sunnuntaina, huhtikuuta 19

CO&LU

No niin, saan päivitettyä! Win! Mutta tänään teen vain päivityksen Cocolulusta ja huomenna sitten postailen taas omia kuviani, kun on aikaa ja sitä rataa. (Lue: Kun jaksan siirtää kuvat)

Mutta viikonloppu oli varsin mukava, perjantaina olin vähän ulkoilemassa Suskin kanssa, kunnes sitten Tiia ja Tintti liittyivät joukkoomme Profane Omenin keikan jälkeen. Pikku Torressa oli taas hyvä meno ja Zanzissa sitäkin parempi - Zanzi on kummallinen paikka, törmään siellä aina tuttuihin, vaikken edes tiedä, että ne käy siellä. :D Näin kävi taas... Tai no, pikemminkin törmäsin kaverin kavereihin ja sinkoilin sitten koko illan edes takas.
Pikku Torressa Chen näytti taas jänniä korttitemppuja - loppupeleissä se kuitenkin oli sitten eka meistä, joka lähti kotiin.
Kotona sitten oli vuorossa paahtoleipien kokkaamista keskellä yötä ja peilikuvia, joista kaikki tärähti. Kuvaajilla oli vakaat kädet. Mutta viikonlopun pointti oli se, että mun huoneessa pystyi nukkumaan kolme ihmistä - eikä edes ollut kamalan ahdasta!

Lauantai meni nukkuessa ja myöhemmin Even luona leffoja katsellessa. Katsottiin Orpokoti, Stay Alive ja joku kolmas, jonka nimeä en muista. Kauhua kuitenkin kaikki - ja kerrankin oli hyviä leffoja! Stay Alive oli aika.. ällö. Se viimeinen leffa taas pisti nauramaan aika pahasti ja Orpokoti oli edelleen hyvä, nyt kun sen uskalsi vielä katsoa ilman kamalaa paniikkia - toisin kuin leffassa.

Perjantaina muuten sain vihdoinkin ne kauan kaivatut ja etsityt farkkuhaalarishortsit. Lisäksi sain Koreasta tilattua yhden superihanan hupparin - sellaisen hieman baseball-tyylisen. Sopii hyvin omien Cocolulujen kanssa.

6 viikkoa lähtöön! Ja tajusin, etten ole hoitanut mitään kuntoon - en ostanut vaatteita, en uutta matkalaukkua, en hankkinut vakuutuksia. Aika vaan meni edellistä kertaa nopeammin ja nyt yhtäkkiä lähtö alkaakin olemaan ihan ovella. Kesäinen Japani kyllä houkuttelee - varsinkin nyt, kun olin siellä just talvella, niin näen miten erilaista siellä sitten on.

Mutta sitten muihin aiheisiin (viimeinkin) - toisinsanoen siihen Cocoluluun. Coco oli varmaan se seuraava ns. gal-brändi, johon ihastuin Liz Lisan jälkeen. Se tietty poikamaisuus on söpöä ja Cocon vaatteet on aivan ihanan värikkäitä, rentoja ja silti söpöjä ja tyylikkäitä. Lisäksi se on eka farkkumerkki, jolla on tytöille hyvin sopivia löysiä, boyfriend-tyylisiä, farkkuja. Eikä ne loppupeleissä ole niin kamalan hintaisia edes.

Kesäkuussa sitten kasvatan omaa varastoani huppareilla, lippiksillä, paidoilla ja farkuilla!

♥ Maria

2 kommenttia :

emma♫ kirjoitti...

Heipä hei :3

Mistä löysit farkkuhaalarishortsit ? :3

Maria kirjoitti...

emma, KappAhlin lastenosastolta löytyy 164cm asti olevaa farkkuhaalarishortsia :)