjoitti...

lalalaa! IHANA LAUKKU! ;;A;;
IHANA LÄPPÄRI! ;;A;;

Miks ihmisil on rahaa ostaa noin kalliita tavaroita kun mulla ei meinaa olla yhtää ;;__;;

rumie kirjoitti...

ihana laukku *u* miks kaikil on interesting laukun sisältö, toisinkuin mulla XD