tiistaina, huhtikuuta 14

Liz Lisa

Meinasin suuttua, mutta sitten totesin, että senhän takia mulla on blogissa kommenttisuodatus päällä, että saan blokata idioottien kommentit, jotka eivät oikein mieltä kohenna. Mietin vain, mistä löytyy näitä idiootteja, jotka jaksavat tulla anonyymeinä itkemään siitä, millainen huora heille täysin vieras ihminen on jne. Ei pahalla - mutta jos on jotain sanottavaa, niin mielellään sen palautteen ottaisi rakentavassa muodossa, eikä lapsellisena haukkumisena nimettömänä. :) Vink vink muutamalle ihmiselle. Ei pahalla mut, get a life, dudes ♥

Mutta sitten muihin aiheisiin - en jaksa ajatella enempää tuota. Tänään oli eka päivä töissä! Tuntui ihan hassulta olla taas tekemässä jotain kamalalla kiireellä, kun on ollut koulussa ja kotona viime kuukaudet. Mutta pakko sanoa, että vaatekaupassa on ihana olla töissä - päivät menee niin mielettömän nopeasti, kun on mielekästä tekemistä. Kesäkuun loppuun asti ainakin tuolla nyt, jee jee! Tosin siinä on se melkein 2 viikon tauko, kun olen Japanissa, mutta silti.

Japanista pääsemme seuraavaan aiheeseen, nimittäin fav. brändeihin. Ajattelin, että tänään postaan kuvia Liz Lisasta ja huomenna tai ylihuomenna Cocolulusta. Koska Liz Lisan kevät & kesä mallistot on olleet aivan ihania *w* Aluksi en tuolle cowgirl-tyylille kamalasti lämmennyt, mutta sitten kun sitä alkoi olemaan kaikkialla, niin jotenkin sulin - ja päädyin hankkimaan ne bootsit itsellenikin. :D PS. Kokeilkaa olla ZARAn bootseilla töissä - for real jalat särkee siinä parin viimeisen tunnin aikana, olin niin varma, että konttaan autolle.

Mutta tässä vähän suosikkikuvia webshopissakin nyt myynnissä olevasta mallistosta.


♥ Maria

5 kommenttia :

T. anonyymi kirjoitti...

Anonyyminä on selkeesti helppo valittaa ku kuvitellaan että ei tarvitse ottaa vastuuta sanomisistaan. %D

♥-Qamarel-♥ kirjoitti...

Liz Lisall on ihania vaatteita : )

Anonyymi kirjoitti...

Aww, LIZ LISA! Itsekin olin aluksi vähän skeptinen hippityylin suhteen mutta tuon merkin näytettyä aivan ihanan tavan toteuttaa tollasta hippicowboystailia niin rakastuin aivan täysin *w*.
CO&LU postausta odotellessa hehe.

Ja oon tosi pahoillani sun puolestas jos ja kun jotkut krhm VERBAALISESTI JÄLKEENJÄÄNEET henkilöt ei sulata sua joka olet nätti ja jolla on ihana tyyli ja blogi, jota kestää lukea :3.
Kaikilla ei ole lol + apua pitkä creepy anonyymi kommentti.

Noora kirjoitti...

Aa, sulla on sama kuva kun mun blogissa :D (tosin se on ollu jo hetken aikaa stopissa, mutta kyllä se siitä joskus valmistuu heh..) mutta siis oikeastaan tulin sanomaan että jätä idiootit anonyymit arvoonsa, vaikka uskon et ne ottaa päähän !

Maria kirjoitti...

Kiitos hei teille kaikille, piristitte mun päivääni ihan mielettömästi! <3 Ja kyllä, Liz Lisa on ihana. Ootan vaan niin kesäkuuta, että pääsen shoppailemaan noita vaatteita taas.

Huomenna Cocolulua sitten :)